Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamajuzxxx

Obfite miesiaczki po wkladce miedzianej.

Polecane posty

Gość mamajuzxxx

Witam. Mam zalozon aod 6 miesiecy (po porodzie) wkladke miedziana,Niestety miesiaczki sa tak obfite ze w 2 i 3 dzien boje sie dalej wyjsc z domu pomimo duzych podpasek:(.Czy lekarz jest to w stanie czyms wyregulowac,np jakimis tabletkami ?? Dziekuje za odpowiedzi .

Gość luuuuuuuuuuuudzie
też tak miałam, skończyło się, jak wyciągłam wkładkę, dlatego lepsza mirena

Gość mamajuzxxx
Wlasnie niestety hormonalne metody u mnie sie nie sprawdzaja:( Mialam implanon i musialam wyciagnac z powodu roznych objawow ubocznych :( PRobowalam juz wielu srodkow,dzieci juz mam nie planuje i zalezy mi na trwalej antykoncepcji..

Gość fefwtgwtretg
miedziana wkladka, co ty pjerdolisz? wyjmij se z doopska do żelastwo!

Gość luuuuuuuuuuuudzie
ja ogólnie byłam zadowolona z wkładki, te 4 dni w miesiącu da się przeżyć :-D

Gość mamajuzxxx
Zreszta konsultowalam to z lekarzem zanim zalozylam i powiedzial ze nie poleca mi Mireny,bo to dobre dla kobiet z obfitymi miesiaczkami ktorych ja nigdy nie mialam ,no i wlasnie mam.....

Gość mamajuzxxx
Wiem ,ze sie da przezyc,tyle ze zastanawiam sie zy to sie kiedys zmieni czy juz tak pozostanie.,mam mysl ze przeciekne jak gdzies wychodze :)

podwiąż jajowody. To nie jest nielegalne na wlasne zyczenie. Jednak wielu lekarzy wlasnie w ten sposob interpretuje przepisy. Po prostu musisz znalezc takiego lekarza/klinikę, który oferuje takie usługi.

Gość luuuuuuuuuuuudzie
ja planowałam mirene, ale koszty, jak dla mnie za wysokie, ja miałam wkładkę 2,5 letnią. później wyjęłam, bo planowałam drugie dziecko, obawiam się, że póki będziesz ją mieć, to miesiączki będą obfite, zdrowo się odżywiaj - dużo żelaza, żebyś anemii nie dostała, pozdrawiam :-D