Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama dzidziusia

eh mam dobrego chlopa

Polecane posty

Gość mama dzidziusia

wstaje w nocy, sprząta, pracuje, jak nabroi to przeprasza i generalnie dzis od 5 gruchał z dzieciakiem, a ja spalam do 7.30. i tak ciągle. boje sie ze to jakas bajka, od 3 miesiecy jestem mamą:)

Gość wejdź na jakiś portal dla
zapewne teraz już wiesz, że możesz sobie pozwolić na wszystko

dobrzy źle kończą:D

Gość mama dzidziusia
moja siostra i bratowa nie spaly wcale a ich mezowie nie pomagali

no to teraz jest odwrotnie......... i normalniej?

Gość mamakarmiącapiersią
dla mnie to normalne :) ale każdy facet ma jakiś feler ;)

Gość mama dzidziusia
generalnie nazmiane wstajemy ale staram sie wyspac-6godz spie

Gość jest dobry,czuły i wogóle
do rany przyłoż--a może na boku rucha i o tym nic nie wiesz? Ideałów nie ma.

Gość Another sunny day
Bua ha ha ha !!! No wlasnie to najbardziej lubie w Kafeterii. Autorko, moje gratulacje. Ja tez mam super meza, bardzo sie kochamy od lat, jestem w koncowce ciazy i oboje nie mozemy sie doczekac dziecka. Ciesz sie, bo w przeciwienstwie do 3/4 frustratek dobrze sobie wybralas faceta !!

Gość mama dzidziusia
a po co mialby zdradzac, skoro nam w łózku dobrze. idealow-jak sie pochwalic, to widze ze ludzie niezadowoleni, to co mam byc kwasna i mowic ze bije, pije i ma nas w dupie?

Gość mama dzidziusia
nie, ja z innym nie mialabym dziecka i koniec! poznajac go zwrocilam uwage na to ze go wszyscy lubią i że ma poczucie humoru, czulam sie bezpieczniej przy takich ludziach, bo pewni siebie i zadzierajacy nosa przypominali mi to co mam w domu-smierdzące lenie... potem pokazalo sie ze lubi dzieci bardziej niz doroslych no i stwierdzilam ze warto zaryzykowc obecnie nie kasa zmusilaby mnie do braku kolejnego dziecka, a brak pomocy w domu.

Gość gratulacje tylko.....
po kij ten temat? :D

Gość pewnie, ze jest z czego
byc zadowolonym moj mąż byl cichy, naburmuszony jak go poznalam :P okazalo sie, ze jest super męzem, w domu odzywa, kocha rodzine i ogniskow odmowe, jak ma gdzies wyjsc wieczorem to mowi wszytskim, ze nie moze bo ma synka w domu i nie chce przegapic ani jednego dnia z jego zycia .Ciagle ma wyrzuty sumienia, ze za duzo pracuja a za malo czasu z dzieckiem spedza. Bawi sie z małym jak dziecko w tym samym wieku, wysmyla prezrozne zabawy, wyglupia sie, dzieci go kochaja. Zawsze wstawal, przebieral, chodzil na spacery i tylko czekal, az dziecko podrosnie, zeby moc mu pokazac caly swiat i bawic sie ile tylko wlezie.

O właśnie, mój mąż jest taki jak ten z postu powyżej, i mogę to napisać pod czarnym nickiem, bo to żaden wstyd:D Zawsze mawiam, że z takim chłopem to tylko rodzić kolejne dzieci:P Jak patrzę na umęczone koleżanki, których mężowie palcem nie kiwną, żeby choć dziecko na spacer wziąć, to aż żal, że są tacy ludzie:O no ale poznałam męża późno, późno urodziłam dziecko, byliśmy już oboje poważni i dojrzali:) Mąż jest wychowany, sprząta po sobie, robi mi sniadania do łóżka, a weekendy całe i wieczory zajmuje się dzieckiem, a mama ma wolne:)

Gość hahahahahaha!!!!!!!!!
"pokazalo sie ze lubi dzieci bardziej niz doroslych " x hahahahaha :D Moj na szczescie jest normalny :D

Gość jugo
i super :) gratulacje :) tak właśnie powinno być! P.S. też mam super męża ;)

Gość pewnie, ze jest z czego
a my jak sie pobieralismy mielismy po 24 lata, na 26 lat dziecko , wiec ani niedojrzali ani jakos super madrzy zyciowo .Po prostu mąż zostal tak wychowany, ze rodzina jest najwazniejsza i ma dobry charakter.

Gość elzbietka0101
da bozia ze z czasem zmądrzeje

Gość to ja tez sie dopisze
Ja tez mam meza, ktory jest najcudowniejszy na swiecie i czasem mi jest przykro, kiedy kolezanki opowiadaja o swoich mezach, i narzekaja..My znamy sie 11 lat, malzenstwem jestesmy od ponad 5, mamy 3 letnie dziecko i kochamy sie jak wariaci :) Maz ma bzika na punkcie synka, to jego oczko w glowie, uwielbia sie z nim bawic i spedzac czas, duzo pomaga w domu, nie wloczy sie po kolesiach tylko woli wypic winko razem ze mna w domu ;) w lozku uklada nam sie super, jestesmy naprawde udanym malzenstwem a nikt nie wierzyl, ze moze nam sie udac ( poznalismy sie jak mialam 16 lat a on 25, nikt nie dawal szansy, bo przeciez chcial tylko przeleciec malolate i zostawic :P )

Gość jutro nowy dzień..........
mój był taki sam,nie zmienił się na gorsze nawet po 20 latch;) sprzata gotuje robi zakupy.eh miałam szczęście

No to ja tez mojego muszę pochwalić, bo odkąd wyszłam ze szpitala ogarnia wszystko, sprząta,gotuje,robi zakupy,zajmuje się dziećmi ( starszemu pomaga w lekcjach etc) i widzę, ze już czasem sił mu brakuje bo mamy jeszcze psa, z którym trzeba wyjśc i jedzenie mu ugotowac, ale na szczęście synek śpi sporo i możemy sobie wieczorem obejrzeć film czy pograć ze starszym synkiem w monopol:) Gdybym miała męża jak z opowieści niektórych osób - który palcem nie kiwnie w domu - nie zdecydowałabym się na drugie dziecko:)