Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vovovov

Jak z tym skończyć?

Polecane posty

Gość vovovov

Od pół roku sypiam z rozwiedzionym ojcem mojego kolegi. Nigdy nic koledze nie obiecywałam, jest tylko dobrym przyjacielem z mojej paczki, sam ma dziewczynę. Kolega ani nikt inny nic nie wie, że mam romans z jego ojcem. Sytuacja zaczęła się wymykać spod kontroli ponieważ on proponuje mi coś więcej niż seks, chciałby miłości, związku.. Tylko, że to nie możliwe, on jest ojcem mojego kolegi, rówieśnika, jest już dojrzałym i znacznie starszym ode mnie mężczyzną, taka miłość nie ma szans zostać zaakceptowana przez otoczenie. Kolega, moi rodzice ani nikt inny nie może się o tym dowiedzieć! Domyślam się jak oni by zareagowali. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie zakończyć to ale to też nie jest takie łatwe.. Co radzicie zrobić?

Gość żólty
lubisz słuchać klekotu jego jąder o twoje dupsko?

Gość vovovov
Bez takich komentarzy proszę..

Gość Kulos00
żal mi cię puszczalska dziewucho :O

Gość vovovov
Jest pierwszym mężczyznom z jakim spałam.

Gość 55555556666
a ile macie lat??

Gość vovovov
Ja mam 19, a on 67 :)

Gość vovovov
39 i 18.

Gość vovovov
"Ja mam 19, a on 67" - Podszywacz!

Gość vovovov
Wczoraj pojechaliśmy razem do najbliższego dużego miasta. Pospacerowaliśmy, byliśmy na kolacji. Miło mi się spędza z nim czas nie tylko w łóżku, dobrze mi się z nim rozmawia ale za duża różnica wieku i fakt, że jest ojcem kolegi. W ogóle ostatnio sobie popsułam relacje z kolegą, zaczęłam się od niego odsuwać, nie mogę mu spojrzeć w oczy i dziwnie się przed nim czuję, a on nie wie o co chodzi..

Gość 55555556666
a on jest rozwiedziony??

Gość vovovov
Tak, jest już kilka lat po rozwodzie.

Gość 55555556666
a ty coś do niego czujesz czy tylko o seks ci chodzi??

Gość vovovov
To skomplikowane.. Bo myślę, że gdzieś w głębi serca też czuję do niego coś więcej jednak staram się nie dopuszczać tej myśli do świadomości. Odrzucam to z tego względu, że jest on ode mnie znacznie starszy, jest już dojrzałym, dorosłym i w pełni ustatkowanym mężczyzną. Jest ojcem mojego kolegi. Jego syn, moi rodzice i otoczenie nie przyjęło by tego dobrze. Z jednej strony myślę by to zakończyć ale z drugiej to nie takie proste bo wytworzyła się jak by nie było jakaś więź między nami i ugrzęzłam w tym. Nie wiem w ogóle co zrobić.

Gość vovovov
Też jak już wspominałam.. On jest kilka lat po rozwodzie. Mama kolegi ma nowego męża i ma z nim dwójkę małych dzieci. Mieszkają w Warszawie, a kolega z tatą tutaj pod Poznaniem.

Gość to sie wladowalas
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość vovovov
up!

Gość stull
Jeśli się kochacie to nie oglądaj się na innych i nie myśl co ludzie powiedzą. Myśl o sobie, bylebyś nie krzywdziła innych, jeśli nie krzywdzisz to nie miej skrupułów.

Gość ysfs
No to lipa. Nie dziwię się że środowisko nie zaakceptowałoby tego związku. Swoja droga dziwny ten twoj kochanek ktory liczy na zwiazek nie liczac sie z synem, z jego szokiem.

Gość 39latka mój punkt
jest powiedzenie, że jak dziewczyna skończy 20lat to nie tak trudno ją oszukać. Dla mnie gdybym była tak młoda jak Ty może to by było ciekawe tak sie pospotykać w ramach zauroczenia, ale wstydziłabym się, że facet jest stary. Bo 39latek dla młodej dziewczyny to żadna atrakcja, jeszcze do tego utrzymujący dorastającego syna.Czułabym się jakby cały czas ten syn siedział mi w związku...50%prywatności mniej.

Gość Apasz25
To się nie uda :)

Gość 39latka mój punkt
i dodam coś jeszcze: jeśli masz 18lat to nie jesteś tak świadoma jak ja mając 39lat i facet wie, że nie będziesz wyrachowana (myślałby kto, że oni są tacy szlachetni). Zadbaj więc o siebie, a przede wszystkim zasięgnij języka np.mamy, mam nadzieję, że możesz. Bo dusząc to w sobie jesteś wystawiona na jego wpływ i ewentualną manipulację a niestety taki facet może chcieć sobie wychować ciebie albo korzystać z tego, że nie nauczyłaś się wymagać tak jakby to umiała kobieta w jego wieku.

Gość 39latka mój punkt
dla niego tu wymarzony układ, bo Ty nie jesteś świadoma tego, jak wygląda życie. Rodzice Cię utrzymują, a on może sobie inwestować w związek ile chce i jak chce albo wcale. I oby się nie okazało, że dzieci i ryby głosu w tym przypadku nie mają. I niech Ci pokaże papiery, że jest rozwiedziony. Nie wierz na słowo.

Gość vovovov
Ja spytałam go jak on to sobie wyobraża.. On uważa, że też zasługuje na miłość i związek bo jego była żona ma nowego męża, syn ma dziewczynę, a on jest sam. Twierdzi, że syn będzie musiał to zrozumieć, w końcu on jest dorosłym mężczyzną. 39latka mój punkt - Nie mam najgorszego kontaktu z moją mamą ale boję się z nią porozmawiać na ten temat! Nie wiem jak by to przyjęła. Czuję się w tym wszystkim trochę sama i zagubiona.. Nie mam kogo z realnego otoczenia poprosić o radę.

Gość zanetkaa93
Jeśli nie chcesz z nim stworzyć związku to najlepiej to zakończyć. Jeśli jednak myślisz że coś z tego może być to wiek tu nie odgrywa żadnej roli jak dla mnie :) Przecież jest dużo takich związków

Gość vovovov
39latka mój punkt - Papierów rozwodowych wprawdzie nie oglądałam ale przyjaźnie się z jego synem od początku liceum i gdy zaczynaliśmy się przyjaźnić to opowiadał mi między innymi o jego sytuacji rodzinnej, o rozwodzie rodziców. Więc jakoś nie widziałam w tym podstaw by nie uwierzyć.

Gość vovovov
zanetkaa93 - Wydaje mi się, że coś do niego czuję ale staram się to stłumić, nie dopuszczać tego do świadomości, boję się głębiej zaangażować ponieważ boję się, że taki związek ze względu na różnice wieku nie ma szans, a nie chcę cierpieć. Myślę nad zakończeniem tego ale z powyższych powodów to nie jest takie łatwe dla mnie.

Gość zanetkaa93
A ile ty masz lat? a ile on? Byłam w związku gdzie móh facet był 14 lat ode mnie starszy i był to mój najlepszy związek. Ogólnie jestem zdania że starsi faceci są bardziej dojrzalsi i dają poczucie bezpieczeństwa. Zawsze wolałam starszych :) A jeśli chcesz się wycofać tylko ze względu na wiek to powiem ci że to głupi pomysł.

Gość 39latka mój punkt
z punktu widzenia faceta sytuację ma luksusową. Powiem szczerze we mnie takie męskie zachowania budzą niechęć, bo to jest potwierdzenie tego, że u chłopa atawizmy dotyczące tej sfery życia są jednym z głównych motorów życia. Wobec kobiety los nie jest tak łaskawy i kobieta 39letnia w społeczeństwie jest postrzegana gorzej niż facet. Poza tym czym dłużej będziesz to ukrywać m.in. przed mamą tym będzie ci trudniej poruszyć ten temat.

Gość 39latka mój punkt
a jak to się zaczęło i dlaczego poszłaś z nim do łóżka? Nie bałaś się?