Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość friendly

Namiętna gorąca kochanka

Polecane posty

Gość friendly

w dodatku z mega temperamentem. Co sprawia że niektore babeczki takie są a inne to np. nudne kłody w łóżku? Które są najlepsze: blondynki, brunetki, inne??

Gość jksjklsjds
pieprzy swoje kompleksy nie boi się pokazać , że kręci ją facet idzie na żywioł ma gdzieś dobre obyczaje

Gość Nie wieeeeeeeeeeeem
Nie ma reguły jeśli chodzi o kolor włosów. Po prostu niektóre kobiety są bardziej otwarte, wiedzą czego chcą i nie wstydzą się tego okazywać :)

Gość jksjklsjds
ośmiela faceta daję mu odczuć ,że jest męski jest dla niego wyzwaniem lubi się pieprzyć!!

Kolor włosów nie ma znaczenia. Bardziej chyba podejście do tych spraw, optymizm. Kobiety nudne w życiu na co dzień nudne też są w łóżku.

Gość po prostuuu......
... to mega zajefajna kochanka!!!!! umie czerpac radosc z seksu, a pieprzyc się z taką babeczką to marzenie faceta

Gość jksjklsjds
zmieniłem zdanie chodzi o kolor włosów najlepsze są ..... niebiesko zielone :p

Gość olaffiv
najlepsze są te które wiedzą czego chcą i mocno do tego dążą:)

Gość PanOdpowiedz
Mialem kiedys taka najarana laske, byla srednia z wygladu, ale mozna z nia bylo robic wszystko, robilismy to wszedzie o kazde porze dnia i nocy. -dodam ze to blondynka. Druga blondynka, kobieta z klasa, przepikna, dla mnie idealna pod wzgledum urody ale mniej wyzwolona. Trzeba bylo czasu aby ja rozkrecic i po kilku latach dopiero otworzyla sie calkowicie.-tez blondynka. Kazda kobieta jest inna. Mi sie np podoba to, ze kobieta nie jest od razu "dziwka" od poczatku, ale potrafi nia byc jak jest dobra okazja. 1sza pani nie miala by szans na zostanie moja zona, a druga bardziej szanuje dlatego ma wieksze szanse.

Ja nie ma międzynarodowego doświadczenia, ale z opowiadań słyszałem, że kłodowatość jest przypadłością polskich kobiet. Za to Czeszki np wymiatają:)

taka kobieta lubi męskość i jej chce nie daje się prosić tylko sama proponuje np. oral z połykiem czy nawet głębokie gardło bo właśnie tego CHCE

Gość PanOdpowiedz
brahmin. Czeszki wymiataja to prawda. Maja dobry attitude sa otwarte, wyzwolone.

Gość jjlkajlJLjdlksj
a cóż się z tobą dzieje skoro nawet na forume nie piszesz? :o a włąściwie to z którą częścią mojej wypowiedzi się identyfikujesz ? z tą pierwszą czy przefarbowałaś włosy "pod kolor" :)

Nic sie nie dzieje, albo nie pisze, albo pisze pod pomaranczowym ;) Napisalam, ze sie prawie kwalifikuje bo Ty napisales, ze najlepsze sa niebiesko zielone, a ja jestem zielono niebieska ;) A co u Ciebie?

Gość never_tell_anybody!!
znalem taka...moglem z nia robic wszystko..nie bylo barier..piekna kobieta z charakterem;)

Gość kochanka idealna_
to taka ktora polyka lubi anal lubi wyuzdany sex jest namietna robi tak ze ciagle chce sie do niej wracac

Gość jjlkajlJLjdlksj
w tych twoich kolorach to można się pogubić, a właściwie to co ? ktoś się na ciebie uwziął,. ty się podszyłaś i pod ciebie się podszył ? czyli złapał kozak tatarzyna a tatarzyn za łeb trzyma z twojej lakonicznej wypopwiedzi domyślam się ,że bez zmian , tako samo i u mnie 😭

Znowu nocne maratony na kafe;) Nikt sie nie uwzial, ja sie podszylam, ale juz wszytsko wyjasnione ;) No to lipa jak wszytsko po staremu, u mnie sie troche zmienilo ;)

Gość never_tell_anybody
niebieska cieszysz sie ze zmian?