Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga_32..

Pomocy, on nie ma na mnie ochoty, albo w ogóle na seks.

Polecane posty

Gość Aga_32..
Nie szukam potwierdzenia, ale porady widzisz już odezwały sie osoby z podobynm problemem, i nie broń go tu, bo uważam, ze jestem normalniejsza niż on w całej swej osobie, a w realu nie chcę wszystkim opowiadac jak jest bo nie chcę jego właśnie postawić w niezręcznej sytuacji.

Gość Effy83
PS. Sorry za bledy ale pisze z telefonu:P

Gość Aga_32..
Effy Ja też coś podejrzewałam, no jak facet może gadać o facetach innych, że są przystojni, albo jak może się na nich gapić, jak kiedyś zapytałam, to niby twierdził, że on wcale się nie patrzył, ale ja przecież widziałam. Naprawdę dużo, oj dużo wskazuje na to, ze on jest nie taki jak bym chciała.

Gość hitsezonu
OK to spytam tak: czy KIEDYKOLWIEK spytałaś go wprost: DLACZEGO on nie chce? i czy on odpowiedział wyczerpująco czy zawsze zbywał a ty nie drążyłaś? bo nie kumam ja bym tyle nie wytrzymała bez jakiejkolwiek informacji DLACZEGO - jeżeli cały czas by mnie zbywał to już nie byłby moim mężem - proste dziewczyno odwagi trochę po co się męczysz? ile masz lat (bo przypuszczam że jesteś młodziutka)? bo takiego tłumaczenia ze "boję się zostać sama" nie kupuję.

Gość BeżBez
Aga Ty chyba jesteś w gorszej sytuacji niż ja.Mój chociaż przed ślubem i tuż po wykazywał jakieś zainteresowanie.Potem to wygasało.twój strasznie zimny jest z tego co piszesz.Moj jak juz dojdzie do seksu jest mega goracym kochankiem.Ale to ja o to zabiegam on nie.Dziwne ze facet nie zabiega o sex?

Gość Effy83
szczerze? Po co sie rozwodzic? Jesliby ci sie przyznal ze jest gejem moglibyscie zawrzec uklad- ze jestescie dla siebie przyjaciolmi, moze nawet bedziecie miec dziecko, ale kazdy ma swoje prywatne zycie. Moze jak kiedys kogos spotkasz to go zostawisz a tak kazdy moze skorzystac na tym ukladzie. On pewnie nie chce zeby sie wszyscy dowiedzieli.

Gość Aga_32..
Hit sezonu Myślisz, ze nie było rozmów, były owszem długie i wyczerpujące, ze łzami i bez, ale on twierdzi, że to moja wina, bo mnie boli brzuch(mam kłopoty z jelitami) bo go wkurzyłam, a on tak nie moze jak jest na mnie zły, bo to bo tamto, bo on sam nie wie dlaczego tak jest, jak zapytałam, dlaczego tak było przed ślubem to też sam nie wie, nie umie mi powiedzieć, twierdzi,że moze faktycznie nie było tak jak być powinno. Po kzdej takiej rozmowie zmieniał się na dzień, wtedy np. złapał mnie za tyłek, ale ja widziałam i czułam, że robi to przez tą rozmowę, na kolejne dni wszystko wracało do starego układu.

Gość Aga_32..
Effy Ja tak nie umiałbym, ja chcę widzieć w oczach mojego faceta pożądanie, chce, zeby o mnie zabiegał pragnął mnie, a nie takie niby co na niby?

Gość to niesamowite
To że patrzy na przystojnych facetów to wcale nie oznacza że jest gejem bo ja jestem żonaty i też patrzę na przystojnych facetów a pedziem nie jestem.

Gość Aga_32..
I komentujesz, że są przystojni, i nie chcesz kochać się ze swoją kobietą od 1,5 roku w ogóle, wcześniej sporadycznie, kilkanaście razy w ciągu 4,5 letniego związku???

Gość Aga_32..
Up

Gość hitsezonu
no to tak naprawdę nie powiedział ci nic... widzisz facet znaczy NORMALNY facet który kocha swoją kobietę pożąda jej, nawet jak jest w rozciągniętym podkoszulku i nieumalowana (przynajmniej mój tak ma) nie rozumiem co wy widzicie w tych facetach czy to jakiś cud niebiański że tak się ich trzymacie mimo tego że mają was gdzieś???

Gość skąd ......
prawda jest taka, że to gej. A Ty byłaś mu potrzebna tylko jako "przykrywka". przykre, ale taka jest prawda. normalny, zdrowy facet o orientacji hetero będzie chciał się kochać ze swoją dziewczyną/narzeczoną/żoną. To normalne, takie są prawa natury. Skoro on tego unika to na bank gej, znaczy się pedał.

Gość Aga_32..
Widzisz zaślepiły mnie jego zalety, czyli uczciwość, wiernosć lojalnosć on taki poukładany zawsze, myslałam, ze w temacie seksu też jakoś to będzie, ale byłam głupia, o matko. Żałuję teraz, ale cóz czasu nie cofnę.

Gość hitsezonu
cofnąć nie cofniesz ale patrz w przyszłość i co tam cię czeka...

Gość Aga_32..
Hit sezonu Mam 31 lat, widzsz nie jestem, aż taka młodziutka. Najlepsze lata zmarnowałam, a teraz przez niego jeszcze status rozwódka. Też mnie to wszytko przeraża, zaczynanie od zera.

Gość Aga_32..
I znowu podnoszę temacik.

Gość klawy zenek
ja tez mam tyle co ty, mozemy sie dogadac :)