Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turnedoff

czy mogło coś stać się dziecku jak wzięłam stoperan, jeszcze nie wiedząc

Polecane posty

Gość turnedoff

o ciąży??

Gość turnedoff
Wczoraj też zaczęłam palić i pić jak buszmen

Gość fbgfhfhgtfh
tak, dostało zatwardzenia. Bzykałaś się i nie wiedziałaś ze mozesz być w ciązy? większej bredni nie slyszałam

Gość turnedoff
podszywy spadać! tak, nie wiedziałam wtedy, tzn szansa zawsze jest, ale nie wiedziałam. Nie piłam, nie paliłam, wzięłam jedną tabletkę stoperanu i wariuję, że to mogło zaszkodzić

Gość turnedoff
to dla mnie naprawdę ważne

Gość ooooooowwwwwweeeee
rozkładasz nogi, facet ci napuścił spermy do dziury, a ty nie wiesz że możesz być w ciązy???? to jakiś zart

Gość turnedoff
Wiem że mogę, nie wiem że jestem, szansa jest zawsze

Gość ooooooowwwwwweeeee
no to jak uprawiasz sex, wiesz że możesz byc w ciazy, to po co bierzesz stoperan?

Gość PrzyszłaMammmma
Nie martw się, nic się na pewno nie stało. Jedna tabl.nie mogła zaszkodzić. I nie przejmuj się chamskimi komentarzami gimnazjalistów...

Gość turnedoff
przyszła - dziękuję Wiem, że prawdopodobieństwo jest zawsze, ale nie podejrzewałam u siebie ciąży, zabezpieczałam się. Zawsze uważam żeby nie pić alkoholu, tak na wszelki wypadek i nie biorę żadnych leków przeciwbólowych. Nie pomyślałam, że mogłam być w ciąży, a teraz sobie przypomniałam o tym stoperanie i naprawdę się przejmuję, nie chcę żeby coś się stało dziecku. Aż mnie krew zalewa jak czytam, że ktoś inny chce poronić. Trzeba być odpowiedzialnym za swoje czyny.

Gość i tak mi sie
nie chce wierzyc ze nie wiedzialas

Bez przesady, że może zaszkodzić. Moja koleżanka 2razy porządnie upiła się nie wiedząc o ciąży i lekarz powiedział, że nic jej dziecku nie będzie, bo dzidziuś dopiero się rozwija i nie jest ukształtowany. I rzeczywiście-dziecko urodziło się zdrowe. To samo z lekami bez recepty, gdyby były szkodliwe, nie byłyby dostępne bez recepty.

Gość turnedoff
dziękuję bardzo za odpowiedź, chociaż i tak nie mogę się do końca uspokoić

Gość turnedoff
No tak, niektóre kobiety w ogóle się nie przejmują, palą, piją i rodzą zdrowe dzieci, a ja się martwię i po prostu nie wiedziałam. Zaczynam się obwiniać, chociaż jeszcze nic się nie stało :o

Jedna dawka Stoperanu na początku ciąży na prawdę nie zaszkodzi Twojemu dziecku. O innych kobietach biorących silne leki napisałam, żeby Cię uspokoić. Chodziło mi o to, ze one muszą codziennie brać takie leki, bo bez leków nie byłoby szansy na szczęśliwe rozwiązanie.

Gość turnedoff
Dziękuję Ci bardzo. Całkiem się uspokoję jak już mi to lekarz powie. I pewnie Ci się to nie spodoba, ale ja jestem fanką Barcelony :)

Gość turnedoff
Haha ok :D Naprawdę dziękuję, bo mnie uspokoiłaś trochę i już tak nie wariuję. A wariowanie też szkodzi dziecku i jak sobie o tym przypominam, to wariuję jeszcze bardziej, zamknięte koło.

Gość koniec świata niedługo
Skąd sie biora takie bezmyślne istoty? Wiesz co to ulotka? Masz własny rozum?

Gość turnedoff
No właśnie i nie trzeba być chamskim

Gość turnedoff
heh, no tak. Naprawdę jesteś kochana.

Gość turnedoff
Świat byłby cudowny, gdyby każdy miał taką zasadę :)

Większość znajomych z podstawówki, gimnazjum i liceum nie lubiło mnie za tą zasadę. To znaczy, nie mówili wprost, że to im się nie podoba, ale na to wyglądało. Teraz jestem na studiach i na razie nie jest źle, a ja trzymam się mojej zasady :)

Gość turnedoff
Nie lubili Cię za to, że byłaś miła? Bo ja mam problem z tym, że to działa w dwie strony i jak mnie ktoś wkurzy, to potrafię się odgryźć i tego w sobie nie lubię.

Normalniejsi ludzie mówili mi, że to zazdrość o to, że ja umiem być miła, a większości to nie wychodzi. Gdy ktoś mnie wkurzył to już taka miła nie byłam, ale musiałam mieć powód. Nigdy nie zaczynałam robić złośliwych uwag, naśmiewać się. Nie mówiąc już o obgadywaniu-nie obgadywałam innych i za to też chyba mnie nie lubili.

Gość turnedoff
Jejku no przecież to fajne jest. Musiałaś mieć zawistnych znajomych. Nie rozumiem jak można być niemiłym bez powodu, albo oceniać innych z góry. Przecież to nie jest trudne. Mi trudno jest tylko być miłym, gdy ktoś mi zajdzie za skórę.