Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

puchną mi kostki i bardzo bolą

Polecane posty

od kilku tygodni bolą mnie kostki i mam je bardzo spuchnięte, szczególnie lewa kosta, której wcale już nie widać. Może ktoś wie co to może być? wiem, że najlepiej wybrać się do lekarza , ale na razie nie mam czasu.

Gość Kikimoto
Okłady octowe jako babcina pomoc doraźna. Nogę oszczędzać i do lekarza. To mogą być nadwyrężone albo uszkodzone ścięgna, bardzo niefajna sprawa.

altacet w żelu na ściągnięcie opuchlizny ale to mogą być nerki, więc lepiej nie zwlekać z wizytą u lekarza 1

nawet , nie pomyślałam o ścięgnach , a jeśli chodzi o nerki to raczej mocz oddaje normalnie tzn jak zawsze, nie wstaję w nocy do toalety:) chyba naprawdę muszę się wziąć w garść i lecieć do lekarza :) a może najpierw zrobić warto jakieś dodatkowe badania ?

Gość Kikimoto
Dodatkowe badania i ewentualne skierowania wystawia lekarz pierwszego kontaktu :)

Gość Byłam u lekarza
Mam to samo zrobiłam kompleksowe badania i mam niewydolność krążenia dlatego są obrzeki.Otrzymałam leki i opichlizna schodzi.Tobie również radze pójśc do lekarza, bo mogą byc różne przyczyny?

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
problemy z krążeniem albo nerki, koniecznie idz do lekarza

Gość Kikimoto
Mi puchną przy dużym wysiłku, bo miałam kiedyś naderwane i nic z nimi nie zrobiłam... A z kolei dziadek ma problemy z sercem i krążeniem i też mu puchną. Więc sama widzisz, ze przyczyn może być dużo i o każdą lepiej się zatroszczyć.

Gość a powino na tej liscie byc
moja siostra miała od tarczycy tarczyca ,cisnienie