Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgła za oknem...

14 miesięcy i jeszcze nie chodzi

Polecane posty

Gość mgła za oknem...

Synek ma 14 miesięcy i jeszcze nie chodzi. Czy są tu mamy których dzieci również zaczęły późno chodzić.

Gość tikal
mój syn zaczął chodzić jak miał 13,5 m-ca i nie uważam, że to było późno. Jakby zaczął chodzić w wieku 18 m-cy to bym uznała, że to późno. Pozdrawiam

Gość szczmemsliwa mama *2
Ja jestem mamą dwóch dziewczynek. Pierwsza zaczęła chodzić jak miała 16 miesięcy a druga jak miała 17 miesięcy. Plus tego taki że się nie przewracały i o nic nie obijały. Wstały i poszły. Głowa do góry,na pewno wszystko jest ok.

Nie mam własnych dzieci, ale nie martw się na zapas :) Ja podobno zaczęłam chodzić dopiero jak skończyłam 17 miesiąc życia. Moja mama latała ze mną po lekarzach, ale wszystko było ok, po prostu mi się chodzić nie chciało. I tak podobno pewnego pięknego dnia wstałam i poszłam i tak już zostało. Bez etapu raczkowania.

Gość moja córka
moja zaczęła chodzić jak miała prawie 17 miesięcy. Teraz ma 21 i biega jak szalona:)

Gość I co w tym dziwnego?
zaraz sprawdze na dysku w jakim miesiącu moje dziecko zaczeło chodzić i ci napisze zaraz który to był miesiąc,pamiętam tylko że późno!

Gość I co w tym dziwnego?
w 15 miesiącu postawiła pierwsze samodzielne kroczki mam to nagrane Pierwsze bez pomocy :D

Gość mgła za oknem
dzięki trochę już się martwię

Gość ojtam ojtam
mój synek chodził w 11 m-cu ale przyznaje że szybko go wypionowałam, najpierw skoczek centrum zabaw a potem nie za długo ale jednak bywał w chodziku i szybko się wypionował i zakumał chodzenie ale za to troche to trwało zanim zaczał chodzić w pełni sam a z m-c chodził za rękę i wywalał się

Gość mgła za oknem...
na razie nie chcę używać chodzika itp. Ortopeda nam radził, żeby dziecko samo z siebie zaczęło chodzić, a nie na siłę. poczekamy jeszcze

Gość nota v
Moje dziecko zaczelo chodzic jak mialo 16 miesiecy,wiec nie masz sie co martwic.

Gość ///...///...///
nie martw sie na zapas:) mój syn zaczął chodzic w wieku 17 m-cy,a córka ... 9 m-cy tak wiec nie masz powodu do niepokoju,zapewniam:)

moje dziecko tydzień przed roczkiem poszło, bo było szczupłe i bystre, ale kuzyna synek 14-15 miesięcy miał. Pamiętam te codzienne pytania: chodzi???:o Był duży, ciężki i leniwy... Ale wyrósł na przystojniaka, że szok: szczupły, wyrośnięty na 190 i piękny. Model po prostu, więc nie smutajcie się:)