Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trafl;P

Potrzebuję obiektywnej oceny moich zamierzeń

Polecane posty

Gość trafl;P

Witam wszystkich! Pochodzę z małej miejscowości i za rok zaczynam(po przerwie) studia w Krakowie:) Muszę dodac, że mam 20 lat. Dojechac moge do krakowa jednym autobusem, ktorym zawsze, zawsze! jeździ ten sam pan kierowca Jarek:) Oczywiście nie muszę mówić, że mi się podoba:) I wymyśliłam pewien niecny plan;P Ważne jest to, że on nie ma rodziny,jest po 40-tce. Otóż kiedy będę z nim wracać z Krakowa( w mojej miejscowosci jestesmy dosyc pozno ok 23), jak wszyscy wysiądą i zabiorą rzeczy podejdę do niego i śmiało zapytam się czy MOGŁBY MNIE PRZENOCOWAĆ... Myślę, że się zgodzi bo nie ma nic do stracenia, tylko moze mile spędzić czas:D Jaka jest wasza opinia? Zgodzi sie? zna mnie od jakis 3 lat, jeździłam z nim jescze wcześniej. Jest miły, otwarty... A ja również staram się dawać mu sygnały pewne..:) Wiem jak to moze wyglądać, że jestem łatwa, ale ja czuję się samotna, szukam kogoś, a któż wie, jak może się potoczyć nasza dalsza znajomość... Dobry pomysł?? Bo coż ryzykuję? Może się nie zgodzi i wtedy bedę smutna i tyle, ale wiem ze bedzie inaczej...

Gość AsiaAsiaAsiaAsia
przede wszystkim zastanów się czy będzie to dla Ciebie bezpieczne. Ufasz człowiekowi, które znasz jedynie z widzenia ??

Gość trafl;P
Tak... wiem gdzie mieszka, ufam mu tak po prostu.. Naprawdę jestem samotna, a perspektywa bycia z nim sprawia, że jestem go pewna:)

Gość aniuniaaaaaa999999990
no to próbuj, nic nie tracisz a możesz zyskać :D🖐️

Gość AsiaAsiaAsiaAsia
Czy Ty myślisz o tym jako o relacji długodystnsowej, czy pragniesz bliskości tu i teraz ?

Gość trafl;P
dlugodystansowej:)

Gość trafl;P
Hmm zgodzi się?? mi to pytanie nie daje spokoju;P

Gość trafl;P
taki wiekowy pan to napewno ma wielkiego sędziwego peniora z dużą liczbą słoi długiego i grubego

Gość trafl;P
dziękuję, że ktoś się podszył pode mnie. Nie chodzi mi o sam sex, tylko spędzenie mile czasu np. rozmową, czy podobne:) zamykam temat;P