Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie to

Jaki trojkąt byście szybciej wybrali/wybrały?

Polecane posty

>to nie temat o realnych spotkaniach! Poki co widze, że >zdecydowanie czesciej wybierana jest opcja pierwsza - 2m + k. bo to ma "głęboki" sens :-P a jeszcze lepiej 3m + k jazda jeszcze lepsza i znika wszelkie ryzyko niezdrowych psychologicznych "interpersonalnych interakcji" :-D

dobra masz obhote poklikać? Zalóźmy swoj temat

Gość lickit
Rainbow D, 3+1 to już jest poważna opresja. Penis w tyłku, cipce i ustach i zgraj to wszystko, żeby się bujało:D Trudna sprawa, ale ekscytująca:D

2m+k, ale oczywiście panowie powinni być aktywni również między sobą.

@lickit >Rainbow D, 3+1 to już jest poważna opresja. > Penis w tyłku, cipce i ustach i zgraj to wszystko, żeby się bujało >Trudna sprawa, ale ekscytująca powiadają, że nic co naprawdę dobre nie przychodzi łatwo :-) trenować trzeba żeby dojść do perfekcji a w tym przypadku i trening nie byłby pozbawiony przyjemności przecież :-)

@Blondyneczka 85 >3M+K rozbawiło mnie to trzeba już mocno nie lubić swojego ciała >Ja zdecydowanie 2K+M lub ew skoro 2 to mało 3K+M dla mnie czasem to "stres" z jedną partnerką, że mam tylko dwie ręce :-)) a tu co - trzy cipki, sześć cycuszków itd. - facet w takim układzie to dodatek :-P

Gość sfdafsdfc
2. 2k + m jako facet 100% hetero :-)

Gość ja miałam kiedyśśśśś
2k+m i niezbyt miło to wspominam, takie pitu pitu bez ładu i składu. Marzy mi się 2m+ k.. :) a poprzedniego układu nie chce powtarzać..

Gość TOMEKUK
ja to bym chcial 2 facetow i ja wyobrazam sobie pana Zdzisia a jego duzym wlochatym wasem, ktory mnie smyra po odbycie, resztki kawy jeszce splywajacej z tego wasa by mnie lechtalo po tylku. Drugi facet to sasiad Marian, pracuje na budowie jezdzi spychaczem o raaany jak bym chcial byc tak popchnietym przez niego, wyborazam sobie ze sie przeprowadzam mam klopoty z szafa i pan Marian podchodzi z pytaniem czy moze pomoc, o tak Panie Marianie prosze popchnac mocno mocno tak Marian to wogole fajny gosc , pachnie od niego kaszanka zawsze z rana wiem bo kazdego dnia jade z nim winda kurde kaszanka mmm smakowo widocznie na bogato je sniadanie

Gość buahahahahaha
dobre, dobre !

Gość estrella_damm
Gdybym nie była w związku, to 2k+m chętnie i bezproblemowo, 2m+k to dla mnie większy hardkor, ale kto wie.

A w czym ci przeszkadza to, że jesteś w związku, większość facetów jest za takim układem.

2k+m jest zwykle trudne dla kobiet bo jednak zawsze jedna z nich jest gwiazdą a druga "asystentką" ;-) a wszyscy wiemy, że kobity nie lubią grać wobec faceta drugich skrzypiec ;-) więc jeśli ktoś chce spróbować, to lepiej umówić się z profesjonalną parą albo przynajmniej z profesjonalistką, kiedy pani chce zasmakować sexu les z pomocniczym użyciem żywego kutasa i męskich rąk :-) facetom przy 2m+k to nie robi różnicy, dzielenie się kobietą przychodzi im naturalnie jak również rola żywej zabawki przy 2k+m :-D

Masz rację zgodziłam sie na 2m+k, ale w drugą stronę ciężko by mi było, ale mój facet nie domaga się rewanżu :) na razie.

Gość estrella_damm
Cóż, jakkolwiek pociąga mnie taka zabawa, trudno byłoby mi patrzeć, jak mój mężczyzna posuwa inną kobietę (chociaż chyba zniosłabym to lepiej, niż on widok mnie z innym :P ).

Gość dzoneya
estrella_damm Cóż, jakkolwiek pociąga mnie taka zabawa, trudno byłoby mi patrzeć, jak mój mężczyzna posuwa inną kobietę (chociaż chyba zniosłabym to lepiej, niż on widok mnie z innym to podobnie jak u mnie :) z tym, że mnie nie przeszkadzałoby to że moj jakąś posuwa ale jemu - oj z pewnością. Poza tym mnie jednak zdecydowania nie pociągają kobiety i chyba nawet na haju nie byłabym w stanie kochać się z kobietą ;)

wielokąty redukują takie zazdrosne sentymenty do 2m+k można po prostu zaprosić dwóch panów profesjonalistów i już wiadomo, że chodzi tylko o dwa kutasy a nie "innego faceta" no ale żeby nie było ryzyka innych psychicznych problemów, stały partner musi mieć odpowiednio silną osobowość jak i dużą pałę :-D żeby potem nie nabrał kompleksu, że "on sam nie potrafi tak dogodzić" i nie zaczął obwiniać kobiety - bo przecież "normalna kobita to nie chce takich rzeczy tylko kurew" "nie wiedziałem, że moja kobita to taka kurwa" "po co się zgodziłem" itd. itp. a i kobita może zaliczyć szok jak podczas 2m+k mąż złapie kochasia za kutasa, facetom bi nie jest obce, a kobita może uznać własnego partnera za "pedzia" itp. i problemy gotowe także wszelkie wielokąty to ryzyko i sport dla twardych, reszta niech sobie fantazjuje, poświntuszy na forum, ale próbować - gdy nie są pewni - nie warto ewentualnie pozostaje 2m+k czy 2k+m nie ze stałym partnerem/partnerką tylko z profesjonalistami jakby co ja pro nie jestem, ale warunki mam pro i swoje 20 cm mogę udostępnić "społecznie" :-D ale w układzie z chętną panną i innym "społecznikiem" albo profesjonalistą, żeby zredukować pannie koszty takiej przygody :-P

Gdyby mnie to interesowało, to tylko 2m+k :D Bo lubię być w centrum uwagi :classic_cool: A nie.

Gdyby mnie to interesowało, to tylko 2m+k :D Bo lubię być w centrum uwagi :classic_cool: A nie.

Gość estrella_damm
Mój pan :P penisa ma aż zbyt dużego i kompleksów na tym tle zdecydowanie nie ma. A seks z kobietą mam za sobą niejednokrotny. Myślę, że w związku seks w trójkącie to jednak spore ryzyko osłabienia więzi - chyba, że obydwaj partnerzy są niezwykle silni psychicznie i absolutnie bez kompleksów, albo bardziej cenią sobie więź emocjonalną i sam akt seksualny z inną osobą nie wpłynąłby na ich uczucia względem siebie (przepraszam za powtórzenia :P ).

Gość dzoneya
a najlepiej gdyby po prostu jedna osoba tak "........" żeby o innych się myśleć nie chciało :D