Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie smieszne pytanie

Do osob, ktore potrafia sprzatac: co sie robi najpierw sciera kurze czy odkurza?

Polecane posty

Spróbuje ten ocet, nie wiem czy duży czy nie bo nie widac tylko kafelki są szorstkie w dotyku

Gość Nicolka....
Nie rozumiem waszych problemow z sierscia... Sama mam dwa koty siersc z kanap i ubran usowam specjalna szczoteczka i staram sie nosic materjaly ktore nie oblaza.

Gość Nicolka....
Spoko ocet powinien wystarczyc, mozna tez nim myc krany fajnie sie po nim swieca. Nie przerazaj sie zapachem bo po kilku minutach tego nie czuc. Po za tym mozecz puznien przetrzec kafelki czyms zapachowym. Acha i splukuj to zimna woda.

Gość Do Mariki
Weż szklankę octu, zagotuj go i takim wrzątkiem polej kafelki, a w chwilę potem przetrzyj myjką. Jeśli ocet zagotujesz w czajniku, co przy okazji usuniesz pięknie kamień z czajnika. Potem trzeba go troche wypłukać. A kot cudo :)

Dzisiaj to moze nie ale po weekendzie spróbuje, dzieki wam bardzo:*!! No piękny jest, ale potwór taki ze szkoda gadac. Chociaż teraz odkryła ze sika sie do kuwety a nie np przy kuwecie. Jedyne jej szczescie ze ingdy nie szczała po miękkim a po twardym, bo inaczej juz by była rosołem

Gość malinka wiśniowa
ja kota mam od kilu miesięcy i nie wymienię nagle całej szafy, choć postanowiłam, ze koniec z czernią, zwłaszcza spodnie :)

Gość malinka wiśniowa
moja nie nasikała jeszcze ani razu na podłogę, ale narzygała dwa razy

Kup paste odkłaczająca, moze od kudłów rzyga? Ta lubi nasikac koło kuwety albo do wanny;/

Gość chyba jestem leniwcem
do wanny to nic, można łatwo zdezynfekować, moje koty swojego czasu na kanapę lały 😡

o matko, jak sie potem tego pozbyłas? Mi nasikała raz jeden na kołdre, wtedy od razu wywaliłam bo wiedziałam ze jak raz naszczała to juz bedzie na nia robic.