Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

czy...?

Polecane posty

Gość loliteczunieczka
Tak, sekatorem.

Gość grrrom
moja kobieta nie łapie mnie za krocze w miejscach publicznych ani ja jej nie klepię publicznie po pupie, to poniżające

Gość grrrom
bo to demonstrowanie całemu światu, że traktujemy drugą osobę wyłącznie jako obiekt seksualny

Gość grrrom
to brak szacunku

Gość papapaparówa
Za krocze mógł się łapać tylko Jacko. koniec tematu.

ja mojego faceta za kroczę nie łapię, ale on lubi czasem mnie klepnąć, albo złapać za tyłek w miejscu publicznym. Nie uważam, żeby było to w jakikolwiek sposób upokarzające. Właściwie nawet to lubię, oczywiście nie robi tego co 5 minut :classic_cool:.

hehehas: robię to samo swojej i też nie uważa tego za upokarzające. Co innego jakbym spróbował to zrobić koleżance...

Gość papapaparówa
Coż, jaki szczebel rozwoju, takie zwyczaje. Szympansy też lubią się macać w obecności stada :)

Gość mika03
W miejscu publicznym zdecydowanie nie! No chyba, że jesteśmy w gronie, że tak powiem "swoich" to czasami ale tylko dla żartu. Takie odruchy raczej należy zachować w prywatności

Gość grrrom
a wyjaśnisz w jakim celu?

Gość hermionaona
gdyby facet zlapal mnie za krocze w miejscu publicznym to dostalby w gebe. Przy znajomych to spalilabym sie chyba ze wstydu. Nie jestem jakas rzecza

Gość papapaparówa
Oj, ma kto :) Ale po co ma to robić na oczach postronnych osób? Takie zachowania wchodzą już w kanon gry wstępnej, i co w następnej kolejności? Szybki numerek pod kioskiem ruchu z finałem między stronami Gazety Wyborczej? ;)

Gość papapaparówa
Po tyłku to farmer może klepać krowę w drodze na ubój, by jej było raźniej. I naucz się czytać, my tu mówimy o łapaniu za KROCZE. To pewna rożnica.

widzę, że dyskusja prawie jak między Pis a PO się wywiązała. Nie sądziłem, że tak będzie. Przecież to tylko mały gest...

Facet mógłby to zrobić tylko raz. Potem już nie byłby moim facetem. Nie spotykam się z mężczyznami o niższym intelekcie od mojego a prostactwa nie trawię.

Gość kacaraba
Jednak trochę klasy trzeba mieć

Gość papapaparówa
To ja wam powiem taką ciekawostkę - z psychologicznego punktu widzenia jest to zachowanie typowo zwierzęce mające na celu zaznaczenie swojego terytorium. W tym przypadku jest nim wybranek/wybranka, na zasadzie "mój ci on/ona, innym wara!". Niestety, zachowanie takie obnaża prymitywne podejście do partnera - wszak łapiemy za strefy intymne, czyli utożsamiamy to "nasze terytorium" z narzędziem do zaspokojenia popędu :) Ufff..