Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Comn Down

Czy to o czymś świadczy czy tylko chciała być miła?

Polecane posty

Gość Comn Down

Poznałem jedną dziewczynę z internetu. Spotkaliśmy się i po spotkaniu, powiedziała że ma mój telefon, gg i dała mi buziaka w policzek. Jeszcze zbyt wcześnie żeby się odezwać, ale tak się zastanawiam czy ona po prostu chciała być miła czy to na prawdę oznaka tego że chce się dalej spotykać. Mogła w sumie udawać. Spotykałem już różne kobiety. Po niektórych od razu widać że to ostatnie spotkanie, niektóre właśnie tylko udają zainteresowania, udają napalone a później nie odbierają telefonów. I są jeszcze takie które udają niedostępne a później i tak przyjdą na spotkanie. Sam już nie wiem. Wiem że jak zadzwonie to się dowiem, no ale jeszcze nie pora. A wy co o tym myślicie?

Zależy jaki był ten telefon, jak jakiś topowy smartfon to buziak co najmniej się należał. :classic_cool:

Gość Comn Down
chodzi o numer a nie model tel

Gość Comn Down
Tak jesteś tego pewna 100%? Mi chodzi raczej o statystyki a nie o wasze poglądy.

Nasze poglądy towarzyszu są niezmienne. :classic_cool: Kto nie z nami ten przeciwko nam.

Gość facet ma mieć jaja.
co to znaczy nie poraz żebyś jeszcze dzownił???:-D boziu jak ja "uwielbiam" takie zabawy w kotka i myszkę:-( to jest żałosne zeby tak robic, prawda jest taka ze jak facet ma jaja i jak na spotkaniu zaiskrzy to działa odrazu bez żadnych ceregieli. Ja jestem własnie teraz na takim epatpie znajomosci i powiem ci że zaraz po spotkaniu dostałam smsa, potem maila z podziekowaniem a nastepnego dnia juz do mnie zadzwonił, i dzwonił kazdego dnia. I wiesz co ja uwielbiam facetów z jajami a nie takich bojazliwych cieniasów jak ty:-P

Gość Comn Down
Ten Twój koleś to jest raczej zdesperowany. Ja podziękowałem od razu za spotkanie i nie muszę pisać 15 smsów jak to miło spędziłem czas. To jest żałosne jak to czytam. Facet jest needy. Ty pewnie też masz niską samoocenę że jarasz się jakimiś smsami. Wiesz ja już to przechodziłem. I teraz nie bawie się w jakieś ciotowate smsy. Tak ciotowate. Bo prawdziwy mężczyzna nie boi się zadzwonić i ustawić kolejne spotkanie. To wystarczy. Bo skoro kogoś zapraszam to znaczy że ktoś mi się podoba i chce z nim spędzić czas. A jeśli kobiecie to nie wystarczy to znaczy że ma jakiś problem. Bo normalnie kobieta która zna swoją wartość, nie potrzebuje zapewnień w postaci 15 smsów dziennie jaka to ona jest zajebista. Już to przechodziłem i ta droga prowadzi donikąd. Można wymienić z taką niedowartościowaną kobietą 200 smsów a ona i tak nie przyjdzie na spotkanie. Dlatego ja wole zadzwonić po jakimś czasie i zaproponować spotkanie i wtedy z jej głosu, słów i odpowiedzi na moją propozycje wiem czy ona chce się spotkać czy nie. I zaoszczędzam wiele czasu, pieniędzy i nie robię sobie nadzieji w tym co ona mi napisze w smsach po czym i tak nie przyjdzie na spotkanie.

Gość facet ma mieć jaja.
a czy ja piesze o jakiś 15 smsach dziennie????????dostałam od niego smsa z podziekowaniem i maila i to wszytsko, potem już tylko dzownił i dzowni do mnie każdego dnia. Może dla ciebie to ciotowate a dla mnie twoje zachowanie to jak zachowanie przedszkolaka "Bo nie wypada, muszę ją jeszcze przetrzymać itd":-( ja tam wolę konkretnych facetów, mój ex był taka dupą wołową i tak sie do mnie zabierał jak ty i teraz omijam takich szerokim łukiem

Gość facet ma mieć jaja.
to mam rouzumiec ze ty po pierwszym spotkaniu jak zaiskrzy to nawet nie zadzownisz, nie napiszesz smsa z podziekowaniem za miły wieczór????:-( tylko czekasz kilka dni żeby zadzownić??:-D jaja:-D ile ty masz lat, 14???

Gość Comn Down
"Bo nie wypada, muszę ją jeszcze przetrzymać" Ja tak napisałem ? Jeszcze bezczelnie dajesz to w cudzysłów. Tak w ogóle to sprawa dzwonienia czy smsowania nie ma tu nic do rzeczy. Pytam raczej o oznaki zainteresowania a nie kiedy zadzwonić. No ale skoro chcesz pogadać o Twoim macho to możemy pogadać. W zasadzie to już Ci powiedziałem co o tym myśle. Teraz tylko czekaj aż będzie otrzymywać co raz mniej tego typu zainteresowania. A najlepiej to daj mu dupy. To wtedy zobaczysz jaki z niego macho. Będzie taki szybki że zanim wyyjdziesz z łóżka to on już będzie u innej. Głupie jesteście kobiety i naiwne. Oddajecie się za parę miłych słówek. A później płacz, bo to za szybko wszystko.

Gość facet ma mieć jaja.
a ty baw sie dalej w kotka i myszke, uprawiaj dalej te durne gierki, wyczytałes to w jakims poradniku ile dni po randce należy zadzownić aby kobieta szalała z tęsknoty?:-D jestes strasznym dzieciakiem skoro tak robisz i do tego wszytskiego zakładasz tak durne topiki, zamiast to robic wystarczylo by zadzownic do niej i juz bys wiedział na czym stoisz:-(

Gość facet ma mieć jaja.
do łozka z nim jeszcze nie poszłam, ale gdyby okazał się nawet takim dupkiem jak mówisz to i tak mnie to nie zraża bo najwyżej skonczy się na dobrym seksie:-) a powiem ci ze te jego telefony tak mnie nakręciłły że całe dnie mam o nim fantazje wiec nie ręcze za siebie jak sie w końcu ze soba prześpimy hehehhe:-D

Gość Comn Down
JA pierdole. Już pisałem, dziękuje od razu na pożegnaniu i nie będę się powtarzał w ciotowatych smsach. A co do iskrzenia to już pisałem. Niektóre kobiety udają zainteresowanie, jaki to jestem cudowny, nawet już na pierwszej randce proponowały kolejne spotkanie, później jeszcze długo pisaliśmy ale żeby się spotkać to już nigdy. Dlatego uważam że nie ma znaczenia co ona powie czy napisze. Ważne jest czy ruszy dupe żeby się ze mną spotkać. Bo to świadczy o jej zainteresowaniu, a nie jej miłe słówka. Dlatego teraz nie pisze tych żałosnych smsmów, przez które każdy facet chce wybadać czy ma jeszcze jakieś szanse u kobiety. Ja dzwonie i proponuje spotkanie i ona albo się zgodzi albo dowidzenia. Ewentualnie powtórze telefon za pare dni i to jest koniec.

Gość facet ma mieć jaja.
ja juz mam wiele randek za sobą i wiem jedo ze zainteresowany mna facet działa odrazu, po spotkaniu od takiego zawsze dostawałam smsa z podziekowaniem i pytaniem czy dotrałam bezpiecznie do domu. To bardzo miłe nie wiem czemu z tego rezygnujesz, żal ci kasy na jednego smska?:-D wtedy juz wiem ze facet jest mna zainteresowany

Gość Comn Down
No właśnie wiesz, ale jak by Ci się mocno spodobał a nie dostałabyś takie smsa to jarałabyś się jeszcze bardziej "kiedy zadzwoni" "a czy oby w ogóle" itd. A tak ? Ty już wiesz że masz go w garści i całe wyzwanie idzie się jebać.

Gość facet ma mieć jaja.
tak wiem że mu sie bardzo spodobałam od pierwszej minuty spotkania, po co wiec udawać?:-) ja uwielbiam takich facetów, zdecydowanych, konkretnych i pewnych siebie a nie takich zahukanych kalkulujących jak ty:-P przypuszczam ze w seksie tez taki będzie:-D

Gość popieram dziewczyne wyzej
jak facet po randce dzwoni za kilka dni , to uwazam, ze albo jest srednio zainteresowany, albo ma kilka innych do spotkań na boku, albo akurat nie ma co robić i sobie o mnie przypomniał wrzucam na luz i raczej głowy sobie takim nie zawracam kazdy z facetów, z którym byłam zachowywał sie tak jak opisała to dziewczyna wyzej, po spotkaniu telefon lub sms, nastepnego nia również smsy, lub rozmowa, potem nastepne spotkanie itd

Gość facet ma mieć jaja.
bo to są faceci z jajami, a ten nasz autorzyna to nawet nie wie jak trzeba zabiegac o kobietę:-) też jak facet nie dzownił, nie dziekował za spotkanie to odrazu wiedziałam że nic z tego. Czsami na pierwszej randce sa takie iskry że facet nie wytrzymuje i działa odrazu, miałam szczescie ze takiego spotkałam:-)

Gość popieram dziewczyne wyzej
kobiety tak nie myślą jak ty autorze jak facet sie nie odzywa kilka dni po spotkaniu to wcale nie traktuja tego jak wyzwanie , tylko jak zwyczajny brak zainteresowania to, ze facet chce utrzymywac kontakt, dzwoni , pisze to wcale nie oznacza, ze mamy go w garści / do tego daleka droga/ , tylko oznacza , ze mu sie podobamy i jest zainteresowany kontynuowaniem znajomosci

Gość Comn Down
Nie ważne co kobiety myślą, ważne co czują. Ja uważam że albo się podobam kobiecie albo nie. I jeśli się podobam to ona przyjdzie na spotkanie. I nie potrzebuje do tego jakichś smsów. Na całym świecie jest przyjęte że facet powinien odezwać się do około tygodnia. Ale jeśli wy się obrażacie że ktoś nie zadzwonił czy nie wysłał smska jeszcze tego samego wieczora to wasz problem. Proszę bardzo, ale najwidoczniej, taka dziewczyna jest zakompleksiona. I w związku będzie później potrzebowała 50 zapewnień dziennie jak to ona jest piękna i jak ja ją kocham itp. bo inaczej stwierdzi że nie jesteśmy zainteresowani. Wciskacie tu niezły kit. Chcecie zrobić z nas pantoflarzy. ale my się nie damy. Nie z nami te numery.

Gość krolestwo krola krolow
do facet ma mieć jaja. !!!! ty wez sie zastanow, kolejna pieprzona ksiezniczka ktora oczekuje ze facet bedzie za Toba latal! co to za glupie podejscie? faceci maja latac za kobietami bo co ? bo taka tradycja taki zwyczaj? to jakies pieprzone stereotypy i nie oceniaj kogos pod wzgledem tego czy ma jaja czy nie bo ty ich nigdy nie mialas i nie bedziesz miec wiec nie wiesz jak to jest :D facet z jajami to nie ktos kto koniecznie wygadany, dobrze wygladajacy, sypiacy beznadziejne zarty , pierwszy zaczynajacy rozmowe i inne takie wymysły. facet z jajami to inteligencja ponad muskulature, to ktos kto ma swiadomosc kim jest i kto potrafi sprawic ze to kobieta za nim lata a nie on za kobietą ;) i nie ma sie co tu obrazac. nie zabiegajac o kobiety mozna miec ich na pęczki ;) pozdrowienia dla tych ktorzy pierdola stereotypy

Gość facet ma mieć jaja.
a ja pierdolę takich gugusiów!! hahahha facet to am być facet, wy to zaczynacie rpzypominać już kobiety nic juz wam sie nie chce. teraz to oczekujecie ze to kobiety beda was podrywac żelowe gogusie w rózowych koszulkach:-D

Gość krolestwo krola krolow
kto chodzi w rozowych sweterkach to chodzi, mi nic do tego a poza tym to kto kurwa kupuje takie sweterki?! no wy kobiety macie takie dziwne tendencje do takich prezentow :D kogo nazywasz gogusiem? facet to ma byc facet? czyli czego ty oczekujesz? jak mas zfrajerka ktory za toba lata to niech lata niech cie tego uczy zobaczymy jak przestanie czy bedziesz nadal taka zachwycona :D i nikt nie oczekuje ze to kobieta bedzie podrywac ale tak naprawde nikt tego nigdy nie ustalał i nie ma tu kurwa zadnych reguł :D ja jestem po prostu za tym aby wybic z glowy Panią to ze ktos bedzie sie wiecznie o nie staral ;)

Gość facet ma mieć jaja.
Taaaa róbcie tak dalej, niedługo to my kobiety wcale nie będziemy was potrzebować!!:-D Po co w takim razie nam jesteście?? niczym się nie wykazujecie, teraz juz koszło do tego ze czytacie pioradniki i z łaską dzwonicie do tygodnia po pierwszej randce buhahahah.A autorzynie to nawet zal kasy na smsy i telefony, jaaaaasne niech dziewczyna płaci! kurwa mac co sie z wami porobiło panowie???? dobrze ze mi sie trafił normalny a nie taki nowoczesny:-D

Gość Comn Down
Masz racje, to facet powinien robić pierwszy krok, ale też do czasu. Powinien podejść, zagadać, wziąć numer, umówić spotkanie, pocałować itd. To wszystko. To kiedy zadzwoni to już jego sprawa. Wiadomo że dzwonienie po dwóch tygodniach czy miesiącu to jest już chamstwo. A co do gogusiów to właśnie tacy frajerzy piszą z wami smsy. Normalny chłop z jajami siedzi z kumplami i ogląda mecz, a frajerzy pompują wasze ego a później się dziwią dlaczego ona nie chce się spotkać. A kobieta i tak pójdzie do tego który mu się podobał i zadzwonił po 5 dniach. Co innego piszecie a co innego robicie.

Gość facet ma mieć jaja.
a gówno rpawda:-P wiesz co ja robie jak facet zaraz o mnie nie zabiega? umawiam sie na kolejna randkę i wtedy taki poradnikowy facecik ma już mniejsze szanse:-) Ja tak jak mowie uwielbiam konkretnych, nawet takich co mnie siłą wezmą:-P jak im mówię "nie" :-P trzeba umieć walczyć o kobietę gogusie!:-D

Gość karolciaaaaaaaaaaaaaa
facet ma mieć jaja ---- daj spokój , my piszemy o facetach a nie o dupach wołowych niech autorzyna dalej robi tak jak robił , to pozostanie mu siedzenie przed kompem i używanie własnej reki szkada zcasu na pisanie z takimi typami

Gość wwrrr
Pozdrawiam serdecznie krola krolow ktory inteligencje przedklada nad muskulature i chce PANIA wybijac z glowy. Postaw moze jednak chlopaczku na te muskulature, bo z twoja inteligencja to widze marne szanse.