Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala lila

Ex nie chce oddac pieniedzy moim rodzicom

Polecane posty

Gość ala lila2
czynszu sie w domku nie placi boze co za ludzie bez pojecia o niczym, jak bedziesz miala swoj domek to nie ebdziesz musiala placic czynszu. do nauki, duzo jeszcze do zapelnienia w tej glowie

Gość ala lila2
administracja od domku jednorodzinnego administracjom jestes sobie w domku sam glabie głąbie bo to az boli ta glupota

ala lila2 umowilismy sie dokladnie po polowie za wszystkie rachunki, czynsz, internet, prąd kwota wynosi 2000 zł, bez bodajze 50 groszy raczej umiem czytac i mam pojecie o pewnych sprawach wiec zanim zaczniesz naokoło drzeć morde przeczytaj co wczesniej pisałas

Gość ale prowo deklu
gośc PIjak jak zaznaczyłaś(musisz być strasznym pasztetem) powie że świadczył ci przez rok usługi seksualne z litości, i wystawi rachunek na kwotę tego czynszu, buhahaha tekst roku pijak , mam pytanie dawałaś doopy pijakowi?

Gość kkkkkkkkkkkhhhhhhhhhhhhggggggg
Glupia dziwka klamie a potem sie wykreca ze w domu mieszka.ludzie potrafia czytac,klamliwa suczko.

Gość porannarosaaa
nazywaj sobie mnie jak chcesz wisi mi to koło dupy, smiać mi sie chcę bo mój ex też był taki rozwcieczony, zupełnie jak ty teraz i co? To ja mu się smiałam w twarz bo takie mamy polskie prawo hahahaha. Dlatego z autopsji wiem, że nie wygrasz tej sprawy i tylko się tu osmieszasz hahaha

Gość porannarosaaa
juz pisałam wczesniej, to twoje mieszkanie i to ty masz obowiazek za nie płacic a kgo ty sobie tam sporwadzisz to nikogo nie interesuje chyba zebyście umowe spisali jakąś, ale to wtedy bys musiała sie rozliczac za wynajem mieszkania a skoro tego nie zrobiłaś, to zrozum ze w sądzie cie wysmieją!

Gość Kochanka Franka
Było mieszkanie,juz jest domek.Jeden z ostatnich postów wymyslanie marnym polaczkom. Hahahahhhhaaa Ty wielka światowa pewnie nigdy za granica nie była dłużej niż 2 tygodnie.