Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Wasze ciche marzenia!!!

Polecane posty

Gość miłość do trzech pomarańczy
nigdy się nie masturbowałaś?

Gość gbjfsvmm
Dom na Bora Bora, własny samolot z prawem do lądowania gdziekolwiek, zdobycie paru słynnych szczytów, posiadanie B&B w Irlandii, koniecznie z ogromnym sadem :-) , przejść pieszo całą Patagonie, polecieć na Księżyc. A na razie... moim cichym marzeniem jest wyłączyć ten cholerny laptop i zrobić coś w pracy :-D

Gość byly maz byla zona
to mloda jestes cale zycie przed Toba.Nie wiem jakie masz problemy ,ale z wiekiem jest coraz gorzej :D wiem bo sama to przechodze.Powodzenia zycze :)

spadaj trolu masturbatorze :-P materialnych mam kilka ale na chuj mi one.

byly maz byla zona - to mnie pocieszyłać. myślałm że z wiekim będzie lepiej bo mi się hormony ustabilizują koło 30. w końcu jest się wtedy dojrzałym. dzięki za życzenia:(:)

Gość miłość do trzech pomarańczy
może właśnie przez brak masturbacji masz depresję, bo na seks na razie nie masz ochoty, ale masturbować to powinnaś sie, co najmniej raz na tydzień, a po prysznicem też nie? nie robisz sobie biczów wodnych

miłość do trzech pomarańczy - no zajebisty temat do żartów.

Gość moim marzeniem jest
Whedif, też po drinku wydaje mi się, że dam radę przeżyć kolejny dzień. Ale na trzeźwo życie jest trudne do zaakceptowania.

ja się nie zastanawiam. po prostu żyję. jem. śpię. nie umarłam. w zasadzie to alko też mi nie pomaga. uspokajam się po ataku histerii bo potem nie mam już siły żeby być rozdrażniona.

Gość byly maz byla zona
tez myslalam ze jak bede starsza to sie ustabilizuje wszystko.Pomylilam sie niestety urodzilam dzieci ,przyszly problemy z tym ,juz nie wspomne o mezu co mi co jakiś czas fundowal niezle jazdy.Dzis mam prawie 40 lat i jestem strzebkiem nerwów,uspokoje sie chyba w trumnie :D

:( a masz z tego jakieś przyjemności? a jak na to reagują mąż i dzieci? masz kogoś kto nie jest problematyczny?

Gość moim marzeniem jest
A jak idziesz spać to masz nadzieję, że się nie zbudzisz ?

jak idę spać to mam nadzieję że zasnę bo o to ciężko. co przyłożę głowę do poduszki to mam te myśli natrętne szkoda gadać :o w sumie antydepresanty mi nie pomogą bo ja chcę żyć, ale nie tak. nie chcę się przystosowywać tylko coś zmienić. nic mi nie pomoże. nie umiem żyć.

Gość czy was porypało?
doradzacie dziewicy żeby się masturbowała? a po co jej do tego wszystkiego takie uzależnienie? Pierdolnij tym łbem o ścianę zamiast gadać po próznicy.

Gość gonzalka
A ja marzę, by zwiedzić cały swiat, a potem zamieszkac w małym domku pod lasem, napisać książkę i hodować kury. Piec swojski chleb, zbierać grzyby, robić zapasy dla dzieci na zimę, nie mieć tv, fb, ale za to milion książek.