Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona?

Czy on mnie zdradza?

Polecane posty

Gość Zdradzona?

od kilku miesiecy moj maz znika gdzies wieczorami wiecznie ma cos do zalatwienia stroi sie zawsze przed wyjsciem zeluje wlosy przebiera koszule... pod dziwnymi pretekstami wychodzi... np zadzwonic na dwor zeby nie budzic dziecka... ostatnio niby dzwonil gdzies 2godziny przy czym gdy staralam sie do niego do dzwonic byl sygnal wiec gdzie on byl ico robił? Juz nie wiem co o tym wszystkim myslec zawsze bylismy zgodnym malzenstwem chodzilismy na spacery do kina itp maz kochal spedzac czas z dziecmi a teraz mam wrazenie ze w czyms ja i Dzieci mu przeszkadzamy . Gdy zadaje mu jakies pytanie odpowiada krzykiem opryskliwie. Nawet nie pamietam kiedy ostatnio sie kochalismy... nie podoba mi sie cala ta sytuacja czuje jakby cos przede mna ukrywal np zawsze telefon lezal gdzies polozony na komodzie czy na stole ale tak ze zawsze ktos mogl do niego zajrzec teraz nosi telefon przy tylku w kieszeni a gdy jest w laziece slysze jak dochodza do niego smesy...

Gość fsfets
Gdybym była na Twoim miejscu też bym tak myślała... współczuję

Gość xnnjm
niestety na to wygląda poczytaj sobie o objawach zdrady.... przykro mi koniecznie zrób coś z tym i to jak najszybciej pozdrawiam