Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama na Full Etat

Topik dla mam przyszłorocznych przedszkolaków i nie tylko:-))

Polecane posty

Gość Mama na Full Etat

Dobry wieczór drogie Mamy. Podczytuję Kafe od jakiegoś czasu i pomyślałam, że fajnie byłoby założyć nowy topik - dla mam, których dzieci pójdą w przyszłym roku do przedszkola. Dla mnie to wielkie wydarzenie i przeżycie tym bardziej, że nie pracuję a jestem w domu i zajmuję się wychowaniem . Są mamy, które chcą dołączyć? pogadamy sobie, posmiejemy, poopowiadamy, ciężko dolączyć do istniających topików w których dziewczyny znają się dobrze, a nwet bardzo dobrze. Zainteresowane???

Gość co coc cococococ
yebnij sie w pusta lepetyne i wroc tu latem przyszlego roku-najwczesniej idiotko:O

Gość Zgon na pogrzebie :-P
musisz sie liczyc z takimi kretyńskimi wypowiedziami jak powyzej...fajny topik, ale nie dla mnie aktualnie :-) powodzenia!!! p.s. to chyba normalne, ze jak dziecko ma wyslac do przedszkola a do tej pory bylo non stop z nia, to dziewczyna to przezywa?? i chyba tez dobrze ze chce wczesniej siebie i dzieciaka przygotowac a nie potem lamentowac ze dziecko wyje 3 miesiace ;-/

Gość lookoflooks
litosci, kobieto jakich przyszlorocznych przedszkolakow? gorzej ci?

Gość Mama na Full Etat
ech...nie wiem czy to takie dziwne...w kazdym razie, ostatnio bylo kilka topików o tym że dziewczyny szukaja przedszkoli/ jakie wybrac prywatne czy panstwowe/ czy dziecko w wieku 2 lat, czy tam3 jest gotowe na przedszkole itd...ale moj temat to oczywiscie dramat..

Gość Mama na Full Etat
OK, szkoda ze nie macie odwagi na czarno, trudno..