Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

lubicie Anię Przybylską? co o niej myślicie?

Polecane posty

Gość lalalalalaaaaaaaa
Tak,lubię z nią chodzić na piwo :ODurne pytanie :O

Gość kacaraba
chuda, za mała głowa, wyraźnie i szybko się starzeje

Gość f456
piekna, zdrowa,oczy sliczne i dzieci 3 i tka zadbana matka polka:)cudowna wymarzona na zone:)

Gość ttrtrtruii
POLECAM TEST ;) 1. KIedy ostatnio robilem kupe? Teraz robie za chwile po puszczeniu bąka w zeszłym roku nigdy nie robiłem 2. Gdzie lubie robić kupę? Na kiblu W gacie Na nocniku Gdzie popadnie Na klatkę piersiową 3. Jakiego koloru mam kupe? To zależy Standart(gówniany) Kość słoniowa Błękit oceanu Kolor kapusty kiszonej(średnio) 4. Ile wynosi średnia gęstość kupy? 5 kg/dm3 10 kg/dm3 12 kg/dm3 0.5 kg/dm3 3.14159... g/dm3 5. Jak pachnie moja kupa? Jak cukierek miętowy Jak gówno Jak toffi JAk rzygi po chipsach Jak sfermentowany rydz 6. Przy jakiej muzyce robię kupę? W ciszy Rap Techno Metal Disko Polo 7. Temperatura mojej kupy? 36,6 C 40,5 C -2 C -15 C 100 C 8. Czym podcieram dupe? Papierem toaletowym Reką Banknotami NBP Banknotami USD Językiem 9. Co robie podczas robienia kupy? Kupę Siku Palę peta (albo coś innego) Masturbuje się Jem rodzynki 10. Z kim robię kupę? Sam Z tatą Z mamą Z psem Z zezem na twarzy 11. Po co robię kupę? Żeby się wypróżńić Bo tak Z nudów Bo mama kazała Bo jestem uzależniony 12. Co można ulepić z kupy? Kupe Kubusia Puchatka Ludka Kosmite Kotleta 13. Jaki smak ma moja kupa? Nie próbowałem(żałuj) Bez smaku Gorzki Niedopieczony kotlet mielony Cukierek miętowy 14. Ile czasu zajmuje zrobienie kupy? Pare sekund (2-5) Nie liczyłem Dużo Troche 5h 42min 33s 15. O czym myślę robiąc kupę? O niebieskich migdałach O seksie O salcesonie O jehowych O tobie 16. Czy kupa jest pożyteczna? Tak NIe NIewiem Może Zależy jak na to spojrzeć 17. Czy ten test jest nudny? NIe NIe NIe NIe TAk 18. Czy zesrałe(a)ś sie rozwiązując ten test? Tak Raczej TAk No chyba tak Zaraz sprawdze ale raczej tak NIe widzę pytania bo mam kupę na twarzy 19. Myślisz że zdobędzieśz maxa pkt? NIe NIe Nie Za głupi(a) jestem Nie 20. Dlaczego rozwiązujesz ten test a przecież miało byc o kupie? Bo mi sie nudzi Bo lubie kupe Bo kocham kupe Nie mogę żyć bez kupy Bo należe do W.Z.D.K, Warsz. Związku Dawców KUPY

Gość latające skrzydło NZ5G6
nie lubię baby... jest taka jakby nachalna, czy ma w sobie jakąś bezczelność... wydaje mi się, że jest osobą, która nie potrafi przyjąć do wiadomości tego, że ktoś może mieć inne zdanie niż ona... poza tym była jedną z tych co nosiła prawdziwe obdarte żywcem ze zwierząt futra.... a nie.... pomyliła mi się ona z MUCHĄ... to o niej myślę to co napisałem powyżej...

Gość warszawski bonzo
Lubię, świetnie się rucha. Niestety dwójka dzieci zrobiła swoje i obecnie ma straszne luzy :O

ma taką "słodką" twarz tego jej zazdroszczę. na pewno jest atrakcyjna, ale nie wiem czy piękna. gra aktorska mi sie nie podoba :O ale nie widziałam wielu rzeczy z nią

Gość f456
ma 3 anie 2 dzieci

Gość FG567567JKL
sliczna , zdolna ale cos malo ja widac chyba poswiecila sie dzieciom m aoliwke ,szymka, i niewiem to ostatnie ma meza przystojnego i kochanego

Gość warszawski bonzo
Wiem, ale trzecie urodziło się przez cesarskie cięcie więc chyba nie nadwyrężyło waginy :P

mi się jej mąż nie podoba. ale wydaje mi się, że kocha ich wszystkich na równi...jak wam sie wydaje?

a jak się nazywa obecny mąż owej celebrytki? albo możecie dać linka do fotki? ocenię;)

Gość Zbooook
ruchałbym wale konia pod nią często

jarek bieniuk- nie podoba mi się, ale ich córka jest do niego podobna jak nie wiem co, ona w sumie ładna i wydaje się być fajna, chociaż jej instynkt macierzynski mnie przeraża. ale chyba kocha wszystkich w miarę równo, więc ją lubię

Gość -czrnulka-28
taka sobie,jej głos mnie wkurwia