Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam konkretnej pani

Szukam pani do sprzatania i nikogo znalezc nie moge, a podobno mamy bezrobocie

Polecane posty

Gość ja z Łodzi...
Proszę napisać na maila: sprzatanie33@o2.pl Pozdrawiam. PS: no raczej na drugi koniec Łodzi jeździć nie będziemy bo na same bilety ile pójdzie?

Gość do ja z Łodzi...
no ile pojdzie?? hahaha zaden majatek leniwe babska nie biezr ich cora z matka to zawsze przebiegle uwazaj jeszcze maila specjalnie zalozyla hahaha sprztanie hahaha

Jeżeli to provo jak podejrzewam to bardzo kurewsko niesmaczne. Lepiej dla autora aby była to prawda a jeżeli nie to skończ z tym bo są sposoby na ustalenie zeczy, którewydawałoby się są nie do ustalenie;) A sytuacja w polsce akurat jako temat prowokacji jest dla mnie szczególnie obmierzła czemu dam wyraz jeżeli będziesz to dalej kontynuował/ła:classic_cool:

Gość ja z Łodzi...
Proszę napisać na maila nazwę ulicy, to ja pogadam z mamą, czy jej pasuje. Tylko moja mama pracuje w piątki hm, a nie dałoby się w sobotę na przykład? Bo ja sama mogłabym nie dać rady, nie mam w tym doświadczenia, ale moja mama ma bardzo duże i właśnie też zwraca uwagę na takie szczegóły przy sprzątaniu, o których przeciętna sprzątaczka nie myśli. Albo ja po prostu w mailu podam tel do mamy.

Gość ja z Łodzi...
No chyba nie będę na forum dawać swojego prywatnego maila? tak, założyłam nowy, co w tym złego? akurat jesteśmy bardzo uczciwe. mama jest opiekunką ale zarabia grosze 5 zł/h, dlatego każdy pieniądz się przyda, ja jestem bezrobotna.

Gość do ja z Łodzi...
hahaha ty juz stad uciekaj nawet dojechac za 5 zl nie mozesz bo wielki problem spadaj w półpajacach mloda te dwie matka z corka to klopoty juz udaje niewiniatko na forum a wiadomo ze to przebiegle towarzystwo

jakbym prowokacje zakladala to raczej w stylu, ze place 5 zl za godzine i wymagam procz sprzatania prania, gotowania itd:O Niestety ja mieszkam na drugim koncu jesli chodzi o Lodz Gorna takze dojazd do mnie w jedna strone z 15-20 min minimum by zajal (tak mysle, bo nie wiem gdzie konkretnie mieszkacie i czy przesiadek by nie bylo). Na maila moge napisac, bo to zaden problem. Dlatego, ze wlansie nie mieszkam tez w miejscu specjalnie dojezdnym, ze tak sie wyraze to oferuje odwiezienie do domu szczegolnie zima gdy juz szybko sie robi ciemno. Niestety w soboty sprzatanie odpada, bo jestesmy z mezem w domu, a lepiej dla nas i osoby sprzatajacej byloby nie wchodzenie sobie w droge:)

Gość luulleekk
opierdolisz po pracy jeszcze pałke ??

ja z Łodzi... heh dobre na same bilety ile :D na bilety wydacie max 25zł jesli kupicie całodobowe:D we 2 jechac nie musicie :-/ po drugie jak ktos nie ma kasy to nie marudzi tylko jedzie :) ludzie płaczą że kasy nie mają ktos tu oferuje 5h za 100 zł czyli w mies 20zł za 400 i jeszcze źle bo za bilet zapłacić trzeba :D Widac lepiej siedziec i stracić 400zł:D niż wydac stówę na bilety i miec 400, nigdy nie zrozumie bezrobotnych :D

Gość mnie to też nie bawi
Sorry, ale w Polsce kobiety po znajomości załatwiają sobie pracę sprzątaczki połowę mniej płatną i harują jak woły żeby mieć za co żyć i to po prostu smutne. W internecie nikt nie wie, że jesteś psem.

Gość do ja z Łodzi...
na bilety to wydalyby max 10 zł w dwie strony mpk hahaha taka pracownica z niej juz problemy wymysla a mama to a mama tamto wez sie do roboty dziewucho a ni siedzisz w domu we 2 beda sprzatac hahahah

2 absolutnie nie potrzebuje, bo placic chce tylko jednej i wydaje mi sie, ze 2 osoby to lekka przesada, bo to nie rezydencja ktora jedna osoba musialaby sprzatac 10 godzin

do ja z Łodzi... Nie no teraz całodobowy w łodzi kosztuje chyba 12,90:D wiec by wydały to 26zł:D z górnej zalezy konkretnie skąd czy Chojny czy tutaj politechnika :) to jest na Bałuty no do Rynku bałuckiego z Kurczaków np 40min :) bilety do 40min kosztują chyba teraz 3,60 więc taniej by je wyszło niż za ten 24h:D lenie i tyle:)

Gość mnie to też nie bawi
Jestem też z Łodzi, znam to miasto bardzo dobrze, bo chodzę dużo pieszo. Spacer z Górnej do północnych granic Łodzi pieszo tj. za darmo - to jakieś 2 godz. Ale spokojnie: darmowym autobusem widzewskiego Reala można podjechać głęboko do śródmieścia i jeśli wciąż jest za daleko, by iść pieszo, przesiąść się w darmowy autobus któregoś z bałuckich centrów handlowych - w necie są stronki publikujące rozkłady tych autobusów. Dużo biednych ludzi z nich korzysta. Też myślę że to prowokacja, nie wiem w sumie po co. Czasem przychodzą mi do głowy teorie spiskowe typu: Donald Tusk nie chce, żeby ludzie wiedzieli, że jest aż taka bieda, więc wynajmuje setki trolli internetowych, których celem jest wmówienie nam że bezrobotni są tylko niedouczeni absolwenci pedagogiki z przerośniętymi aspiracjami albo lenie co chcą żyć na zasiłkach. A prawda jest taka, że wielu ludzi nie ma nawet tej najniższej krajowej i to nie z głupoty i lenistwa, a z powodu trudnych warunków gospodarczych.

Gość eeeeight
Szkoda, że nie Poznań :-) Hehe. Nienawidzę sprzątać... ale biorę wszystko by dorobić :)

Jebać tuska...Podałem dane kontaktowe. Stawka do negocjacji of course. Aczkolwiek wątpie to jednak wierze itp itd...tralalala. Żegnam

ja policzylam, ze dojazd do mnie maksymalny czyli godzine w jedna strone wyniolby 4zl, razy 2 to 8zl w kazdy piatek. Czyli w miesiacu 32zl jesli zakladamy, ze pani wraca sama, bo moge odwozic takze wtedy byloby 16. No, ale zalozmy ta najgorsza wersje. Miesieczny zarobek to 500zl odjac 32zl to zostaje 468zl. No to faktycznie nawet jak trzeba by bylo tluc sie godzine w jedna strone to chyba zle nie jest.

alez ja uwazam, ze w Polsce jest bieda:O I to wcale nie mala, moj maz zostal bankrutem jeszcze nie tak dawno i wyszedl z tego tylko dzieki temu ze mamy rozdzielnosc majatkowa i dom przepisalismy na mnie gdy jego interesy zaczely isc kiepsko. Ja sama pracowalam w roznych zawodach (bylam nawet sprzataczka), ale teraz potrzebuje kogos do sprzatania, bo mam dziecko, ktore widuje tylko wieczorami (tyle niestety musze pracowac) i wole te 500zl wydac na sprzataczke miesiecznie i poswiecic kazda sobote dziecku. Tak, zatrudnil mnie Tusk:O Szkoda tylko, ze mi nie placi za te posty.

szukam konkretnej pani Do cholery jasnej zaraz mnie cos trafi :-/ ludzie na cały etat zarabiają po 800zł i to po 40h tyg:D wiec o czym my tu rozmawiamy. zapłata jest bardzo dobra i nawet jak by dojazd był za 100zł to to nie jest duzo w porównaniu do tego co ma być zrobione. Ja jestem pedantkom i non stop sprzatam myje u siebie podłogi codziennie czyszcze łazienke kuchnie i td, okna przemywam ( szyby ) co 3ci dzień i wiem że to duzo czasu nie zajmuje, a sprzątanie tez nie jest jakos specjalnie cięzkie więc nie rozumie czemu nie ma chetnych, konkretnych ludzi tylko narzekają że jeszcze źle :-/

Gość ja z Łodzi...
Teraz już wiem, że to prowo jest na bank, bo mieszkam w Łodzi i wiem jakie są odległości. Skoro pani pisze, że dojazd z Górnej na drugi koniec Łodzi to 20 minut hahaha, 20 minut to ja dojeżdżam do Broniewskiego, a nie na drugi koniec Łodzi. Na drugi koniec Łodzi to się jedzie z godzinę. Nie chodzi tylko o ceny biletów, ale przecież mama po ciężkiej pracy nie będzie jeszcze godzinę tłukła się autobusem. Poza tym nie zrozumiała Pani, ja chciałam mamie pomóc, nie musiałaby mi pani drugi raz zapłacić. A na koniec jeszcze napiszę, że proszę mi już maila nie pisać, bo ja nie chciałabym pracować u takiej wrednej baby co wszystkie swoje panie do sprzątania obgaduje na forum, bardzo to dziecinne. Najpierw proszę dorosnąć, a potem szukać sprzątaczki.

Gość te verde unplugged.
Kiwi, a ja akurat ''rozumie'', dlaczego nie widzisz konkretnych ludzi ubiegajacych sie o te wymyslona posade: dlatego, ze najwidoczniej czytasz tak samo slabo, jak piszesz, i jakos tak pominelas fakt, ze w pierwszych postach ludzie sie kloca o te prace i kilka osob calkiem sensownych sie odezwalo. Zaloze sie jednak, ze pani poszukujaca sprzataczki do zadnego sie nie odezwala, a skupila sie na rozmowie z ludzmi, ktorzy jej NIE pasuja. Bo inni nie pasuja do jej tezy o podlych leniwych bezrobotnych.

Strzał z samobieżnej wyrzutni rakiet balistycznych prosto w dyche

Co oczywiście jak wspomniałem w jednym ze swoich postów bedzie miało swoją kontynuację:)

Gość jaką kontynuację
umieram z ciekawości :)

Gość a czemu pani a nie pana?
ja mam pana do sprzatania i daje rade swietnie, pania bym sie bala zatrudnic bo jest duzo podlog, a to ciezka praca fizycznie. A panu tak szybko kregoslup nie strzeli.

Gość nie i nie i jeszcze
Zastanawiam sie czy nie jesteś jedną z tych wiecznie niezadowlonych.Moja siostra ciągle zmienia panie do sprzątania i ciagle jej coś nie pasuje,bo po prostu ma tak ciężki charakter/siostra/ Mialam okazję być u niej po porządkach i wcale nie podzielam jej zdania na temat sprzatających.

Gość no właśnie a czemu
akurat pani?