Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

czy...?

Polecane posty

papaparówa: wiem, też tak to intepretuję. I właśnie to jest fajne. Jesteś moja/mój i innym wara!

Gość papapaparówa
Wiem, że tak to interpretujesz, boś zwierzak :) Może w przyszłym wcieleniu aspirujesz na człowieka i spojrzysz na to nieco krytyczniej :)

Gość papapaparówa
Naturalnie, że uprawiam, ale jak człowiek cywilizowany, nie jak zwierzę. Czaisz już tę subtelna różnicę ? :)

Gość cxcxxv
ja nieraz złapałam mojego faceta za krocze np. w klubie albo na przystanku...:-P

Gość papapaparówa
Gratulacje, podzielisz się wrażeniami? :)

Gość to bardzo intymny gest
i po stwierdzeniu "lubisz go dotykać" już tego nie robię zawstydził mnie ( nigdy w miejscach publicznych się nie "obmacywaliśmy")

Gość papapaparówa
Gdy kobieta łapie faceta za krocze to z męskiego punktu widzenia sygnalizuje gotowość do stosunku. A przystanek czy klub to chyba średnio odpowiednie miejsce.. Choć zdarzają się różne patologie, np. seks w sraczu :D

Gość papapaparówa
Sorry, piedestał, ale nie jestem gejem. A moja kobieta nigdy na mnie nie narzeka:)

jesteś facetem? I takie podejście? No toś mnie zdziwił. Chyba nie powiesz, że nie masz nieraz ochoty złapać swoją za tyłek albo klepnąć. Że to zwierzęce? Człowiek ma mnóstwo cech wspólnych ze zwierzętami...

Gość papapaparówa
Tak, tak typowe usprawiedliwienie. Na dobrą sprawę zwierzęca natura tłumaczy wszystko, czego się dopuszczają ludzie. Sa podobieństwa, ale są i rożnice. Pies je surowe mięso, a Ty z grilla. Małpa klepie druga małpę po zadzie bo kieruje sie prymitywnymi instynktami. Człowiek poza instynktem posiada też kulturę osobistą i rozwiniętą świadomość. Kapewu? ;)

paparówa: sorry, ale weź nie wyjeżdżaj mi z takimi tekstami typu kapewu. Z moja dziewczyną będę robił co mi się podoba, o ile to jej nie przeszkadza. I na odwrót...

Gość papapaparówa
A róbcie co chcecie, nawet sobie srajcie nawzajem do gardeł. Tylko zanim coś zrobicie w miejscu publicznym, spytaj innych czy mają ochotę na to patrzeć.