Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam konkretnej pani

Szukam pani do sprzatania i nikogo znalezc nie moge, a podobno mamy bezrobocie

Polecane posty

Na wstepie zaznacze: nie palce malo, bo 25zl za godzine, a sprzatanie mojego domu to maks 5 godzin. Dom moze nie tyle jest duzy co po prostu wymagam normalnego posprzatania, a nie latania z miotelka jak pokojowki w serialach brazylijskich:O Do posprzatania jest na dole rpzedpokoj, salon, kuchnia i poodkurzanie (tylko) biura oraz ubikacja. Na gorze sa 3 pokoje, 2 lazienki i 1 sypialnia. Nie wymagam odsuwania mebli, czyszczenia kazdej rzeczy z osobna na polce, ale czy ciezko jest odkurzajac przesunac noga chociazby figurke badz przetrzec szafki w kuchni z zewnatrz? Zadna pani (a bralam na okres probny juz 3) tego nie robila. Malo tego zadna nie wycierala z kurzu np. barierek od schodow, nie schylila sie by listwy wytrzec czy np. wypolerowac kran by blyszczal lub odkurzyc pod malym dywanikiem na przedpokoju:O Kazda wszytsko robila na odczepnego i powierzchownie, ze niby posprzatane, a jak potem sie schylalo to widac bylo, ze belki od stolu zakurzone, ze za koszem na smieci nie odkurzone w lazience itd. Ja przepraszam, ze pytam, ale czy 125zl za 5 godzin plus moge odwiezc po pracy do domu to tak malo?

Gdzie mieszkasz? Chętnie podejmę się tej pracy. Niestety nie jestem "panią" tylko facetem...ale od bidy i z tyłu (żeby nie powiedzieć od tyłu) można mnie wziąć za kobietę bo mam długie włosy. Posprzatam dokładniutko. Byłem w wojsku. Umiem zadbać o porządek i myśle nad tym co robie;) Za 25 zyla/h mogę jeszcze z papugą na spacer wyjść

Gość eeeeight
Jestem magistrem z Poznania, ale z chęcią podejmę się tej pracy

Mieszkam w Lodzi i suzkam do sprzatania raz w tygodniu w kazdy piatek. Najlepiej byloby jakby pani pracowala w godzinach od 8-9 badz pozniej do 17, bo wtedy wracam i moge odwiezc jesli jest taka potrzeba.

Gość kto może niech pomoże
a jakie miasto?

Gość corokprorok
wybierz UDO nie dośc że posprząta, to jeszcze naprawi i zrobi streptease

Gość ja z Łodzi...
Ja jestem z Łodzi, chętnie posprzątam, albo moja mama, jaka ulica?

Gość @zielona
uwazaj, ten od papugi wyraznie ma niecne zamiary, a moze bedzie jak w jakims hollywoodzkim romansidle, kto wie.......

zle napisalam pani moze pracowac 5 godzin maks badz i mniej a placic moge za 5 bo wiem, ze sprzatanie mojego domu szybciej to wiekszy wysilek. Jesli pani konczylaby przed 17 to nie moglabym odwiezc bo jestem w pracy. P.S. Moze byc i pan, po 3 paniach jestem gotowa wyprobowac pana:P

Gość eeeeight
tylko nie rozumiem jednej rzeczy. 5h na 11 pomieszczeń to ok. pół godziny na jedno, na odkurzanie może i starczy, ale Ty piszesz, że ktoś nie sprzątnął za koszem na śmieci i barierek na schodach. Czy masz schody w sypialni, biurze, łazience? Jeśli nie, przyznaj, że pracy jest więcej i może zająć dłużej niż mówiłaś

HEJ...Mieszkam rzut beretem od łodzi:) Rób jak chcesz. W razie co podaje gg:35272451...tam mogę podać nr telefonu...No chyba, że preferujesz panie nie tylko z powodu ich umiejętności:P POzdrawiam

Gość ja z Łodzi...
Ja nie pracuję, mogę iść sprzątać. Tylko jaka ulica?

Gość ja z Łodzi...
Moja mama jest bardzo dobrą sprzątaczką, ja mogę jechać z nią, żeby jej pomóc w sprzątaniu. Cena 125 zł za 5 godzin pracy bardzo nam pasuje. Każdy pieniądz się przyda.

eeeeight- no jezeli dla ciebie odkurzanie to pol godziny na kazde z moich pomieszczen to wybacz, ale ja jestem szybsza:O Po pierwsze ubikacja na dole jest malenka, zaledwie kibelek i zlew z malenkim lusterkiem, odkurzanie kuchni to 3min, a wymycie zlewu, szafek i blatu to maks ( to przy wielkim lenieniu sie) 15 minut. Biuro ma 9m2 i trzeba tylko odkurzaczem podloge przejechac, zadnego scierania kurzy itd. Jedynie gdzie wiecej jest scierania kurzy to salon oraz 2 pokoje na gorze, bo w sypialni z jednej polki trzeba zetrzec tylko, a w pokoju tylko lustro przetrzec:O Jakby mi jakas osoba powiedziala, ze potrzebuje pol godziny na kazde pomieszczenie to wybacz ale wzielabym kogos takiego za naciagacza:O

ja z Łodzi...- ulicy nie podam na forum. Zostaw maila do siebie

Gość ja z Łodzi...
Może proszę podać maila, odezwę się. Tylko zależy jaka dzielnica Łodzi, ja jestem z Górnej. Akurat moja mama jest naprawdę bardzo dobrą sprzątaczką i sprząta idealnie.

Gość ja z Łodzi...
To chociaż jaka dzielnica, bo ja to okolice szpitala CZMP, czy więc bardzo daleko do Pani?

Gość eeeeight
U mnie tyle to trwa, bo w każdym pokoju mam sporo szaf - stojących i wiszących, część składa się z samych półek, każdą półkę najpierw myję, później ścieram do sucha, żeby plam nie było ;-) i kupa rzeczy stoi na wierzchu... ale to prawda,zdecydowanie nie mam wprawy w sprzątaniu :P Tym niemniej i tak bym wzięła, tyle, że pewnie bym dłużej sprzątała. Tylko nie mów, że nie ma ludzi do pracy - patrz ile osób znalazłaś w chwilę...

dobra niech stracę. se.seplenie@gmail.com Też przechodze chwilowy kryzys finansowy;) ale czuje, że z powodu płci zostane zdyskryminowany w tym konkretnym przypadku:( Smutne. pozdrawiam

Gość do ja z Łodzi...
a to mpk nie macie ze tak pytaz jak daleko wsiadasz do tamwaju czy autobusu i jedziesz dziewucho

u mnie wlasnie o tyle jest dobrze, ze nie ma u mnie za wielu gratow do sprzatania:D Nie mieszkam na Gornej, wole nie pisac na forum gdzie mieszkam.