Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama siebie blokuje

Chce miec chlopaka ;(((((

Polecane posty

Gość sama siebie blokuje

;(((

Gość ciekawski88
po co? :classic_cool:

Gość po co ci szczęście
a ja chce być sama :(:(:(

Gość Cool Bool
Musisz złowić złotą rybke :classic_cool:

Gość sama siebie blokuje
jak tkwisz w zlym zwiazku to nie dziwie sie przeciez masz wybor mozesz odejsc a ja co :( jestem strasznie uczuciowa ale z drugiej strony znerwicowana przez matkę i mam kompleksy ktore mnie blokują ;(( moze gdybym byla otwarta to ktos by sie zainteresował a tak ? ;(( za miesiac koncze 18 lat i nigdy nikogo nie miałam, nie mowiac o tym, że zadnego fizycznego kontaktu rowniez

Gość sama siebie blokuje
nie mam czasu , przecież gdybym teraz juz powiedziala komus ze od zawsze jestem sama to by mnie wysmiali bo to dziwne zeby przez tyle lat nikogo nie mieć :(

Przez tyle lat? Ha przecież masz dopiero 18, śmiali by się gdybyś miała 40 i jeszcze nikogo.

ze mnie się nie śmieją a starsza jestem 5 lat. znajdź sobie jakieś ogarnięte towarzystwo:O

Gość sama siebie blokuje
w twarz sie nie smieją ale przecież słysze co za plecami o takich osobach mówią . no i większość już ma jakieś doswiadczenie, pierwszy raz za sobą itp a ja sie czuje jak wyrzutek

To ja widzę, że macie kompleksy. Ja też nikogo nie mam i co? Mam patrzeć na to co ktoś powie? Ale u mnie z tą różnicą- nikogo nie szukam.

sama siebie blokuje kierowanie się opinią innych to najgorsze co możesz zrobić. Bądź sobą a nie taką jaką chcą Cię widzieć inni ;)

Gość Valentyn
A skąd jesteś autorko ? ;)

Gość Valentyn
A skąd jesteś autorko ? ;)

Gość Valentyn
msalice czemu nikogo nie szukasz ?

akurat na opinię ludzi to ja mam wyjebane. jeśli w ogóle bym chciała to z powodów emocjonalnych. a prawda jest taka że osobom w wieku 20-25 lat kończą się już tematy inne niż związki. i zostaję wypchnięta metodą naturalnym. tak samo jak osoby 0d 25-30 gadają o dzieciach głównie. co chcesz? natura.

Gość -Charlize-
też bym chciała :( a tak to od ponad 20 lat sama jak palec, chociaż nie palce mają inne place a ja nie :/

Valentyn bo nie czuję takiej potrzeby? Po co szukać na siłę...zresztą mam co innego na głowie i nie jestem w stanie o tym myśleć ;)

ja czasem też, mam 23 lata, masakra, nie wierzę , że już tyle. niedawno było 21, albo chociaż 22. to jakoś brzmi. ale 23 brzmi gorzej, a w styczniu urodziny...

Gość -Charlize-
heloiza ja mam 21 i jest mi tak wstyd chwilami :/ a najgorsze jest to że w towarzystwie wszystkie koleżanki wymieniają się swoim doświadczeniami a ja siedzę jak ten debil i nic ani me ani be masakra :/

Gość Valentyn
Msalice niby uważasz że nie chcesz mieć nikogo a w głębi duszy napewno tego potrzebujesz bo jakby nie było każdy człowiek potrzebuje bliskości drugiej osoby nawet jeśli uważa inaczej :p

Valentyn może i tak ale teraz mi głowę zaprzątają inne sprawy więc o tym nie myślę :P

mi nawet nikt pytań takich nie zadaje, kulturalni ludzie nie wypytuja o życie osobiste, zapamiętaj to sobie. mniej godnosc i nie spuszczaj głowy jak cielak, nigdy w życiu. ja tak się przyzwyczaiłam, że w sumie czasem zastanawiam sie, gdzie ja tego chłopaka w ogóle bym w grafiku umieściła...pewnie jakoś sam by się ułożył... czasem brakjue czegoś takiego...można mieć znajomych, rodziców, rodzeństwo, ale to takie ...hmm./..podświadome....? niewiadomo jkaie, że po prostu chciałoby sie kogoś mieć. ale z drugiej strony boję się i tyle.

Gość -Charlize-
no właśnie im dłużej sama, tym bardziej się przyzwyczajasz do tego, zaczynasz się bać mieć kogoś bliskiego ale z drugiej strony pragniesz tego bardzo, i jesteś w kropce, mną jakby teraz się ktoś zainteresował to z szoku i strachu go odtrąciła natychmiast :/ a potem bym umierała z żalu

Heloiza zgodzę się nikt nie ma prawa wtrącać się w cudze życie :) A czemu się boisz?

boję się jakby to było... czy bym miała czas....boję się pogodzić różnice z drugim człowiekiem, jakby on np. był ekstrawertykiem, a ja jestem introwertyczką, to co wtedy? albo np. może w ogóle by mnie nie zaakceptował i rzucił po 2 tygodniach mówiąc, że jestem trzepnięta? a jakbym zaszła w ciążę? nie mogę brać tabletek....a jakby on miał mocno rózne poglądy na życie ode mnie i relacja rozwinęłaby się i wtedy co? boję się pewnych kompromisów, boję sie odrzucenia.....boję się cierpienia.

Gość Valentyn
Mam podobnie jak wy . Z jednej strony chciałbym mieć kogoś lecz żeby tak było trzeba zacząć coś robić w tym kierunku a nie zamykać się całkowicie na wszystko... Łatwo napisać a trudniej zrobić :p przyzwyczaiłem się do tego i już tak bardzo źle się z tym nie czuje aczkolwiek bywają momenty w których nic nie ma sensu...