Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura26

moja córcia ma 23 miesiące i waży 16,5 kg

Polecane posty

Gość marylllka
Moja ma 4 lata i waży mniej niż Twoja. Zrób może jakieś badania i skasuj słodycze,bo to normalne nie jest. Jak miała 2 lata to ważyła 10kg i miała 94cm wzrostu. Mój chrześniak ma teraz 26miesięcy i waży 13kg i mierzy 98cm-i wygląda normalnie. To Twoja to jakaś porażka.

175-176 cm, Dzieci poszly akurat po dalszej rodzinie od strony dziadkow gdzie sa niscy i drobni, mąz jest rowniez dosyc wysoki ani wychudzony tez nie Moj syn jest wysoki

Gość a moja ma 22 i
oooooooooo a wysokie twoje dziewczyny sa?

Syn jest wysoki,corki niskie i dosyc drobne jak na swoj wiek,po mnie figurowo ani gabarytowo nie poszly,, ale to juz taki ich urok i natura , chociaz dobre i to ze tendencji do tycia nie beda miec :D

Gość Do marylllka ....
nie no, dwuletnie dziecko i waga 10 kg przy zwroście ok 94 cm to jest porażna .... i to jaka. Nie ma co popadać w skrajność jednak to nie dziecko autorki jest grube to twoje było niedożywione.

Gość gość
Mój synek ma 2 latka a dokładnie jutro skończy równe 2 latka i waży nie całe 13kg a wzrostu ma 104 cm. czy za mało waży? a przypomnę też że zawsze miał problem z jedzeniem..

Gość gość
W zerówce dziecka-6latki jest kilka dzieci ważących 16-17 kg. Wygladaja normalnie. Dwu latek o takiej masie ... trochę za dużo.

Gość mój ma dwa latka
i wazy 12 kg. Ale straszny z niego niejadek! :/

Gość gość
Jak to za dużo? nie całe 13 kg i 104 cm wz to za dużo? Synek jest szczuply...nawet bardzo szczupły także wydaje mi się że za mało. Mój siostrzeniec ma 4 lata i waży 15 kg i ma niedowage także dziwię się że lekarz tych 6latków nie mówi nic na ich wagę....