Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pioooo

gdzie ten okres?

Polecane posty

Gość pioooo

Witam, mam pytanie. Otóż, mam raczej regularny okres co 27 - 30 dni. Brałam tabletki anty do czerwca, wtedy wiadomo miałam okres co 28 dni. Może panikuje, ale dziś zaczyna 32 dzień i nic:( dodam, że ostatni raz współżyłam w sierpniu. Czy wpływ na mój okres może mieć wycieczka do tajlandii? czy zmiana czasowa bądź klimatu może mieć wpływ na opóźnienie okresu?

Gość Gonda
Ale o jaki okres Ci chodzi???

Gość pioooo
miesiączkę

Gość to zależy czego chcesz
oczywiście że zmiana klimatu może opóźnić miesiączkę

Gość pioooo
Napisałam, że tabletki brałam do czerwca

Gość l.,
tak zmiana klimatu może mieć wpływ na regularność okresu. Nie bój się okres się pojawi lada dzień.

Gość Gonda
wyjdź na golasa w mroźny dzień, krzyknij okresie wróć i po problemie, będziesz go miała z powodu zapalenia płuc do samej śmierci, buaahhha

Gość Gonda
Gonnda,ktos sie tu podszywa pisze głupoty i buha jak ogien diabelski,to zły człowiek

Gość Gonda
Gonnda,ktos sie tu podszywa pisze głupoty i buha jak ogien diabelski,to zły człowiek

Gość Gonda
ja tam nie mam okresu od 10 lat, nie mam tesz orgazmu i nie narzekam. Ostatni okres miałam w zawodufce jak dostałam pałę na okres, a było to 30 lat temu.

Gość Gonnda
Gonda,ktos sie tu podszywa pisze głupoty i buha jak ogien diabelski,to zły człowiek

Gość zły człowiek & baba
takaś oblatana, a nie wiesz żeby się zaczernić? Mając czarny nick chroniony hasłem, nikt się nie podszyje pod Ciebie. Powodzenia zagubine dziecię.

Gość Gonnda
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę sześćdziesiątą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag

Gość Mariiika .
Wyślij wypowiedź - Podaj teraz swoje hasło! Pseudonim: (pole obowiązkowe) Wpisz hasło: (wpisz tutaj swoje hasło do profilu) Adres Tlen.pl: Temat dyskusji: gdzie ten okres? Treść: test na podszyw EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Oto dowód na czarny nick. Po prostu nie przeszedł, gdyż program prosił o hasło, którego nie znałam. Dopiero po wpisaniu niewidocznej "." post poszedł

Gość Gonda
Gonnda Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę sześćdziesiątą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag

Gość Gonda
zły człowiek & baba,no to dlaczego mądralińska nie chcesz sie zaczernić????,bo piszac na pomaranczowo uzyskasz wiecej informacji,jakich rzeczy dopuszczaja sie ludzie,co im to robi,i dlaczego to robią???to sa wazne informacje,nie sztuka sie zaczernić

pioooo... po odstawieniu tabletek anty możesz nie mieć okresu przez kilka ładnych miesięcy .Miałam to samo.