Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soya55

odpuscic czy nie?zwiazek ze starszym mezczyzna

Polecane posty

Gość Bananaaa
Ty nie a on? Przecież go nie znasz na tyle

Gość srtdytf
dodaj ze mamy wyrazac tylko takie zdanie jakiego oczekujesz ze wszystko sie uda w przeciwnym wypadku jestesmy głupie zazdrosne czy cos tam jeszcze watpie ze sie zdecydujesz z nim byc lub nie poprzez glupie opinie an forum

Gość blondynaaa21
porozmawiaj z nim szczerze niech Ci powie co zamierza, masz super sytuacje Twoi rodzice Go akceptują i lubią, więc nie ma z tym problemu... zaproponuj mu chociaż żebyście spróbowali... i okaże się jak wam będzie razem w związku :)

Gość grrrom
przeciez to prowo. Nie znam ludzi, którym nie przeszkadzałoby, że ich córka ma faceta w ich wieku :D

Gość SprintCapssSs
ja uwazam ze skoro chcesz go blizej poznac- sprobuj ;)

Gość a po wuj się pytasz
co masz zrobić skoro i tak będziesz tą jego niańką? przecież nic lepszego niż mąż w pampersie cie nie spotka za parę lat.

Gość cwana mordeczka
to jest bardzo duza roznica wiekowa... wiem ze dla ciebie moze byc trudno go zostawic bo jednak dazysz go jakims uczuciem ... ale prosze usiadz i pomysl rozwaz czy to dobry pomysl... kawalerem moze byc z roznych powodow ... ale tez dziwne ze jako 40 letni facet nawet zony nie mial ... nie mowie o dzieciach bo to juz inna bajka... jezeli on tobie mowi ze to za duza roznica wiekowa - to nigdy nie bedzie ciebie traktowal powaznie - wkoncu moglabys byc jego corka. jezeli na poczatku zwiazku on widzi to jako problem to nie narzucaj sie ... znam wiele par gdzie mezczysnie przeszkadzal wiek- potem sprobowali ale ona zawsze miala wypominane ze jest mlodsza ze to ze tamto ... pomysl czy sie oplaca. pozdrawiam

Napisalam , ze zgadzam sie z orchidea wiec sie mylisz. Czytaj ze zrozumieniem.

Gość orchideaaaa
Ja osobiście bym nie zaczynała takiego związku. Kobiety z natury szukają wsparcia, pomocnej dłoni,zrozumienia przyjaciela itd, a Ty znalazłaś właśnie jego - czyli potencjalną osobę, która jest Ci w stanie to zapewnić. Kierujesz się emocjami, dlatego nie masz siły, żeby go odrzucić, Twoja psychika Ci nie pozwala. Musisz jednak zwrócić uwagę na rozum, a nie tylko na serce. Bo teraz patrzysz tylko na serce. Moja rada - zerwij z nim kontakt, im szybciej to zrobisz tym lepiej dla Ciebie i łatwiej to zniesiesz. On może też potrzebuje kogoś, dlatego ta więź zaczyna się zacieśniać. Ty jeszcze znajdziesz tę odpowiednią osobę, która będzie w stanie Ci to wszystko zapewnić. Jeśli w tym momencie, w którym poznałaś jego pojawiłaby się osoba na Twoim horyzoncie, która by budziła u Ciebie takie odczucia, to też byś była szczęśliwa, a ta osoba niekoniecznie musiałaby mieć tyle lat. Nie jest powiedziane, że tylko od niego możesz dostać to, czego potrzebujesz.

Gość cwana mordeczka
soyaa - nie denerwuj sie ze ludzie wyrazaja swoje opinie na ten temat, musisz sama przyznacv ze taka milosc nie zdaza nam sie na codzien... masz 21 lat jestes mloda i jeszcze cale zycie przed Toba... i dopowiadajac na twoje pytanie - to zastanow sie bo musisz brac wszystko pod uwage. jezeli go znasz juz na tyle ze uwazasz ze warto sie o niego starac to sie staraj i zycze wam szczescia ... tylko pozniej nie pisz na kafe ze fact ciebie wydupczyl albo zrobil ci dziecko i kaze ci usowac... bo tez sa i takie przypadki.

Gość SprintCapssSs
Soya u nas po roku sielanki zaczely sie straszne problemy, i teraz wlasnie uwazam ze nie powinnam to wchodzic bo te problemy sa przez jego zycie. z jednej strony chcialabym Cie ustrzec przed tym bo to wielki bol, pelno lez, bezsilnosc... ale z drugiej strony jest to szczescie wlasnie z nim. Musisz sama sobie zadac pytanie czy chcesz SIE POSWIECIC DLA NIEGO, bo to jest poswiecenie

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Pytajac znajomych nie uzyskuje szczerych odpowiedzi.

Gość cwana mordeczka
bo to sa wlasnie znajomi a a za plecami pewnie gadaja ze glupia jestes ... :/ taki juz jest ten swiat

Gość 94792
nie sluchaj glupich rad i sluchaj sama siebie i swego serca,jesli kochasz i myslisz ze to dobry czlowiek to badzcie razem,moj maz jest 12 lat starszy,wszyscy byli przeciwni naszemu zwiazkowi,chcieli go zniszczyc i zniechecic mnie do niego,ale nam sie udalo,jestesmy juz sporo lat po slubie i wciaz sie kochamy,to moj jedyny...

Niestety, ale na pewno tak jest. Nie boli mnie to,ze tak mowia. Kiedys i ja pewnie bylabym tym zaszkowana. Jest jedna roznica. Ja jestem szczera pgp bezposrednia.

Niestety, ale na pewno tak jest. Nie boli mnie to,ze tak mowia. Kiedys i ja pewnie bylabym tym zaszkowana. Jest jedna roznica. Ja jestem szczera pgp bezposrednia.

Gość cwana mordeczka
12 lat to nie 20 ... 8 lat robi rozniece

Gość cwana mordeczka
ale bardzo dobrze ze jestes szczera ja tez zawsze mowie znajomym co mysle ... a oni albo wezma to do siebie albo nie ... albo posluchaja moich rado albo nie... ale powiedzieli mi ze cenia sobie moja szcerosc

Gość moje wlosy sa lsniace
soya - a jemu na tobie zalezy ?? nie badz glupiutka dziecko... facet 40 to juz doswiadczony mezczyzna - jezeli by mu zalezalo tez by i o ciebie sie staral i nie gadal takich rzeczy .... abys pozniej tylko nie cierpiala ...

facetowi w tym wieku jezeli zalezy na kobiecie nie widzi zadnych przeszkod ... a dla niego przeszkoda jest twoj wiek :/ ... i nic wiecej ... naprawde sie zastanow abys sobie zycia nie zmarnowala

Gość skończ już dziewczyno
z tym głupim dopytywaniem czy warto. Jesteś jeszcze gówniarą która potrzebuje najwyraźniej ojca a nie partnera. Masz problem jak gimnazjalistka z pryszczem i dyskoteką.

soya- daj sobie spokoj naprawde jestes zamloda aby sobie zycie marnowac

soya- przykro mi z tego powodu ... ale takie sa realia to nie jest chlopak np. 17 letni ktory nie wie czego chce ...on ma 40 lat i powiedzial prosto z mostu ze ma zastrzezenia do tego zwiazku ... a jak sie kocha albo komus zalezy to takie blachostki nie maja znaczenia ... mam nadzieje ze znajdziesz kogos kto bedzie ciebie wart i da ci duzo milosci ale nie pchaj sie w zwiazek z facetem z tak duza roznica wiekowa