Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foster M

Nie mogę zrozumieć tej dziewczyny!

Polecane posty

Gość Foster M

Jesteśmy razem 2 jednej grupie, studiujemy na drugim roku. Od jakiegos czasu zaczęliśmy się do siebie zbliżać, razem chodzić na imprezy, uczyc się itd. Czasami jest miedzy nami ok, potrafi się do mnie przytulać na wykładach, imprezach itd. A wczoraj mi napisała, ze była na fajnej imprezie z zajebistymin chłopakami. O co jej może chodzić?

Gość kokosroko_i_jajco_0_
chce żebyś był zazdrosny albo chce cię tylko wyruchać i z góry informuje cię żebyś się nie przyzwyczajał

Gość ririeeegfgg
może chciała sie tobie pochwalci,

Gość coś tu nie tak
Że to wszystko po przyjacielsku i masz sobie nie wyobrażać za dużo ;)

Gość Foster M
Mam dystans, tylko nie wiem, na czym stoje. Nie rozumiesz?

Gość Foster M
Nie wiem. Po prostu stoję przed wyborem - zaryzykowac i być może się zbłaźnic czy nie

Gość Foster M
Nie wiem. Po prostu stoję przed wyborem - zaryzykowac i być może się zbłaźnic czy nie

Foster popatrz w lustro i spróbuj stwierdzić, czy jesteś przystojny. Jeśli jesteś to się nie zbłaźnisz, a nawet jak da ci bezmyślnie kosza to kiedyś być może będzie tego żałowała :)

Gość Foster M
Jeśli tak, to do dupu. Muszę ją olać i traktować gorzej niż inne koleżanki

Gość gtrdgvbkdvt vg
nie musisz się błaźnić i całych kart wystawiać na stół. Myślę, że daj jej znać, że jest dla ciebie kimś więcdej. Na ten teks ja bym jej odpisała: "Nie mów tak, bo robię się zazdrosny." Możesz zacząć sie do niej czasem pieszczotliwie zwracać: sms typu: Dobranoc Królewno. (zacznij takie rzeczy od mniej bezpośrednich sytuacji) wtedy zobaczysz co ci odpisze i ją trochę wyczujesz. Po jakims czasie mozesz po prastu powiedzieć, że chciałbyś ją zaprosić na randkę. Może byc tak, ze ona chce byc tylko twoja kolezanką ale moze byc tez tak, ze ona mysli, ze ty tak widzisz waszą relację. (z czasem moze np ci powiedziec, ze ona inaczej widzi wasz zwiazek, jak sama cos wyczuje, a ty bedziesz wiedzial na czym stoisz - moze byc tez tak, ze w to wejdzie no i to bedzie happy end)

Gość gtrdgvbkdvt vg
wlasnie wycofuje swoją wypowiedz. Jestes zwyklym palantem. Jak mozna tak w ogole sie zachowywac. Jaki ty musisz miec charakter. mam nadzieje, ze nie jest tobą zainteresowana.