Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki_facet

Dlaczego kobiety są takie okrutne ?

Polecane posty

Gość brzydki_facet

Nie odbierają telefonów po pierwszej randce i nie odpisują na sms-y. Czy tak trudno jest powiedzieć facetowi że ze związku nic z tego tylko robić mu nadzieję ?

Gość IMO12358
Nie są okrutne, tylko fałszywe. Taka ich natura. :classic_cool:

Gość no cholera jasna*
poszukajcie sobie kobiety ktore was zechca a nie takie ktore was olewaja! czy to takie trudne!!!

Gość bardzo dobry...
trudne. Te które by ich chciały, są szkaradne. Oni wolą podbijać do ładnych i się użalac.

Gość raiders
to bardzo trudne, bo te które nas chcą same nie chcą się zmienić na lepsze, abyśmy je też chcieli .. mamy pat .. kobiety zawsze są w lepszej sytuacji, bo mogą być z facetami, którzy im się nie podobają, a facet jeśli jest z dziewczyną która go nie kręci ma problem -> impotencja .. mnie przy kobiecie która mi się nie podoba lub która mnie odstręcza nigdy nie stanie :(

Gość brzydki_facet
Czemu mam być z brzyyyydką Błeeee

Gość IMO12358
no cholera jasna* "poszukajcie sobie kobiety ktore was zechca a nie takie ktore was olewaja!" Wrodzone zakłamanie samic sprawia, iż ta prosta idea, nieco się komplikuje. :classic_cool:

Gość Niebiessskoooka,,
a na czym polega ta fałszywość i zakłamanie kobiet?

Gość IMO12358
Przeczytaj raz jeszcze temat, to po części się dowiesz. ;)

Gość brzydki_facet
Jak to trafiam na złe dziewczyny? jakie to są złe dziewczyny? Umawiam się tylko z przeciętnymi z wyglądu nie jakimiś super laskami bo zdaję sobie sprawę że one wolą przystojnych gości i to nie jest moja półka ale do cholery niech po pierwszej randce nie urywają kontaktu bo to jest najgorsze być olewanym!

Gość Niebiessskoooka,,
Nie potrafisz się wypowiedzieć?

Gość IMO12358
Niebiessskoooka,, "Nie potrafisz się wypowiedzieć?" Zasada jest prosta. Jedno robicie, co innego mówicie. Mówicie nieprawdę, co potwierdzają Wasze czyny, a na zarzut fałszywości wybuchacie/manipulujecie/kłamiecie jeszcze więcej. :classic_cool:

Według tego to Ty jesteś ten zły bo jesteś brzydki. Mnie mając za brzydkiego myślą, że jestem jakimś terrorystą z Iraku. Brzydki = zły Ładny = dobry.

Gość brzydki_facet
Przecież napisałem że ja się odzywam pierwszy ale albo nie odbierają telefonu albo nie odpisują na sms-y!

Gość IMO12358
Ludzie maja dwie ręce i dwie nogi! PASKUDNA GENERALIZACJA! TFU, TFU, TFU! Wszakże dyskryminuje niepełnosprawnych. :classic_cool:

Gość IMO12358
Jest paskudny na pierwszy rzut oka. :classic_cool:

Gość Niebiessskoooka,,
w wieku 14lat to ja już robiłam lody mojemu ojcu, a wy macie po 30lat i nawet odezwac się do dziewczyny nie umiecie

Gość IMO12358
Ja w wieku 13 lat lizałem stopy moim siostrom, więc mam doświadczenie z kobietami

Gość z pewnego punktu
widzenia każda może być brzydka. Z innego, każda może być piękna. Wystarczy znaleźć ten punkt.

Gość IMO12358
hehehehehehahahass "no, jeżeli nie ma tragedii z twarzą, to charakter się liczy" Dla kobiet jest to system zero-jedynkowy. Albo masz "charakter", albo nie - nic pomiędzy. :classic_cool: