Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona...;;;;

czy warto wybaczyc jednorazową zdradę?

Polecane posty

Gość hektopasss
Twoja sprawa co zrobisz,ale zebys pozniej nie plakala. Zdrada jest niewybaczalna i niedopuszczalna.

Gość peresfbnm
wybaczyłabym, ale jak on by mnie zdradzał to ja :D

Gość hektopasss
Ale co z wami??? Wasz ukochany facet robi cos takiego a wy to tolerujecie i wciaz z nim jestescie?? Gdzie szacunek? Zaufanie?

Niestety, muszę zgodzić się z marcheweczką... Większość kobiet ma mentalność szmaty i nic się na to nie poradzi. Brzydzę się takimi ludźmi, którzy wybaczają zdradzę, bo wybaczanie zdrady to brak szacunku do siebie i PRZYZWOLENIE NA TAKIE TRAKTOWANIE SIEBIE. Co z tego, że raz- jak jest się w związku, to nie powinno to mieć miejsce ANI RAZU. A jak komuś brakuje "wolności" to niech nie wchodzi w związek, związek to nie ma być więzienie tylko przyjemność! A jak nie jest w stanie taki buhaj dochować wierności to znaczy, że się nie nadaje do tego i niech idzie swoją drogą, a nie bezczelnie zdradza i LICZY NA WYBACZENIE dzięki waszej mentalności- ma pewność, że nie poniesie konsekwencji.

Gość zdrada zabija zaufanie
a zwiazek bez zaufania to porazka. Chyba ze lubisz takie zwiazki... bo temu kolesiowi juz nigdy nie uwierzysz.

Gość hektopasss
Nie moglabym byc w takim zwiazku i z takimi facetem. Chocby nie wiem co. Oprocz milosci jest jeszcze poczucie wlasnej wartosci.

Zresztą, nawet po tym "jednym razie" może coś załapać i zarazić was czymś, zwłaszcza jak zdradził z dziwką czy "łatwą koleżanką", która daje każdemu, kto jej postawi piwo, ohyda.

Gość hektopasss
No dokladnie. Wstret :O wiec jak byc z kims takim??

Gość kaskaderr
A tam kobiety biadolicie jak babcie pod krzyżem. Ileż można pukać jedną pipkę? Włąśnie po to żeby wytrwać przy kobiecie trzeba czasem przegnać nudę małym powiewem egzotyki, np. szturchając nową koleżankę z pracy. Po to są właśnie wyjazdy integracyjne :)

Gość hektopasss
A chcialbys,zeby twoja kobieta obciagala innym a pozniej z toba w slimaka leciala?

Gość kaskaderr
Sęk w tym że ona nawet mnie nie chce obciagać bo uważa że to ubliżające. Ale moja sekretarka chętnie uzupełnia niedociągnięcia żony :D

Gość hektopasss
Aha :O No i git.

Gość yigyiyiyi
tylko że trwanie przy kimś oznacza między innymi wierność. gdy kogoś kochasz to nie dmuchasz pipkę tylko kochasz się z kobietą. Widać że przedmiotowo traktujesz kobiety albo robisz sobie jaja

Gość kurczak bożonarodzeniowy
pytać o taką oczywistą oczywistość? :D nie znam waszych relacji i waszych namiętności, zrobicie i tak jak uważacie. moje zdanie jest takie, że nie potrafiłabym udawać, że sprawy nie było. jestem strzelec, a ten zodiak nie toleruje kłamstw i jest cholernie pamiętliwy. :) pozdrawiam.

Zamiast krzyczeć, jaki to brak szacunku dla siebie to pochwalcie się waszymi związkami zbudowanymi bez zdrady. Ile lat trwają?

Gość .... tratatatata
Jesli siebie szanujesz nie dasz mu 2 szansy. wiec odpowiedz sobie teraz sama :]

Gość yigyiyiyi
no i ile mozna uprawiac seks z jedną? dopoki sie ją kocha i ona tego pragnie a co do tematu to alkohol nie jest wytlumaczniem zalosny koles. ciekawe czy gdyby kogos zabil nozem po alkoholu tez by sie tlumaczyl przed sądem ze to nie jego wina tylko alkoholu.Moze powinni ukarac alkohol a nie czlowieka? :D

Gość .... tratatatata
amita mozna zyc bez zdrady :] ale jesli ktos jest z takim nastawieniem jak ty to oczywiscie dlugo nie wytrwa.

Gość hektopasss
Moj 9 lat. Tylko,ze my naprawde brzydzimy sie zdrada. Po co mamy sobie robic krzywde,skoro chcemy byc razem i jest nam dobrze?

Gość hektopasss
Pewnie amita zostalas zdradzona,stad twoj jad.

amita, nie mierz wszystkich swoją [najwyraźniej mikrą...] miarką ;)

Gość Asia czerw.
Jakie to smutne, kolejny biedny facet , ofiara alkoholu. Powinniśmy napisać do rządu petycję , wyjść na ulice i walczyć o usunięcie alkoholu z polskich sklepów! Bo alkohol prowadzi do gwałtów na mężczyznach! Śmieszne jesteście, zdradzane a same sprowadzacie się do poziomu waszych puszczalskich. Gdzie szacunek do samej siebie? ? W Dupie chyba. NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK ZDRADA PO ALKOHOLU. pijany był bardzo nie wiedział co robi ale pałka mu staneła, dobre . Żal

Gość R7men
Są granice do których nie wolno się nawet zbliżać a co dopiero je przekraczać! Jeśli wiesz co to honor ,uczciwośc i szacunek. U mnie było tak : żona mnie zdradziła - dowiedziałem sie , i przestałem jej ufać - wiedziałem/czułem że to powtórzy! Dziś mam młodszą dużo i znacznie ładniejszą ( oraz inteligentną ) Żone ! A tamta ex jest sama, bo tylko na to zasługuje. WIĘC się dobrze zastanówcie drogie Panie czy naprawdę warto!

Gość jak zdradzil po pijaku
i tym sie tlumaczy, to za kazdym razem gdy sie napije, da du.py byle komu. Wybaczaj jak chcesz, ale wiesz co bierzesz.

Gość hektopasss
A spalas juz z nim po jego zdradzie?? Wez sie przebadaj lepiej,nigdy niewiadomo.

Gość kaskaderr
a czym sie można zarazić w gumce? :)

Jaki jad? ja tylko staram się wam powiedzieć, że życie nie jest czarno białe i nie można jednoznacznie oceniać każdej sytuacji. Można żyć bez zdrady, ja tak żyję już 17 lat. Pytanie było o jednorazową zdradę, czy warto wybaczyć. Zadaj pytanie czy warto wybaczyć kolejną to odpowiem, że absolutnie nie.

Gość hektopasss
Amita To niedorzeczne co mowisz.

Gość jednorazowa zdrada prowadzi do
kolejnych. Skoro ja zdradzil, nie kocha i zdradzal bedzie dalej.

Oj tam, oj tam, już od razu wiesz jacy są wszyscy i, że wszyscy są jednakowi. Ja wiem, że tak nie jest.