Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzennaaa

za co kochacie warszawe//

Polecane posty

ja nie znoszę warszawy. mieszkanie tam to chyba kara za jakieś grzechy w poprzednim życiu :O ­ ­ stężenie idiotów na kilometr kwadratowy chyba największe w polsce. ­ poznań to jednak cudowny był 😍

Gość silene
Tak, to prawda, że dużym problemem Warszawy są przyjezdni. Warszawa daje ogromne perspektywy i najeżdża sie do niej mnóstwo nieudaczników, którzy nie radzą sobie w mniejszych miastach, gdzie konkurencja jest większa, nie potrafią sie przystosować i robią złą opinię temu miastu.

Gość Izuńka B:)
Kocham Ją, bo jest moja, bo zawsze była mi wierna, bo tam odnalazłam siebie i Ciebie:P strasznie za nią tęsknię.:(

Gość ghyy667
kocham to miasto i nienawidze zarazem spedzilam w niej pol swego zycia:)

Gość policjanttt....
chciałbym znowu wrócic do Warszawy....

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
za ciepłe letnie noce... Warszawa najładniejsza jest nocą za metro... za plac zabaw przy fortach Bema... Choć nie mieszkam tutaj kilka lat.... tęsknie i żałuje wyjazdu

Gość policjanttt....
ja też za metro za to ze całą dobę tętni życiem za park łazienkowski za most swiętokrzyski i też żałuję wyjazdu......

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
co tam słychać w Warszawie? :))) Jak II linia metra idzie? Pogoda jaka?

Gość (deedee)
Jak wróciłam polubiłam Warszawę. Za co: za parki i tereny zielone, za Park Kampinoski, za cudne tereny wiślane. Za niektóre klimatyczne osiedla na Żoliborzu i Pradze :-) Za perełko architektury, które dopiero poznaje. Za opuszczone budynki, fabryki. Miejsca na zdjęcia :-) Niestety po powrocie okazało się, ze zamkneli moje ulubione knajpy i kawiarnię i pub. Pałac Kultury też fajnie wygląda we mgle. To nie Odra i nie mosty Jagielońskie czy inne ale też klimatyczne :-)

Gość Anonimowo123654
Ja kocham ją za łatwy dostęp do wszystkiego :P Kawałek za nią lasy, wsie, jeziorka a samej warszawie znajdzie się wszystko od ludzi którzy tatuują oczy aż po ośrodki gdzie można udać się do pod narkozą przeprowadzić zabiegi stomatologiczne czyli wszystko w jednym miejscu nie trzeba jeździć po Polsce by zrobić to czy to albo kupić. Ahhh za kulturę to oczywiste mówię o normalnej a nie klubowej, pełno teatrów, kin, koncertów może i mniej ale nadrabiają to różnego rodzaju festyny tylko trzeba umieć szukać :) Kocham ją za to że tylko tu można pogadać w metrze z Grekiem, Włochem, Hiszpanem, Anglikiem, Ukraińcem, Szwedem itd bez potrzeby wyjeżdżania za granicę :) Za to że tak bardzo boli ludzi z po za Mazowsza jej klimat mimo że wszyscy na których narzekają to przyjezdni i możliwe ze właśnie z ich rodzinnych miast :P Za te gigantyczne płace które w rzeczywistości nie różnią się od innych z kraju. Za bliskość i dogodne położenie sejmu bo w razie chęci zamachu mogę podjechać autobusem zamiast tłuc się w pociągu a ponadto jestem tam w 15 min :P Ale ze wszystkiego najbardziej kocham ją za te emocje gdy siedzisz w szkole /pracy znudzony i zmęczony i nagle każą ci wracać do domu mimo że dopiero co przyszedłeś bo a to zapadł się asfalt, a to znaleźli nie wypał, albo ktoś podłożył bombę i mimo że w dalszym ciągu mam płacone za 8 godzin tak jak by był resztę dnia spędzam sobie w kinie :)

Gość policjanttt....
to jest fajne że zyjąc tam mam poczucie że jesteś w centrum zycia w polsce

Gość za historie
...

Gość Anonimowo123654
Ale miałem wyczucie :P wczoraj napisałem o zamachu a dziś o nim trąbią. Chyba mam jakiś dar :P

Gość zabiskozabisko
za to,ze wszystko sie tu dzieje i ze jestem blisko tego,za dostep do teatrow,wystaw,kultury szerokopojetej.Dobrze byloby zeby tu mieszkali tylko ci co chca a nie te psy ogrodnika.