Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfghjmk,l./xcvbn

Co porządnie nawilży i odżywi mi twarz?

Polecane posty

Gość dsfghjmk,l./xcvbn

Pomocy bo już nie daję rady. Skóra mi się łuszczy na czole i w okolicy nosa.Skóra jest sucha aż czuję takie ciągnięcie, wiecie o co chodzi. CHodziłam do dermatologa, kupowałam maści witaminowe- takie robione w aptece na zamówienie ale poprawa jest tylko na czas kuracji a później znów to samo. Może ktoś z was zna jakiś domowy sposób na takie dolegliwości?

kiedyś miałam podobnie ale nie chodziłam do dermatologa tylko znalazłam w internecie maseczke domową z kremu nivea. Robiłam tak jak tam dziewczyna pisze tylko bez miodu. Musze spróbować też z miodem bo dodatkowo odzywia. Dzisiaj spróbuje. Tez spróbuj.Krem niwea mocno nawilza. Może cudów nie zdziała ale na pewno pomaga. Raz na kilka dni wystarczy. http://kokadiy.blogspot.com/

Gość tak tak tak kattak
sprobuj nawilzac skore od srodka, pij tran norweski albo chociaz oliwe z oliwek extra virgin :)

Gość ckdjclks
jelito cienkie - masz beznadziejny blog ( babciowa torebka - chyba babcina????) i te fotki kotleta fuj jak nie umiesz gotowac i robic fotek to daj sobie spokoj z blogiem

Gość kup sobie koniecznie w aptece
maść nagietkową i rumiankową (firma Elissa koszt ok. 5 zł) oraz krem "Lipobase". Dodatkowo smaruj twarz naturalną oliwą z oliwek (na wieczór) lub kiedy nie wychodzisz z domu. Ma mnóstwo wartości, odżywi ci skórę, nawilży i natłuści. Do tego zwykły krem Nivea lub dla dzieci firmy LINOMAG z wit. E. Kup też sobie samą wit. E w aptece i smaruj twarz. Używaj do przemywania wody mineralnej (nie zawiera chloru i nie wysusza). Przed powyższymi zabiegami zrób peeling skóry, aby oczyścić ją ze zrogowaciałego naskórka oraz żeby ww.rzeczy lepiej się wchłonęły.

Gość do ckdjclks
ona chociaż ma jakiś blog. A ty nieudaczniczko nic nie umiesz sama napisać, ani ugotować. Tylko z zawiści krytykujesz innych. Musisz mieć baaaaardzo "udane" życie. Szkoda mi ciebie. Kipisz od frustracji. Szkoda, że twój wpis nie ma się w żaden sposób to tego topicu. Nawet nie umiesz doradzić w tej sprawie. Nie zaśmiecaj forum przygłupiastymi wypowiedziami zakompleksionej zawistnicy.

Gość asweeeeee
ja proponuje kupić żel hialuronowy i olej kokosowy - cena łączna max. 50 zł z przesyłką. Ja kupuje na biochemiaurody (to nie jest reklama) mozna w innym tego typu sklepie na necie np. Mazidła. Najpierw nakładam żel, chwilę potem olej kokosowy - przytkało mnie rano jak zobaczyłam swoją twarz. Nawilżona, natłuszczona, odżywiona. A jakim cudem po jednej aplikacji....? Nie wiem. Teraz używam żelu hialuronowego zamiast kremu rano, wieczorem żel + olej. Nic mnie nie podrażnia, bo nie ma konserwantów, barwników, perfum. Szczerze polecam.

Gość maść z witaminą a
i krem dermosan

Gość zainteresowany.t.aa
sperma nawilza :)

ckdjclks: to nie jest mój blog. Wstawiłam tylko linka do ten maseczki z kremu nivea. Poza tym to nie widze tam żadnych kotletów tylko pulpety i wyglądają smacznie frustratko :D:D Wylewaj jad gdzieś indziej bo tu jak chciałaś komuś dokuczyc to ci nie wyszło :D

Gość gość
Od 30 roku życia chodzę regularnie na odżywianie skóry do Imeiaa w Opolu. Efekty znacznie lepsze niż stosowanie nawet najdroższych kosmetyków naturalnych, ale do tego doszłam własnym doświadczeniem.