Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona1994

NIE MOGĘ UPRAWIAĆ SEXU, błagam pomóżcie !

Polecane posty

Gość zrozpaczona1994

Mam 18 lat, cudownego chłopaka i ogromny problem. Nawet nie wiem jak zacząć.. Jestem z chłopakiem niedługo, kilka miesięcy ale jest on kompletnie inny niż poprzedni, naprawdę mi na nim zależy-pierwszy raz w życiu. Dlatego właśnie postanowiłam to z nim zrobić, oczywiście to miał być mój pierwszy raz, wszystko szło dobrze ale gdy nadszedł ten moment, trudno mi to nawet opisać ale nie mógł włożyć i niestety nie był to raz, próbowaliśmy już kilka razy i wciąż to samo. Pomagał sobie ręką, ale nawet i w ten sposób nie wychodzi, nie wiem, nie rozumiem, on też nie wie. Najgorsze jest to, że strasznie go to męczy a ja wiem, że to moja wina, on już miał inne partnerki i wszystko było dobrze. Nie wiem czy tak może działać stres? Czy jestem... za sucha i to utrudnia wejście ? Czy gdzie tkwi problem? Proszę wyjaśnijcie mi i powiedzcie jak mogę temu zapobiec. Proszę o pomoc !

Gość zrozpaczona1994
proszę, powiedzcie czy któraś z was miała podobny problem ? i dokładnie co to jest ? dlaczego tak się dzieję ? chyba nie zasnę dzisiejszej nocy jeśli nie dowiem ;/

Gość zrozpaczona1994
co to jest pochwica ?

za badzo sie stresujesz podczas seksu.. a czym bardziej sie stresujesz tym bardziej masz problem z otrzymaniem wilgotnosci i mysle ze stad ten problem.. sprobujcie zrobic sobie jakis romantyczny moment przy swiecach co pomoze ci sie rozluznic.. ja mam podobnie czasami choc jestem w stalym zwiazku kilka lat to czasem mam stresujacy dzien ..od tak .. a z tym trudniej mi o wilgotnosc;/ ale spokojnie to nie zaden wielki problem :)

Gość zrozpaczona1994
Tinka321, nawet nie wiesz jak ulżyło mi po przeczytaniu Twoich słów. :) Trochę mnie to wsparło na duchu i przynajmniej wiem, że to tylko stres, nic więcej. Będę próbować dalej i jakoś zwalczyć ten stres. W każdym razie, pomogłaś mi, dziękuję :)

nie masz mi za co dziekowac :) a nawet gdyby roamntyczny nastroj nie pomogl to jest naprawde wiele sposobow na zwilzanie .. m.in lubrkanty czy tez zele itp..a jesli kiedys sobie sama dogadzalas to rowniez wiesz kiedy i przy jakich ruchach twoja "przyjaciolka" lubi sie zwilzac wiec wystarczy nakierowac partnera i bd wam rewelacyjnie :)

Gość Moja dziewczyna
przez weekend tez miała problem z wilgotnością, prze zemnie bo się pokłóciliśmy, i chciała się później jak się pogodziliśmy bardzo kochać, tak bardzo że nie mogła się "nawilżyć". Pomogłem jej rączką masarzyk kotki potrafi uczynić cuda, tylko pokieruj faceta paluszki w te miejsca które najbardziej lubisz, bo mi moja tak pomogła i efektem się sama zdziwiła.

Gość do dziewczynyyy
jestes wybrana - sex jest niebezpieczny - musisz sobie znalezc faceta ktory tez nielubi/ nie moze uprawiac seksu i po problemie!!! nie zmieniaj sie - wielu chcialoby miec taka jak ty!

Gość ludzki przedmiot
Może błonę dziewiczą masz grubą?:( Twój mężczyzna powinien naciąć ją lekko. Krew spić, a resztki zjeść.

Gość kaliniankaa
Spoko, twoje ciało tak reaguje na stres, lęk i różne obawy. Ja tak miałam z pierwszym facetem - bardzo chciałam ale widocznie coś mi przeszkadzało bo nasze 3 pierwsze próby to porażka. Bolało i nie mógł wejść, coś się we mnie zaciskało i mimo bolesnych prób nie był w stanie się wcisnąć. Za czwartym razem chyba byłam jakoś bardziej rozluźniona może, nie wiem ale wszedł bez kłopotów i bólu choć przyjemności też nie czułam. Dopiero po roku i wielu razach zaczęłam przeżywać orgazmy i teraz jest super :)