Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keejpii

Co wy sadzicie? Czy moje piersi sa az tak mały by sie ich wstydzic? ;(

Polecane posty

@keejpii masz CUDOWNIE piękne piersi! :-D Uwierz mi - jestem koneserem ci, którym się nie podobają to na 100% pedały lub kryptopedały albo kolesie z niemowlęcym fetyszem wielkich balonów mamy-karmicielki - ci niech się walą! :-D

kompleksy to normalka - nawet u super pięknych ludzi kiedy byłem młody miałem kompleks swojego bananka "no jak to możliwe mieć takiego krzywego kutasa, po prostu śmiech na sali, jak ja się pokażę kobiecie" itp. :-D to we mnie tkwiło długie lata choć partnerki szalały na jego punkcie, "ach jaki jesteś duży" itp. :-D aż zobaczyłem dilda i wibratory, które wyglądały jak wzorowane na moim sprzęcie, tak co do kształtu, jak i rozmiarów

Gość soniaaaalinka
chyba żartuejsz , ze sa małe? one sa ładne okraglutkie i odstają, ja mam piramidki, to dopiero masakra, mam w klatce 93 a cycki duże A, chciałabym miec Twoje, serio

@jimmy_82 >Ja kupiłem dziewczynie preparat na powiększenie piersi, po 3 >miesiącach stosowania są widoczne efekty:www.breastfast-preparat- >na-powiekszenie-biust u.098.pl dałeś się nabrać - w tym wieku one po prostu jeszcze same rosną :-)

Gość stary piernik
posłuchaj starego piernika widziałem i pieściłem nie jeden biust i mówię Ci, że nie masz się czego wstydzić. Masz ładny biust i wcale nie taki mały, a już z pewnością nie powinien być powodem rozpaczy. Daj possać cucusie swojemu chłopakowi, a zobaczysz że oszaleje ze szczęścia :) A co do hormonów z tabletek anty... to różnie z tym bywa chociaż w większości przypadków rzeczywiście lekko pulchnieje. Powiem na koniec, że chętnie bym popieścił twój biust i z pewnością nie narzekałbym, że jest za mały.