Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turnedoff

czy mogło coś stać się dziecku jak wzięłam stoperan, jeszcze nie wiedząc

Polecane posty

Niestety, większość ludzi w Polsce są jak moi znajomi. Przez lata się tym przejmowałam, ale teraz nie powiem gdzie mam takie osoby. Mam tylko nadzieję, że za 3lata będę mogła wyprowadzić się z tego kraju. Myślę, że jestem na dobrej drodze :)

Gość turnedoff
To jest dobre myślenie. Ja też chcę opuścić Polskę, bo czuję, że w tym kraju nie będę szczęśliwa. Może być po drodze kilka komplikacji, ale muszę myśleć o sobie. Jeszcze mi trochę czasu zostało :)

Gość turnedoff
Haha tak podejrzewałam, przystojnych mają tam mężczyzn :D Jeszcze nie wiem dokładnie. Marzy mi się USA, Kalifornia ale łatwo nie ma :) Myślałam też o UK, może Szkocja. Ach, marzeń mam dużo :)

To fakt, Hiszpanie są bardzo przystojni :) Poza tym podoba mi się styl życia w Hiszpanii. Teraz są tam problemy, ale liczę na to, że za parę lat wszystko się ułoży :) Gdy już zaczniesz podejmować decyzję o emigracji, to na pewno wtedy poczujesz, który kraj jest ''tym jedynym'' :D Ja 4lata temu też nie byłam zdecydowana, ale 3lata temu zaczęłam uczyć się hiszpańskiego. Gdy go pokochałam, pokochałam też Hiszpanię :) Ty będziesz miała tak samo :)

Gość turnedoff
W sumie to tak. Tylko Ty jak pokochałaś Hiszpański to nie miałaś wyboru- Hiszpania. A jeśli chodzi o angielski to mam do wyboru wiele państw :)

Gość turnedoff
Najbardziej kręci mnie chyba USA. Tylko tutaj pojawia się problem z wizą. Nie wiem, ale na pewno w pl nie zostanę.

Gość turnedoff
No tak, w sumie to ja też. Na mecze byś chodziła :)

Gość turnedoff
Też tak uważam. Ale bym się na derby wybrała :D

Gość turnedoff
Ach to byłoby cudowne. Jeszcze jakbyśmy kibicowały tej samej drużynie to byłoby lepiej :D

Gość turnedoff
No właśnie :) Ale atmosfera na takim meczu musi być wspaniała :)