Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iustynka

Wyprawka do szpitala porodu co zabrać ?

Polecane posty

Gość iustynka

Hej dziewczyny! Jestem dyplomowaną położną i ze swojego doświadczenia w pracy w sali porodowej wiem , że kobiety często nie widzą co położne w sali porodowej będą od nich potrzebowały od razu a co im się przyda tuż po porodzie. Postanowiłam stworzyć wyprawkę do szpitala do porodu dla ciężarnej. Zawiera wszystkie potrzebne od razu i po porodzie rekomendowane artykuły, dodatkowo wszystko zapakowane jest w śliczną torbę wyprawkową, którą poźniej można zabierać na wyjazdy tygodniowe. Co myślicie ? http://allegro.pl/wyprawka-do-szpitala-porodu-prezent-dla-ciezarnej-i2801047487.html?source=oo

A pielęgniarka ci nie podała co trzeba zabrać? Zawsze na kursach dają listę. Idź do szpitala i poproś o taką.

:D No tak, tak to jest jak się czyta sam tytuł bez treści :P

:D No tak, tak to jest jak się czyta sam tytuł bez treści :P

Gość iustynka
Dokładnie :) poza tym kolejny stereotyp , że ciążą zajmują się pielęgniarki, Moja droga ciążą zajmują się położne :)

Gość iustynka
no ale co można na tym forum innego wymagać

Gość iustynka
Przepraszam , ja nie napisałam komantarza " ale Ty durna jesteś " ..:/ o co chodzi ?

iustynka Dokładnie poza tym kolejny stereotyp , że ciążą zajmują się pielęgniarki, Moja droga ciążą zajmują się położne A położna, to nie jest wyspecjalizowana pielęgniarka? To tak jakby powiedzieć, że ginekolog, to nie lekarz. Tak mi się wydaje, ale nie znam się na tym.

Gość iustynka
cos mi sie zdaje,ze na niczym sie nie znasz,idż sobie stąd