Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek26wrocek

problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość darek26wrocek

Moja dziewczyna ma 20lat ja 26, ona jeszcze studiuje, tzn. na drugim roku, ja natomiast już jestem po i pracuje. Ogólnie jest bardzo ambitna, ciężki kierunek, zna dużo języków i co najważniejsze jest śliczna i bardzo szczupła. Ale to jest przysłowiowy kujon, żyje uczelnią, żyje studiami- ok moge zrozumieć. Ale chce z nią wyjść na impreze to ona twierdzi że jest za stara na takie głupoty (20lat!), kina nie lubi bo szkoda pieniedzy na film który może póżniej być w necie, mówie że przecież ja płace a ona że nie będzie wychodzić i tarcić czas. Chce się z nią spotkać, oczywiście dzień wcześniej musze się umówić- no to ona jeszczer nie wiem, musi się zastanowić, przeanalizować i na koniec mówi że nie umie podjąć decyzji bo nie jest pewna jutra, na czym pozostajemy że zadzwoni do niej jutro a jak do niej dzwonie to ona się nie nastawiła i nie ma czasu. Ma jakieś zadanie na komputerze, wie ze ja sie znam wiec pisze mi esa czy moge jej zrobic, ja że tak ale aby przyszła do mnie, ona że wysle mi email, a ja że nie zrobie jej tak, że moge ja do niej przyjśc a ona że bede jej przeszkadzać, bo ona ma dużo zajęć i że sam to w domu moge zrobić- i foch. Czułości nie potrzebuje bo twierdzi że nie jest w gimnazjum aby chodzić za ręke itp.,sam na sam też nie okazuje mi czułości bo jest zimna, kochaliśmy się raz i jej już się nie chce, jak chciałem kiedyś to ona- przecież ci już dałam. dziś do niej dzwonie aby się umówić a ona że jest już dziś umówiona z koleżanką do kina!!! Czy to normalne zachowanie

Gość qwertyabcd
Ty chyba sobie zartujesz

Gość wydaje miii się
że ona jest z Toba na siłe ,

olej to coś. zimne ryby można mieć taniej i łatwej w rybnym, szkoda prądu

Gość xixixx
dareios, jak tam z ta twoja sex kolezanka? ta ktora przytyla :) zerwales z nia kontakt? czy jednak...:)

Gość Bananaaa
Ona nie potrzebuje faceta po prostu

to zimna ryba. nie wyrosła jeszcze z epoki uczniaka i być może nigdy nie wyrośnie. po co ci takie zombie? poszukaj sobie normalnej dziewczny a nie robota

Gość darek26wrocek
to po co ze mn a jest

to pytanie do niej. tak czy inaczej wiej chłopie bo z tego nic nie będzie. po co się męczyć? ani seksu "bo raz dała", ani rozrywki.

Gość Serafina_900
Pewnie, że to nienormalne zachowanie. ;) Można by pomyśleć, że nie potrafi się zorganizować, ale jej chyba po prostu na Tobie nie zależy! No jak może najpierw wykłócać się z Tobą, że nie pójdzie do kina bo tamto, bo siamto, a w końcu jakby nigdy nic mówi Ci, że idzie do kina z koleżanką. To już mogłaby wymyślić coś innego, np. że będzie siedzieć z koleżanką w domu. A wy się w ogóle spotykacie? Jak wyglądają wasze spotkania? Wszystko co opisujesz to jakaś masakra. Jest za stara na imprezy? No chyba ją pojebało!

Gość Bananaaa
no właśnie mam wrażenie, że ona z Tobą nie jest

Gość darek26wrocek
Właśnie jest zorganizowana, na drugi rok to się już w wakacje zaczela uczyc, spotykamy się dwa może 3 razy w tyg.,

Gość tak sie zapytamm
calujecie sie chociaz?

Gość Bananaaa
To nie tak źle, może jest zwyczajnym odludkiem

Gość l..........
chyba czas znaleśc sobie inna

Gość darek26wrocek
no właśnie z całowaniem hmm jest tak że kiedys się z nią całowalem, a teraz jak chce się zbliżyć aby ją pocałować to ta się oddala, jak chce ja pocałować na pozegnanie to ta że nie mi nie da sie pocalować bo nie

Gość uciekaj poki czas
wiem ze miłość jest ślepa , a nauka dla niektórych jest nad wyraz wazna ale bez przesady 20 lat to jest dobry czas na imprezy, kino , szalone wypady oczywiście wszystko z umiarem. Rozmawiałes z nią ze czujesz sie z tym zle ?

Gość uciekaj poki czas
wiem ze miłość jest ślepa , a nauka dla niektórych jest nad wyraz wazna ale bez przesady 20 lat to jest dobry czas na imprezy, kino , szalone wypady oczywiście wszystko z umiarem. Rozmawiałes z nią ze czujesz sie z tym zle ?

Gość darek26wrocek
z całowaniem jedst tak że kiedys ją całowałem, a teraz gdy chce to ona się skutecznie oddala, obraca głowe w inna strone a jak jej mowie wprost że chce ją pocałować to uśmiecha się zalotnie i mówi ze mi nie da. Cięzki mi z nią zerwać bo wizualnie jest zajebista, gdy idziemy razem to nie ma facerta który by na nią nie spojrzał, chociaż też mi przeszkadza bo ma coś zalotnego w sobie. jestem zazdrosny o nią.

Gość darek26wrocek
z całowaniem jedst tak że kiedys ją całowałem, a teraz gdy chce to ona się skutecznie oddala, obraca głowe w inna strone a jak jej mowie wprost że chce ją pocałować to uśmiecha się zalotnie i mówi ze mi nie da. Cięzki mi z nią zerwać bo wizualnie jest zajebista, gdy idziemy razem to nie ma facerta który by na nią nie spojrzał, chociaż też mi przeszkadza bo ma coś zalotnego w sobie. jestem zazdrosny o nią.

"Właśnie jest zorganizowana, na drugi rok to się już w wakacje zaczela uczyc, spotykamy się dwa może 3 razy w tyg.," Fajnie, to ze jest ujonem nie oznacza że jest zorganizowana, bo organizacja to sztuka pogodzenia czasowo róznych priorytetów, a ona wszystko podporzadkowała pod jeden. To nie jest organizacja. Zorganizowana to moze być samotna matka która pracuje, wychowuje dzieci, gotuje i jeszcze ma czas na wypady ze znajomymi - to jest organizacja. Ona nie wyrosła jeszcze z epoki uczniaka, wszystko podporządkowuje szkole. Zdziwi się jak pójdzie do pracy i nagle się okaze że jej ksiązkowe mądrości nikogo nie interesują, tylko interesuje jak potrafi pracować w zespole.

Gość siostralberta
moj facet marzylby o takiej dziewczynie, bo ja jestem taka ze mu sie narzucam ze spotkaniami itd a on mnie olewa . U nas jest odwrotnie, zycze mu zeby na taka trafil kiedys, moze przekona sie jak to jest byc olewanym;)