Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in the day n night

jestem 2 lata po aborcji

Polecane posty

Gość in the day n night

katechetka zawse straszyla ze bede miala potworne wyrzuty sumienia jak kiedykolwiek poddam sie aborcji, ksiadz w liceum wspominal cos o tym ze diabel w nas wejdzie i pomimo tego ze smiac sie chce z tego, w pewnym sensie to wierzylam. Dlaczego taka wspaniala religia zostaje wykorzystywana do manipulacj i zastraszania umyslow. Zeby tak katecheci i ksieza stosowali sie do 10 przykazan

Gość tytyrtrrt
to po co szmato piszesz o tym na forum? chyba jednak masz wyrzuty sumienia.

Gość dunyazada
Kk to samo zło-nic w nim dobrego

Gość straszą bo to jedyny
sposób zeby zmusić tępaków do wiary w kościół nastraszą takiego i zacznie łazić do kościoła a i na tacę rzuci !

Gość bo polska to przykry
zacofany kraj, pierwszy post jest tego dowodem. W innych krajach usuwaja plody jak wrzody na dup;ie z usmiechem na twarzy

Gość in the day n night
tak samo jak zastraszanie zeby nigdy nie poddawac eutanazji swoich rodzicow nawet jak beda mieli 20 lat wegetowac, bo to zle i pojdziemy do piekla i wieki bedziemy cierpiec, albo ze inwitro to ingerowanie czlowieka w wole boga i za to tez do piekla i ze te dzieci nie maja duszy. Na serio tak nam mowili. Te lekcje powinny by nagrywane

Gość dunyazada
mozna zrozumiec ze katecheci krytykuja aborcje ale oni jak podaje prasa -głosza takie bzdury jak - antykoncepcja to dzieło szatana,, masturbacja powoduje nieplodnosc i chorby psychiczn e, kobieta ktora lubi seks bedzie sie smazyc w piekle - trąci sredniowiczem

Gość dunyazada
na naukach przedslubnych glosza podobne bzdury -mozna przeczytac na kafe i w prasie -Kk to samo zło

Gość in the day n night
no wlasnie i ja w to wierzylam, podobnie jak moje kolezanki, az przyszlo mi pojsc na ten zabieg, i co? cos sie stalo? nie. Ale jako dziecko wierzylam i to bylo pranie mozgu

Gość giorgggio armanniii
teraz się z tego śmiejesz a za jakiś czas będziesz płakać, że życie ci się sypie. to w co wierzysz jest bardzo złudne. szatan nie daje o sobie znać tak nagle :)

Gość in the day n night
dlaczego w ogole ksieza nas ucza religii, Ci to we wszystkim widza szatana.

Gość giorgggio armanniii
''zacofany kraj, pierwszy post jest tego dowodem. W innych krajach usuwaja plody jak wrzody na dup;ie z usmiechem na twarzy'' -to się wyprowadź do innego kraju. jednego przygłupa będzie mniej

Gość każda sekta robi
ludziom pranie mózgu , taki jest mechanizm działania KK to nic innego jak sekta , bardzo skuteczna !

Gość in the day n night
armani z ryneczku - odpusc sobie. Nie bede plakala, tyle zmian zaszlo w moim zyciu ze zapomnialam juz z milion razy o ciazy. Nie wierze w nic z tych rzeczy

Gość siherrrkka
sybdrom postaborcyjny to wymysł reliigjnych zjeebów

Gość giorgggio armanniii
skąd wiesz, ze nie stanie się coś złego w twoim życiu co doprowadzi do płaczu...coś co będzie dziełem szatana? :)

Gość każda sekta robi
placz bylby w momencie gdyby przez chwile przyjemnosci zmarnowala sobie zycie , dokonalas slusznego wyboru odpowiedniego do twojej sytuacji ,jakoś w innych krajach ludzie nie robia z tego problemu tylko w polsce KK mami sekciarskimi kawalkami powolujac sie na sumienie i inne bzdury

Gość giorgggio armanniii
człowiek ponosi konsekwencje swego złego postępowania...to kwestia czasu

Gość patrzącawmikrofalę
jakby miała miec dołek z tego powodu to by już miała 2 lata to dużo czasu.

Gość in the day n night
sama jestem kowalem swojego losu, nie aniol stroz lub demon lub inny zabobon. Wszystko co sie w moim zyciu dzieje to moja praca i moje decyzje. Nikt nie ma prawa w taki posob straszyc dzieci

Gość giorgggio armanniii
tak ciągle marudzicie na ten kraj...zmieńcie na inny. nie będzie wtedy żadnego problemu

jak sie komus nie podoba, to przeciez nie ma przymusu chodzenia do kosciola. Nie trzeba byc 'katolem', nie wiem o co cala afera. A ci, którzy sie daja omamic to juz ich problem. A religia jako przedmiot... to jakis kretynizm,ale cóz..takie spoleczenstwo o mentalnosci sredniowiecznej, wiec co zrobic.

Gość do in the day n night
kolejna dziwka, jeszcze sie tym chwali, rzygac sie chce

Gość bo polska to przykry
no na szczescie od dawna w polsce nie mieszkam, w te sztany i bogi tez nie wierze

Gość arami czy ty wierzysz
w garbate aniołki , królewne smieżke i smoka wawelskiego dziecinko? idz postrasz swojego proboszcza ,przyczaj się w krzakach przebrany za diabła i wyskocz na niego , zobaczysz co zrobi

Gość giorgggio armanniii
''jakby miała miec dołek z tego powodu to by już miała 2 lata to dużo czasu.'' -ale ja nie mówię o jakimś emocjonalnym dołku,bo w przypadku autorki może się nie pojawić. kwestia sumienia. mówię o konsekwencjach tego co zrobiła...

Gość in the day n night
w podstawowce to religie mialam z zakonnica, tej to wszyscy sie bali. Taki przemiot nie powinien istniec, w podstawowce na pewno nie. Pani pokrzyczy, postraszy a potem dzieciom sie koszmary snia

Gość giorgggio armanniii
ani w garbate aniołki ani w królewnę śnieżkę nie wierzę, więc daruj sobie te 'przemówienia' :)

Gość gdyby coś takiego było
jakaś "trauma poaborcyjna" to na pewno więcej byśmy o tym słyszeli. Aborcja przez długi czas była całkowicie legalna i nie potępiana nawet przez kościół. Wśród nas żyje sporo kobiet po aborcji i często o tym nawet nie wiemy. Gdyby każda lub prawie każda cierpiała i żałowała, to mielibyśmy naprawdę dużo relacji na ten temat.

Gość jakie będą konsekwencje?
''rozstworzy się piekło'' i pochłonie autorkę żywcem ? widze ze nieżle KK nasrał ci na głowę, jesteś cudownym przykładem tępostanu straszonego przez kler