Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IMO12361

Trzy Krasnale dziś na forum

Polecane posty

Gość IMO12361

Szalejemy! :P

Gość IMO12361
Jak i przemądrzałe samice z niewielkimi Pomarańczowymi wybrzuszeniami. ;)

Gość IMO12361
Krasnal dobrze się prezentuje w ogrodzie :P

Gość IMO12361
Od zawsze wiedziałem, że jestem narcyzem. :P

Gość adadjmjm
jak to trzy? A kto jest krasnalem poza toba?

Gość IMO12361
Mam zwidy. :classic_cool: Najarałem się. :classic_cool:

Gość IMO12361
IMO12361 "Krasnal dobrze się prezentuje w ogrodzie" Szczególnie model z sikawką. :classic_cool:

Gość IMO12361
Kafeterianki to raczej Kaczuszki niż Krasnale. :classic_cool:

Gość IMO12361
IMO12361 "Kafeterianki to raczej Kaczuszki niż Krasnale." Racja. Obskubie je się z piórek, a tam piersi niewiele. :P

Gość IMO12361
IMO12361 "Racja. Obskubie je się z piórek, a tam piersi niewiele" Dokładnie. :P Niewarte zainteresowania.

Gość IMO12361
IMO12361 "Dokładnie. Niewarte zainteresowania." Zostaje jeszcze kuper...dla niektórych nacji przysmakiem jest sama głowa, ale głowami tutejszych kaczuszek by się nie najedli. P

Gość IMO12361
IMO12361 "Zostaje jeszcze kuper...dla niektórych nacji przysmakiem jest sama głowa, ale głowami tutejszych kaczuszek by się nie najedli. P" Z przejęcia gubisz znaki. :P Niech wiec kaczuszki wałęsają się nieprzydatne. :classic_cool:

Gość IMO12361
IMO12361 "Z przejęcia gubisz znaki." Albo z innego słowa na 'P' - Procentów. ;) "Niech wiec kaczuszki wałęsają się nieprzydatne." Niektórzy potrafią przygarnąć Kaczuszkę, ale te po wykorzystaniu gościnności, zwykle uciekają do dorodnych gąsiorów. :classic_cool:

Gość IMO12361
I jak zwykle balansujesz na granicy, a później za okręcanie kota ogonem się bierzesz... Ale widzę, że co do % zgodni jesteśmy. :P

Gość IMO12361
IMO12361 "I jak zwykle balansujesz na granicy, a później za okręcanie kota ogonem się bierzesz..." To zwykle tak bywa, bo gdy traci się równowagę, to nikt ręki nie poda, a raczej pchnie w stronę upadku. ;) "Ale widzę, że co do % zgodni jesteśmy." Ba! Niektórym dodało to animuszu i odwagi. :classic_cool:

Gość IMO12361
IMO12361 "To zwykle tak bywa, bo gdy traci się równowagę, to nikt ręki nie poda, a raczej pchnie w stronę upadku. " Skoro ktoś lubuje się w kąsaniu to się dziwisz?. :classic_cool: "Ba! Niektórym dodało to animuszu i odwagi." Raczej nuda to spowodowała...

Gość IMO12361
IMO12361 "Skoro ktoś lubuje się w kąsaniu to się dziwisz?" To trzeba się zemścić? Godna pochwały cecha charakteru. :P "Raczej nuda to spowodowała..." Jestem zaszczycony. Miałem się naiwnie zapytać skąd to nagłe zaciekawienie mą Niewielką Osobistością, ale widzę, że odpowiedź jest prosta - nuda...

Gość IMO12361
"To trzeba się zemścić? Godna pochwały cecha charakteru." Każdy materiał ma swoją wytrzymałość. ;) "Jestem zaszczycony. Miałem się naiwnie zapytać skąd to nagłe zaciekawienie mą Niewielką Osobistością, ale widzę, że odpowiedź jest prosta - nuda..." Sam doprowadziłeś do tego tematu, nie było to moim zamiarem, więc pretensje możesz mieć do siebie. A jesteś osobą, nie opcją. Może zakończymy tę dziecinadę, co?

Gość IMO12361
IMO12361 "A jesteś osobą, nie opcją. Może zakończymy tę dziecinadę, co?" Racja. Acz teraz ja nie wiem na czym stoję - wytłumacz się. :P

Gość IMO12361
Czyli wróciliśmy do normy.

Gość IMO12361
Nadal nic nie wytłumaczyłaś. Znasz mego maila. Bo jeśli o mnie chodzi, to żadnej "normy" tutaj nie widzę.

Gość IMO12361
Na powierzchownej laluni i biednym wrażliwcu.

Gość IMO12361
Emocjonalnej laluni. :classic_cool: Nie chce mi się w to grać. Możesz się ze mną skontaktować - nie odgryzę Ci głowy. Twój wybór. Jeśli nie, to nic się nie stało - żyjemy dalej, emocje sę naszą sprawą.

Gość IMO12361
Mój nadęty łeb niełatwo odgryźć. :classic_cool:

Gość qrwamać
Krasnale niekiedy mają wielkie qtasy