Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwodnik czy kawaler

Związałabyś się z ROZWODNIKIEM?

Polecane posty

Gość idź do psychiatry777
niby ty, jebany ekstremisto i katofaszysto :O :O

Gość etuoputwq
i to jest własnie miłość bliżniego:-(

Gość rozwodnik jest ok
gorzej jak to du.pek, ktory udaje rozwodnika a jest zonaty.

Gość tak jest alee
a jakby wam nie wyszło w życiu i zosatłybyście z dzieckiem to co??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? co to za roznica czy rozwodnik czy nie rozwodnik, debilem moze być każdy , trzeba patrzeć na charakter bo wsrod kawlalerów debilów nie brakuje

Gość zalosne co piszesz
jestem w takim zwiazku..jest ode mnie 10 lat starszy, ma 2 dzieci z 2 roznych zwiazkow, malzenstwo ich trawalo 4 lata+pol roku spraw rozwodowych, mieli slub cywilny , drugi "zwiazek-(pisze w cudzyslowiu bo pamietam jak sie kumplowalismy i poprostu opisal go jako "tez mam swoje potrzeby)" zaczal od kiedy wiedzial ze sie rozwodzi, po paru mies.zaliczyli wpadke, a raczej chciala go zatrzymac na dziecko, zostawil ja niecaly mies.po narodzinach corki. Ja sie z nim przyjaznilam przez caly ten okres i sie zakochalismy sie w sobie. Powiedzial mi ze mnie kocha zaraz po rozstaniu z tamta. Miesiac pozniej bylismy para..minelo nam ponad 3 lata razem, myslalam na poczatku ze wszystko bedzie latwiejsze, dziewczyna z ktora mial drugie dziecko w ok.nastepnych 9 mies.po ich rozstaniu zaszla ponownie w ciaze z innym;) Tym razem tamten z nia zostal wiec mozna powiedziec ulozyla sobie zycie i oprocz alimentow nie odczuwamy jej istnienia, za to byla zona daje nam od 2 lat we znaki, jest strasznie falszywa, bardzo interesuje sie naszym zyciem, narobila mu dlugow po rozwodzie bo zwyczajnie nie dopilnowal pewnych spraw ( uwazal ze ona jest w porzadku, no i sie przekonal jak bardzo), obgaduje cala jego rodzine no i mnie chociaz mnie nie zna, z mojego partnera r0obi zlego ojca,dostaje 800 zl na 8 latka alimentow i wiecznie jej malo, zazadala 1200 ale przegrala sprawe, sama do pracy ma dwie lewe rece, nie pasuje jej ze moj facet a jej juz byly ulozyl sobie wreszcie zycie i jest szczeliwy( w poprzednim zwiazku udawala kolezanke i probowala doradzac chociaz wiedziala ze On nie kocha tamtej, w tym samym tez czasie oszukiwala go na kase) Po tych doswiadczeniach moge wiec powiedziec ze to ciezki zwiazek jak istnieje ktos taki jak jego byla, odrazu dodam ze wiem jak bylo bo juz sie przyjaznilismy a nie sugeruje sie tym co facet mi powiedzial, trzeba miec duzo cierpliwosci naprawde sie kochac. Odradzam mlodym wolnym kobietom.

Gość rozwodka
Każdy z nas popełnia błędy, ja popełnilam bład wychodzac za mojego byłego męza. Obecnie ułożyłam sobie życie ze wspaniałym mężczyzną, w końcu jestem szczęśliwa i ręką na sercu czuję że uszczęśliwiam również mojego partnera. Pierwszy raz w życiu czuje ze to jest własnie to i bardzo sie cieszę że mój obecny partner nie ocenił mnie źle za to że popełniłam bląd. Wszystkim życzę dokładnie tego samego. Pozdrawiam

Gość zalosne co piszesz
zapomnialam dodac ze oboje podjeslismy decyzje o dziecku i tak nie dawno urodzil nam sie synus;)i jestesmy szczesliwa rodzinka.. no z wyjatkiem czestych problemow z byla

Gość byly maz byla zona
zalosne co piszesz kobieto jak mozna narobic dlugow po rozwodzie dla bylego bo ja nie wiem.Moj byly tydzien po rozwodzie bral kredyt ktorego nie splacil do dzis a minelo juz sporo czasu i ja nie ponioslam zadnych konsekwencji.Popożyczał kase po ludziach i tez nic nie splacilam. Ja nie twierdze ze ,,byly/a,, nie moze dac w kosc oj moze ale czesto tez i obecni partnerzy przyczyniaja sie do klotni.

Gość zalosne co piszesz
dlugow mu narobila bo przed rozwodem jak i dlugo po mieszkala na mieszkaniu ktore bylo na niego, ona nie byla tam zameldowana wiec miala w dupie placenie czynszu a on jej wierzyl na slowo ze placi, nawet jego rodzice go ostrzegali zeby chociaz sprawdzil..no i sprawdzil 2 lata po rozwodzie kiedy dlug urosl z odsetkami, nic jej nie mogl zrobic, poprostu go oszukiwala i oczerniala juz wtedy kiedy udawala dobra byla, ja na poczatku nawet zlego slowa nie powiedzialam o niej, ale powiedzialam mojemu partnerowi ze nie zycze sobie zeby opowiadal jej o naszym zwiazku, poprostu chcialam prywatnosci i tak tez zrobil , i to juz sie jej nie podobalo, myslala pewnie ze bedzie dalej wyciagac z niego informacje no i jak sie okazalo wszystko co jej mowil kiedy jeszczee byli na tej udawanej stopie kolezanskiej wykorzystala przeciwko niemu w sadzie o podwyzszenie alimentow, no a jak sie dowiedzielismy ze mamy placic dlugi jakiejs dwulicowej s*** to sie miarka przebrala

Gość byly maz byla zona
wiesz co jak ona mieszkala w tym mieszkaniu i nie placila czynszu to sprawe sie robi i splaca.Nie ma ze nie byla zameldowana to nie placi.Moj sasiad tez odstapil kuzynce mieszkanie i jak byla twojego faceta nie placila.Narobila ok 20 tys dlugu bo on w Stanach byl.Jak przyjechal to malo zawalu nie dostal.Ale zrobil sprawe postawil swiadkow w sadzie ze mieszkala u niego i niestety splacala go.Wiem ze to nie jest przyjemne jak sie slucha wyssanych z palca glupot ex ,współczuję Tobie i musisz miec silny charakter ze to wytrzymujesz

Gość zalosne co piszesz
no ale wlasnie prawnik powiedzial mojemu facetowi ze nic nie moze zrobic, moze trafil na beznadziejnego prawnika poprostu, musze sie dowiedziec w takim razie i niech wreszcie jej ktos ukroci bo za duzo sobie pozwala,

Gość zalosne co piszesz
co do wytrzymywania,,juz mialam kryzysy, nawet Jego rodzice sie dziwili ze to wytrzymuje ale kocham Go co zrobic, a czy myslisz ze jak w 2010 sie wyprowadzila a odstapila mieszkanie jakiejs kolezance brala od niej kase i dalej nie placila to nadal mozna cos zrobic? chodzi mi o termin juz minelo 2 lata, 3 bedzie w styczniu

Gość byly maz byla zona
zalosne co piszesz nie wiem moj sasiad to jakies pol roku po tym jak wrocil to byla ta sprawa (bylam jednym ze swiadkow).Musicie isc do prawnika.A macie swiadkow ze ona tam mieszkala i byla mowa ze bedzie placila czynsz.Bo wiesz ona moze wpierac ze on odstapil jej mieszkanie po rozwodzie do poki cos sobie nie znajdzie i ze za darmo.Jak ona taka jebnieta to mozna sie wszystkiego spodziewac