Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Słuchajcie ludzie! za 3 godziny spotkam chłopaka 10/10 ! :)))

Polecane posty

zastanawiam sie jaka jest szansa,że mnie pocałuje? :) to chłopak z którym robimy wspólnie projekt i ten projekt jest do bani :(:O

z racji ze cie lubie oceniłbym hmmm szanse na powiedzmy 70% ale...zdrowy rozsądek i wnioski jakie się nasuwaja same po przeczytaniu tylu topików o nieszczęsliwym finale przed finałem z facetami że cóż no tego...jakieś 30%. max.:(

Gość normalnie już nie wytrzymam
Zaciągnij go do łóżka i zróbcie sobie dzieciaka :o. Może wtedy nie będziesz miała czasu na kafeterię i przestaniesz zakładać durne tematy...

Gość gakk-a
śledzę Ci czkawka taka zdesperowana jesteś już na tych facetów??? jak Cie nie pocałuje to Ty mu się rzuć na szyje

nie no słuchajcie co za pech!!!!!!!!!!!! zajęcia odwołane ;(( ;(( co za dno :( nie zobacze w tym tygodniu żadnego fajnego faceta ;(

tym razem :D nie no serio to nie ma szans na takie cos ;( co innego impreza a co innego uczelna...tu nikt nikogo nie pocaluje ot za darmo ;( nie jestem zdesperowana tzn jestem ale tylko na 2 bo tylko 2 mi sie podoba :)

Gość rtjuytuj
Nawet gdyby mi zapłacili to bym Cię kijem nie dotknął, czytałem tutaj masę Twoich postów i takiej bezczelnej ignorantki która wyżej sra niż dupę ma jeszcze tutaj nie widziałem :D