Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamamamama ana

PO czym poznać, że facetowi chodzi tylko o seks?

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot
No i przytyka głowę do jąder, wącha pupę, robi maślane oczy. Przykładowe symptomy "chcicy" u samicy. U samca podobnie.:( Mam rację Bó?:(

Gość ludzki przedmiot
Ty sobie Bó fantazjujesz. Ale czasami się pewnie łasisz. Jak będziesz się łasić i zobaczę to, to Ci napiszę.:(

Roi się, obwąchuje, ociera. Wypina pośladki, dotyka jąder, całuje, ssie, obciąga. A skąd ty wiesz?

Ludzki 🌼 :-) Nei, wszystko ma swoją cenę. My mamy to nieszczęście posiadać pewien hormon, który czyni nas słabszymi. Od tego hormonu zależy gdzie kierujemy wzrok i czego pragniemy. Jeśli ceną jest małżeństwo, to z zaciśniętymi zębami damy się zaobrączkować. :-) Są jeszcze inne sposoby - ruchać co popadnie. Ale nie wiem czy to aż takie fajne?

Ludzki nie każda rozchyla pośladki, by uwolnić orkę do ust partnera. Nie, nie każda.

Gość ludzki przedmiot
Jak to skąd? Nie raz i nie dwa widziałem samicę w rui Bó. Mnie też czasami dopada.:(

Gość ludzki przedmiot
"uwolnić orkę" O.E.Z.U, o MATKO ale napisałaś Bó.:O Androgen gruboskórny samcze dlaczego co chwilę wręczasz mi kwiatka? Miło z Twojej strony, ale nie dziękuję.

Tak napisałam i co? Bardziej pasuje oddać kał w usta ukochanej osoby? Tak wolisz?

Gość ludzki przedmiot
Wtedy "rucham". I "rucham" I "rucham" "rucham.:( Tak, bardziej pasuje drugie określenie Bó.:(

Rucham? Ludzki jesteś nieokrzesany. :( Zwracasz mi uwagę a sam wyrażasz się niestosownie. Niestosownie jeśli chodzi o twoją wrażliwość.

Nie zakocham się w tobie. A było blisko. :/

Gość ludzki przedmiot
Bó to podszył ktoś się. Ja takich terminologii nie używam. :( Jeśli już to kopuluję.:(

Gość ludzki przedmiot
Bó, przyglądam się. Obserwuję.:(

Gość ludzki przedmiot
Bó, naprawdę chciałaś się zakochać we mnie czy kpisz?:(

Gość ludzki przedmiot
Nie wiem jak Ty Bó, ale ja idę.:( To do widzenia?:(

Zwracam na ciebie uwagę. Ale, ale czy to czyni cię szczęśliwym?

Gość ludzki przedmiot
Blisko szczęścia Bó.:(

Co facet to ma swoje sposoby. Z moich obserwacji i doświadczeń wynika, że może to wyglądać następująco: - ewidentne pobudzenie, niespokojność, niemożność utrzymania nóg nieruchomo, rąk, skupienia wzroku i skupienia w ogóle ale to wydaje mi się u facetów dość niedojrzałych. Dojrzali chyba? panują nad tym. - różnego rodzaju komplementy z tym że to, czego dotyczą zalezy od tego, na co wg faceta laska "poleci", przykład z życia to niezwykle szybkie gadanie o ślubie, dzieciach, że niby jestem kobietą jego życia itd... - zbyt duże przywiązywanie wagi do wyglądu zewznętrzego jeśli znajomość rozpoczęła się na necie, czyli naleganie na zdjęcie i to jednostronne (że kobieta ma wysłać a facet nie chce wysłać swojego), przy czym opisanie siebie pozwalające stwierdzić chociażby wzrost, wagę nie wystarczy, zdjęcie jest tak priorytetowe że nawet propozycja spotkania nie pada (w moim odczuciu jeśli chodzi o coś więcej to przy spełnieniu pierwszych kryteriów czyli waga, wzrost, kolor oczu itd. no i oczywiście fajnej rozmowy przez neta koleś chciałby się spotkać. Bo feromonów nie oceni się przez neta. - bardzo szybkie zmniejszanie dystansu fizycznego, na pierwszym, maks na drugim spotkaniu - prowokowanie rozmów o seksie, bardzo wcześnie Tyle przychodzi mi do głowy na ten moment...

Gość ludzki przedmiot
Dobrze to pójdę. Do widzenia.:(

A dokąd ty pójdziesz? Dobrze ci przy mnie wszak.

No dobrze, daj jakiegoś linka na odchodne. Muzycznego czy erotycznego. Oba daj.

Gość ludzki przedmiot
Pójdę przed siebie. No dobrze i co z tego jak Tobie ze mną nie jest dobrze.:( Do widzenia Bó.:(🖐️

jesli facetowi chodzi tylko o seks to spotyka sie z kobieta na seks po czym szybko sie ulatnia...dzwoni znowu kiedy mu sie zachce..nic w miedzyczasie...no i zero poznawania jego przyjaciol ..zero zaproszen gdziekolwiek

Gość yoshiSan
Po penisie:-)