Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rampok

Pobieraczek-procedury przedsądowe!!

Polecane posty

Gość rampok

wiem ze bylo juz tego duzo.Ignorowalam zawiadomienia o zaplacie za pobieraczka a tu dzisiaj na meila mi przyszlo ze mam sie skontaktowac z osoba i tu nr tel podany w celu omówienia sprawy? co robic?dalej ignorowac?

Gość rampok
a miał ktoś taką sytuacje? dawają 2 dni na telefon.Strasza ze zaplace okolo800 zl kosztów sadowych

Gość restaurator z doopy
ignoruj ich albo postrasz policją to dadzą ci spokój 🖐️ i jakim cudem ty masz ponieść koszty sądowe skoro ewentualny spór byłby z ich powództwa :D

Gość rampok
no właśnie nie wiem ale tak strasza,że JA poniosę koszta.

Pobieraczek to mafia. Została za to nałozona na nich kara i dostali zakaz takich praktyk, a olewają to i dalej tak robią. olej ich. Nic ci nie mogą zrobić i nigdy cię nie pozwa do sadu, bo ich działalnośc jest nielegalna. Jest przeciwko nim pozew zbiorowy.

rampok a miał ktoś taką sytuacje? dawają 2 dni na telefon.Strasza ze zaplace okolo800 zl kosztów sadowych Już samo to jest przestępstwem. Nie mogą ci czegoś takiego napisać. Poza tym skąd mają twój nr telefonu? Byłaś tak głupia, żeby im podac? Olej ich.

Wiele czytalam juz w internecie na roznych sronach prawnych,że pobieraczek to oszusci, i jak sie da starają sie zastraszyc ludzi zarejestrowanych Czytalam nawet ze pobieraczkowi proces sądowy trzasneli za zastarszenie ludzi, mimo ze to bylo niezgodne z ich regulaminem

Gość do : co robić???
Usuń to konto mailowe i przestaniesz dostawać od nich wiadomości z pogróżkami. to zwykli szantażyści zbijający kasę na strachu takich jak Ty. Jesteś im coś winny/winna żeby płacić?

Gość moniskaaaaaaaaaa
Tez mialam z nimi problem ;/ tylko, ze jak mi przyszedl pierwszy list, ze trzeba wplacic 97zł to ja glupia zaplacilam.. a dopiero pozniej przeczytalam w necie, ze oni w chuja robia i ze nie trzeba wplacac, bo zadnych problemow nie bedzie.. ehh

Gość rampok
nie.nie podawalam tel. Przyszedł meil i tam jest nr tel pod jaki mam zadzw.Ale dziękuje wszystkim za odp. Nie płace i sie nie przejmuje tym

Gość Kiciorek ona
Mi też wysłali kiedyś takie gówno na mój adres, nie wiem skąd mieli dane, bo ja się nigdy tam nie rejestrowałam. Olałam oczywiście Nie wiem jak to się dzieje, że dalej te gówna śmieszne wysyłają skoro mieli sprawę za to ? :/ zawsze własnie naiwniak się znjadzie niestety