Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam konkretnej pani

Szukam pani do sprzatania i nikogo znalezc nie moge, a podobno mamy bezrobocie

Polecane posty

To była zakamuflowana propozycja matrymonialna;)

Taka ocena partnerki z ukrycia...Znane w przyrodzie. Samiec schowany w wysokiejtrawie obserwuje samicę i ocenia jej możliwości do bycia zapłodnioną i posprzątania po sobie po wszystkim...

Gość urodzona_do_sprzatania
Moja pasja to sprzatanie ;)) komu wysprzatac ?

Gość a ten samiec umie
zapladniac? bo on jakis taki bladawy...

Gość urodzona_do_sprzatania
Zpominalam dodac Mam sprzatanie w genach :D

On jest bladawy bo przepełnia go nasienie, od którego nabrał jaśniejacego koloru:)

Gość Trzynasta Godzina
Bardzo dobrze płacisz Nie znam żadnej kobiety, nawet po studiach, która zarabiała 25 zł / h

Gość Trzynasta Godzina
A Ty sama nie znasz nikogo, kto chciałby za tyle pracować? Popytaj wśród znajomych, na pewno ktoś będzie chętny.Zwłaszcza, że niektórzy bezczelni ludzie oferują 5-6 zł za sprzątanie .

Gość czupamakabra
teraz najczęściej operuje się stawką za całą wykonaną robotę, a nie za godzinę pracy. w Błyszczy przy cotygodniowym sprzątaniu niewielkiego mieszkania jest to jakieś 150 złotych, a nie odwalają fuszery :)

Gość Ja bym była chętna
jestem ze śląska okolice Katowic, jakby ludzie Ci u których miałabym sprzątać byliby normalni to jasne że by mi taka praca odpowiadała, bo lubię porządek, lubię sprzątać, a jeszcze jakby ktoś za to zapłacił dopiero czułabym się doceniona. Ciekawe dlaczego masz taki problem ze znalezieniem kogoś, może wymagasz cholera wie co, na rożnych dziwaków się trafia.

tez kiedys oferowałam pracę, ale żadna sie nie zgłosiła a nie należę do upierdliwych. Mieszkam w dużo mniejszej miejscowości z bezrobociem przewyższającym 10%

Czasem może lepiej zainwestować w firmę sprzątającą, np taką jak Błyszczy? Pracujące tam osoby są naprawdę solidne i dokładne, a po ich sprzątaniu wszystko dosłownie błyszczy :) Bo sprzątać to jednak trzeba potrafić, o czym dochodzę do wniosku oglądając coraz częściej Perfekcyjną Panią Domu ;P nie którzy to masakra co nie wyrabiają ;p

Faktycznie nie każdy umie sprzątać. Ja się uważam za osobę, która dobrze sobie radzi, ale kosztem mojego wolnego czasu. Przez to nie mam go dla siebie wcale. Co zrobić?