Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takijedenON

dziwny ból stopy podczas noszenia obuwia

Polecane posty

Gość takijedenON

trudno to opisac ale bedzie to tak - nowe obuwie i tylko prawa stopa tj jej środek - uczucie jakby "podwińeła" sie wkładka i powstało takie wybrzuszenie - tylko że po wyjęciu wyprofilowanych wkładek i dokładnym ich obejrzenu niczym się nie róznia - są idealnie takie same - bez wkładek czyli jakby "na płasko" tego dziwego uczucia nie ma... mozna by powiedziec kwestia obuwia - tylko ze przypomnialem sobie ze kiedys juz cos podobnego mialem w innych butach- tak jakby zalezalo to od ksztaltu obuwia ale w takim razie czemu tylko prawa stopa? na stopie tez nie widac nic niezwyklego ... moze niedokladnie to opisuje ale czy moze to byc jakas horoba stopy? (od dziecka mam plaskostopie i ogolnie skrzywienia kregoslupa itp) ktos ma lub mial podobne odczucia?

Gość i co nikt tak nie ma
co?

Może masz jedną stopę większą a drugą mniejszą w szerokości śródstopia. Moja znajoma tak miała, że musiała dosyć szerokie buty nosić.

Gość miałam podobny ból
gdy kiedyś źle stąpnełam i uszkodziłam sobie coś w śródstopiu lekarz zalecił rolować po podłodz butelkę stopą, to miało naciągać ścięgna po jakimś czasie przeszło