Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria62

Mam problem z synem

Polecane posty

Gość Maria62

Nie wiem co robić. Ręce mi po prostu opadają. Jestem załamana. Nie wiem co się dzieje z moim synem. Myślałam że jak skończy studia to pójdzie do normalnej pracy a on jest bezrobotny tylko siedzi przed komputerem. Mówił mi że pisze bloga i że jest znany. Przez myśl mi przeszło że zostanie politykiem a potem może nawet premierem czy prezydentem. Byłam naprawdę z niego dumna. Myślałam że jak nie zarabia to chociaż się spełnia w swojej pasji i że to w przyszłości zaowocuje. Myliłam się i to strasznie. Przez niego się wstydu najadłam. Poszłam odwiedzić moją koleżankę jak zwykle. Była u niej siostrzenica. Jak zawsze pochwaliłam się swoim synkiem że prowadzi bloga. Dziewczyna chciała zobaczyć go bo też studiuje na takim samym kierunku jak kiedyś mój syn ale ja nie pamiętałam adresu. Kiedyś widziałam blog wiele razy ale nie przepadam za komputerem. Nigdy nie mam czasu aby się zajmować takimi rzeczami. Pamiętałam ze mój syn podpisuje się z imienia i nazwiska. Dziewczyna powiedziała że może jak wpiszemy w wyszukiwarkę internetową to może uda się znaleźć blog. Jak ona wpisała wyszedł wynik się przeżegnałam. Wyszedł blog ale oprócz tego to właśnie forum. Myślałam że zemdleję. Zrobiłam się cała czerwona. Taki wstyd. Nie wiem co robić. Jak mam porozmawiać o tym z Tomkiem. Boję się że jest coś nie tak z jego psychiką. Martwię się o niego. Proszę pomóżcie mi. Doradźcie mi coś. Nie wiem jak mam postępować z tym chłopakiem.

Gość alfons del condom
mamo spier­dalaj ja tu jestem kochany a w domu kazesz mi patrzec jak sie przebierasz i oceniac twoje nowe ponczochy🖐️

Gość Maria62
Myślałam że ktoś odpowie poważnie ale chyba są tu sami degeneraci. Niestety chyba jednym z nich jest mój syn.

Gość alfons del condom
bardzo przepraszam za mame. ogolnie jest kochana tylko strasznie zaborcza. mamo i nie pisz mi eskow zebym nick zmienil. co do drugiego pytanie te fishnety byly najlepsze

Gość Maria62
Na tym forum jest dużo obraźliwych tematów o moim Tomku. Dziwie się że mój syn jest do takich rzeczy zdolny.

Gość świerkowe drzewko
ale tematy zakładacie kuźwa

Gość ala2213
Bardzo śmieszne .. Tomus 21jak poziom pokazuje to ma.. Poza tym znowu to ty piszesz chlopaczku .. Nie masz co ze sobą Robic ..

Gość Maria62
Czy ktoś mi może normalnie odpowiedzieć. Jestem załamana. Okazało się że mój syn ma problemy. Ja nie wiem co robić. Jak czytam te tematy o mosznie i słoiku to aż mnie skręca. Gdy wchodzę do kuchni otwieram lodówkę i widzę majonez od razu przypomina mi się spojrzenie koleżanki i tej młodej dziewczyny oraz ten wstyd. Naprawdę nie wiem co robić.

Gość bynajmniej hahahaha
dobre... szkoda, ze to prowokacja

Gość bynajmniej hahahaha
ale nie powiem, mądrze to wymyśliłaś, nawet humor mi sie poprawił :D

Gość Maria62
"Tomus 21jak poziom pokazuje to ma" Mój syn pisze pod nazwą Hannibal. Chyba masz na myśli kogoś innego.

Gość myślę że kafeterianie
wyrażą zgodę TO JEST PROWO ROKU 2012 ( PRAWIE SIĘ KOŃCZY...) TO WIRTUOZERIA ŻEBY PODSZYWAĆ SIĘ POD WŁASNĄ MATKĘ 10/10 :classic_cool:

Gość Maria62
To nie jest wymyślone. Mój syn tutaj pisze. Wiem że to jest chore. Niestety to prawda. W najgorszym koszmarze sobie tego nie wyobrażałam. Jestem przerażona tą sytuacją.

Gość bynajmniej hahahaha
ale swoją drogą to ciekawe jaką tomek ma sytuację w domu....

Gość Maria62
"ale swoją drogą to ciekawe jaką tomek ma sytuację w domu...." w sumie tak ciekawe czy jego matka wie o mosznie ale tym razem prowokacja mi wyszła co nie bo ostatnio mnie wyśmiali jak wyskoczyłam z babcią chodzącą do kościoła siódmego nieba

Gość bynajmniej hahahaha
pewnie nie wiedzą, w ogole sie nim nie interesują ale nie daj boże jak jakis sąsiad go rozpozna na necie i powie rodzicom to bedzie miec przerabane.

Gość Maria62
tomek ma na fb kilku znajomych aż mnie korci aby wysłać do nich list z filmikiem :P

Gość to pewnie o hiszpaninie :D
;)

Gość Maria62
"to pewnie o hiszpaninie" hiszpanin nie ma wykształcenia i pracuje nasz bohater nie ma pracy ale jest politologiem pisze bloga to nasz mistrzu św. Master od moszny słoikowej

czyli siedzisz tutaj cały dzień i noc że wiesz o hiszpanie :D

Gość bdffdfgfggg
hm w sumie mozesz wyslac ale nie bedziesz miala potem problemow?

jestem pelikanem i nigdy nie widziałam filmiku z masterem i jego słoikiem z winiary :)

Gość bdffdfgfggg
jakies znieslawienie, czy cos? nie wiem czy by pod to podchodzilo