Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukajmy razem :)

Ranking imion dziecięcych :)

Polecane posty

Proponuję wam fajną zabawę. Każda z nas niech napisze jakie imiona (zarówno do chłopców i dziewczynek) nam się podobają, a jakie nie. Sprawdzimy czy rzeczywiście niektóre imiona są tak popularne jak się nam wydaje. Gusta są różne i miło poznać kogoś zdanie. Zacznę od siebie imiona dla dziewczynki : Liliana, Natalia, Lena, Blanka dla chłopców Michał,Jakub,Jasiu, Jeremi, Krzesimir zdecydowane nie dla Balbin, Żaklin, Żanet, Zyt oraz Filipa, Kryspiana, Natana,Oliwiera.

Gość 21 dm
jakbym miała nazwać swoje dzieci wybrałabym imiona: Blanka i Michał

Gość 21 dm
a Ty mi wa zamian odpisz na mój temat: pt czy to ciąża? to jest temat dodany o 20:20 :) potrzebuję odpowiedzi kobiet które są lub były w ciąży :D

Gość bgfbgfbgf
PODOBAJĄ MI SIĘ: Maria, Ewa, Zofia, Olga, Magdalena, Anna, Izabela, Zuzanna, Halszka, Michał, Maciej, Wojciech, Jakub, Antoni, Jan. NIE PODOBAJĄ MI SIĘ: Maja, Amelia, Jessica, Dominika, Ewelina, Oliwia, Oliwier, Dawid, Natan, Marcel, Gabriel.

Gość to ja napiszę dla dziewczynek
podoba mi się Marysia, Zosia, Ania, Krysia, Karolina, Klara i Lena Nie podoba mi się Nadia, Nikola, Oliwia, Dżesika, Magdalena, Zuzanna, Wiktoria i wiele innych

Gość bgfbgfbgf
i szczerze wolałabym Zytę niż Natalię. Imię mi się nigdy nie podobało, a na dodatek pełno małych Natalek :)

Gość gluck:):)
podobaja mi sie-Julia, Julianna,Lena,Magdalena okropne-Andzeliki, Samanty, Nadie i inne Dzesiki:O

Gość to ja napiszę dla dziewczynek
Jeszcze też mi się nie podoba Maja i Amelia.

Gość bgfbgfbgf
i zapomniałam: Nikola, Nadia, Andzelika, Samanta to rzeczywiście porażka. Okropne!

Gość nici98739893
Nie podoba mi się Nadia, Jessica, Nicola, Natan, Oliwier, Marcel. MASAKRA. Wspolczuje zwlaszcza Nadii i Jessice.

Gość wredna ach wredna matka
tak: Matylda, Witod, Robert Nie: Zosia, Zuzia - za duzo! + wszystkie inne chłopięce :(

a mi się podobaja dla dziewczynek: Natalia, Halszka, Gabriela a dla chłopców: Mateusz, Sławek, Przemek,

TAK: Pola, Polina, Magdalena, Joanna, Zofia, Konstanty, Antoni, Przemysław, Patryk, Aleksandra, Justyna, Karolina, Franciszek NIE: Oskar, Oliw(i)er, Aldona, Irmina, Ewa, Lidia, Róża, Natasza, Zuzanna, Wiktor, Filip, Julia, Bruno, Borys, Klara

Dla chłopców: Wojtuś, Karol, Olaf, Krzysztof Dla dziewczynek: Agatka, Maja, Kinga

Gość nici98739893
Mnie się podoba: Michałek, Wojtuś, Kubuś, Antek Marysia, Ola, Ewa, Ania nie podoba mi się Nicola, Nadia, Sandra, Nataniel, Konrad, Oliwier.

Gość Karolinka081
A mi sie podobaja; Pola,Nikola,Amelia,Lena,Milena Nikodem.Maksymilian,Dawid,Ignacy a reszta jest mi obojątna- nie neguje żadnego imienia.

Gość pomaranczowe niebo
mi sie podobają : Aleksandra, Lenka, Marysia, Zosia Adam, stanislaw, franek,sebastian, antoni a nie podobaja mi sie jesika, zyta, natalia , julka ( za duzo juz ich), oliwia alan, ksawier, leon, zygmunt

Nina.magda bardzo mi sie podobaja.amelia i nadia nie. Julia znudzilo mi sie bo jest ich za duzo.dla chlopca podoba mi sie mikolaj i kornel.

I kinga ladne.dalam tak starszej na drugie.mlodsza ma nina. Ja mam okropne drugie stefania.bleh

Gość nota v
mi sie podoba Karolina , Klara,Helena.Dla chlopca Krystian,Jan.

Gość ola fasola
Mi się podobają dla dziewczynek: Ola, Alicja, Hania, Marysia, Tosia, Zosia, nie cierpię Dżesik, Sar, Nikol itd.

Gość vxdbfredzb
dla dziewczynki Zosia, Hania, dla chłopca Marcin, Michał

Gość fikul
Stefania? balabym sie ze beda wolac STEFA...brrrr

U mnie w domu biega Gabriel i Emilia więc to oczywiste że te imiona są dla mnie numerem jeden.

Jakieś dalsze propozycje ?:)

dla mnie dla dziewczynki: Alicja, Lilianna, Natasza dla chlopca: Maciej, Michał, Szymon

Gość po Osi Czasu
Moje dzieci mają na imię : syn-Rafał córka-Alicja nie trawie tylko imion typu: Dzesika,Laura,Vanessa,Kevin itp reszta jest mi obojętna.