Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srtdytf

jestem przewlekle chora i wsciekla czemu mam byc sprawiedliwa jesli zycie dla mn

Polecane posty

Gość doradca medyczny
Najpierw napisz szmato na co jestes chora a potem wylewaj swoje szmatlawe zale. Chuj ci k*********o w doope!

Gość gość
Przechodzisz etap gniewu Też jest potrzebny i spełnia swoją rolę Dopóki masz gniew to on cię chroni przed załamaniem Gdy gniew przeminie to uważaj bo to bardzo niebezpieczny moment dla twojej psychiki A teraz o ciebie się nie martwię bo gniew cię chroni i nakręca To minie Masz szansę na pojawienie się radości życia mimo wszystko Bo po co byc nieszczęśliwą jak można być całkiem szczęśliwą mimo wszystko To trudne ale możliwe Cuda x Przecież to jest prowo leszczu :o

Gość gość
Nie wiem dokładnie kim jesteś autorko wątku, ale się domyslam i zyczę ci bolesnej, przewlekłej choroby, tak żeby cie spotkało wszystko co opisałaś + kara za całe twoje zło. Kiedyś to wszystko musi obrócić sie przeciwko tobie.

Gość gość
J a tez jestem chora i i wsciejkła zespół melas czyli udary niedokrwienne atskujace nagle i zninacka (miŁAM JUZ 8 ) , DO TREGO GŁUICHOTA KOROWA NIEW SŁYSZE NIC A NIC Nie praxuje siedze na rencie

Gość gość
Rozumiem co czujecie. Przez wiele lat byłam chora na ciężką postać astmy, duszności, zapalenia płuc, ciągłe wizyty w szpitalach, wenflony, leki po których byłam napuchniętym zombie, jazdy karetką na sygnale itp Potem mi przeszło, teraz funkcjonuję w miarę ok, ale dzieciństwo i młodość miałam bardzo trudne. Życzę Wam przede wszystkim zdrowia! Różne rzeczy mogą się wydarzyć, choroba może się zatrzymać, nawet cofnąć. Po drugie, pogody ducha- sama wiem, jak trudno ją zachować w chorobie... Trzymajcie się ciepło :)

Gość gość
głupie je)bane kaleki

Gość gość
oho, jakis niekochany tepak nawiedzil temat :D

Gość gość
dla mnie kalectwo nie jest powodem żeby być wściekłym na cały świat, to tak jak ten pierdoIony beznogi chuujek co zastrzelił w RPA swoją zmywarke/masturbator bo go uraziła. Frustraty zawszone

Gość gość
zmywarka/masturbator... fajne masz zdanie o swojej mamie :D nie dziwne, ze cie nie kocha :D

Gość gość
Debile :p To jest prowo jakiegoś debila takiego jak wy, w dodatku z 2012 roku, a on tu dalej przesiaduje i sam siebie opieprza.

Gość gosc

ja jestem chora navgenetyczbecxne udary i jestem głucha , to dopiero prxrwalone z każdej pracy wyrzucają ,gdy poleze miesiąc w szpitalu a często leżę. Mam dopiero 32 lata moje xycie się skończyło