Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asadenkaaa

Pomoc prawna online -ktoś korzystał?

Polecane posty

Gość asadenkaaa

Ja chciałam spróbować ...

Gość asadenkaaa
W sumie nic skomplikowanego sama już sie dowiedziałam co i jak ale jakby możńa było to zweryfikować to chętnie. Jednak jak zobaczyłam wycenę na prawie300zl to zdębiałam! To co by było gdybym miała naprawdę skomplikowany problem i nie mogła sama, poświęcając nawet sporo czasu, dojść do tego co i jak? Pewnie wycena sięgnełaby kilku tysięcy-to w ogóle jest możliwe?

Gość beagle09
Idź do adwokata w swoim mieście. Pierwsza porada, bez pisania pism, powinna kosztować ok. 100 zł. Prawnik on line i tak ci pisma nie napisze.

Gość wenta
Ja nie korzystałam z e-prawnika akurat, tylko z innego prawnika online, ale potwierdzam - szybciutko i profesjonalnie bez łażenia po kancelariach. A to że Ci prawnik onlinowy pisma nie przygotuje to bujda - zlecasz pismo, dokładnie opisujesz sprawę i za dwa dni masz dokument na swojej skrzynce mailowej. Jak ktoś nie korzystał, to niech się nie wypowiada, bo tylko zamęt wprowadza ;D

Gość DorianGray
Ja korzystalem i wg mnie to świetny sposób dla osób, które potrzebuja pomocy juz teraz zaraz i nie maja za bardzo czasu na bieganinę po kancelariach. Ja swoje zgłoszenie wysłałem na wirtualnakancelaria.com Najpierw dostalem wycenę porady prawnej niecałe 200 zł, potem jak to opłacilem to na maila otrzymałem poradę.

Gość derwisz
To jest super rozwiazanie dla raptusów co to musza teraz zaraz. No i jest to też mega wygodna, nie ukrywajmy. Nie wychodzisz z domu a i tak masz to co chciałeś :D

Gość że co że jak
ja korzystałam najpierw wycenili mi poradę na 200 zł. Więc stwierdziłam że nie skorzystam. Potem sami zapytali czemu nie skorzystam z ich usług. Odpisałam że zadrogo. Na to oni ile mogę dać. Więc napisałam że 100 zł i się zgodzili ;-). Ogólnie byłam zadowolona z usługi

Gość gość
Po konsultacjach ze znajomymi stwierdzilam, ze lepiej postawic na "zywa" kancelarie i zalatwiac tego typu sprawy w cztery oczy. Wybor padl na http://www.kancelaria-miastkowski.pl/ , ktorzy bardzo mi pomogli rozwiazac kilka nieprzyjemnych spraw.

Gość gość
Lepiej pojsc osobiscie, wowczas prawnik przeprowadzi z Toba szczegolowy wywiad i to daje wieksza gwarancje pomyslnego rozwiazania sprawy. Probowalam raz online i nie bylam zadowolona, wydaje mi sie, ze wtedy podejscie do klienta jest nieco inne.

Gość marta

czy ja wiem, teraz mase rzeczy przeprowadza się online.