Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RADEK!

ALIMENTY!!!!

Polecane posty

Gość RADEK!
dziekuję jedna dobra odpowiedz xxxxxxxxxxxxvvvvvvvv,masz rację muszę znależć haka i chyba wiem jak !!!!

Gość phiphiiii
ja bardzo przepraszam ale skoro ona siedzi z dziećmi w domu to gdyby jej ex miał je pod opieką to musiałby wynająć niańkę.Czyli autorka od siebie daje co miesiąc pensję niańki. Myślę, że to wyjdzie 1200 zeta :P.

Gość do phii phii
to niech ex jej zapłaci jak niańce a dzieciom to co im się należy, bo ona nie może podjąć pracy przez to że ma 2 małych dzieci!!! Jego dzieci!!! Szmaciarstwo na tym forum, nie wiedziałam że ludzie są tacy zawistni i okropni. Tatuś wg was nie ma się czego wstydzić?? Ukrywa swoje zarobki żeby dzieciom przypadkiem za dużo się nie dostało?? To jest wg was uczciwe?? Szuje. PS autorko, najlepiej zawieź mu dzieciaki na początek na dwa dni i powiedz adios ja szukam pracy bo nie mam na chleb i podpaski a ty zajmij sie dziećmi przecież są też twoje. I wtedy będzie wiedział jak można z dziećmi wyrabiać normę na etacie....

Gość do phii phii
Autorko a a teraz ex daje ci coś?? Wiesz że będzie musiał ci wyrównać koszty od czasu kiedy przestał ci dawać pieniądze? Czy tam od rozpadu pożycia jakoś tak. Na tym forum widzę że normą stało się wyzywanie niepracujących kobiet od nierobów a mężowie którzy się nagle rozmyślają z rodziny wg was mają jaja. Ciekawe czy w życiu też prosto w oczy potraficie komuś ostro powiedzieć;-) ... PS. AUTORKO NAPISZ GDZIEŚ NA FORUM PRAWNICZYM, POSZUKAJ BEZPŁATNEJ POMOCY PRAWNEJ WSZĘDZIE TYLKO NIE TU!!!!!! tu siedzą same prawiczki wypowiadający się w tematach o możliwej/lub nie ciąży, albo stare panny udzielają rad mężatkom w kryzysie. Na wielu forach internetowych widziałam wypowiedzi typu "pisałam na kafeterii ale tam są same dziwolągi tylko plują jadem", "szukam pomocy na forach, byłam na kafeterii ale tam mnie zwyzywali chociaż nic nie zdążyłam napisać" tu siedzą sami mistrzowie w dopisywaniu patologii i przyklejaniu metek szczególnie komuś. Aha i prawie sami milionerzy, lekarze i menedżerowie tylko że każdy z nich 24/dobę tu przesiaduje w swoim nierzeczywistym światku i pioszą pod różnymi nickami jakieś pierdoły NIE DA SIĘ TEGO BEŁKOTU CZYTAĆ!!!!!!!!!!!!!!

Gość CIĘŻKO JEST UDOWODNIĆ W SĄDZIE
ile faktycznie wydajesz na dzieci skoro nie masz dochodów ponieważ nie pracujesz.Nie jest łatwo znalezć pracę gdy są małe dzieci.Gdybyś miała przyznane alimenty w kwocie 1500 zł, wówczas starczyłoby na przedszkole i żlobek, a Ty mogłabyś wówczas podjąć pracę.Powinnas powiedzieć na rozprawie o alimenty ze wiesz o jego wyższych zarobkach, powinnaś powiedzieć że podejrzewasz że ma lewe zaświadczenie o swoich dochodach.W tej sytuacji nie otrzymasz alimentów w tej wysokości o które wystąpiłaś - niestety..

no wreszcie ktos cos madrego napisal....dziwie sie innym ,ze takszybko osadzaj. A ciekawe jak matka tak malych dzieci ma jednoczesnie wszystko zrobic. Wiesz jedna wypowiedz mi sie podobala, zawiez dzieci do tatusia i niech zobaczy jak to jest. Najlepiej miej na to swiadkow, ze zawozisz aby moc szukac pracy , to i zobaczysz ze sie tatus zreflektuje, bo on wtedy na pewno niebedzie mogl juz sie nawet ruszyc z domu.