Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to odbierać

Czy on chce mnie tylko wykorzytać...?????czy to zaproszenie na SEX?

Polecane posty

Spotykam sie z facetem ponad 2 tyg, było kilka spotkan są codziennie telefony, smsy. I on pyta czy pojadę z nim na 2 dni na urlop? Jestesmy dorosli ale ja troche sie obawiam czy to nie za wczesnie? Nie powiem bo bardzo nas do siebie ciągnie chociaż udajemy ze jest inaczej:)

Gość trhe
chce cie zaliczyc i tyle. Mysli tylko o seksie z Toba a nic wiecej nie planuje. Lepiej daj sobie spokoj.

Gość dziaddek
a chcesz sie ru...c czy nie co to za roznica kidy

dziadek mnie to troche zaskoczyło bo on wie ze nie interesuja mnie przygodne związki, zaskoczył mnie ze tak szybko o tym mówi i powtórzył to już z dwa razy. I on i ja jestem dorosła, każdy ma swoje potrzeby mnie też skręca tak naprawdę ale uważam ze to ciut za wczesnie

Gość dziaddek
no to pochodz z nim jeszcze troche :)

zastanawiam sie tylko czy ktos taki moze mnie traktowac powaznie?

Gość egwwg
na pewno cie nie traktuje powaznie. Jestem facetem i wiem co mowie. :) Jemu bardzo zależy ale na tym żeby cię zaliczyć a nie na budowaniu związku.

no to elegancko:-(

czy normalni faceci jeszcze gdzies istnieją czy tylko tacy co tylko chcą się zabawić?:-(

Gość mirellaa87
to powiedz mu ze za wczesnie dla ciebie na taki wyjazd. zobacz ile w stanie jest wytrzymac bez niczego wiecej. Bo moze on tylko sie spotyka do momentu wiadomo jakiego... a potem czar prysnie albo bedzie chcial sie spotykac tylko w 1 celu..

mirella tak mu powiedziałam i powiedział ze nie ma zadnego problemu , że poczeka az będę gotowa. Natomiast mimo to mnie troche niepokoi, ze potrafi tak szybko cos takiego proponowac.

"Jestesmy dorosli " "Nie powiem bo bardzo nas do siebie ciągnie chociaż udajemy ze jest inaczej" 1. jakos malo doroslo mi to brzmi :) 2. skoro masz sie za dorosła to serio nie kumam tematu ...

szczesliwa mama czemu nie kumasz tematu? mozesz rozwinąc myśl?

matylda nie sądze:-)wiadomo jak takie wyjazdy się kończa:-P

Gość mirellaa87
No to widzisz sama. Fakt że tak powiedział świadczy o tym że jego spotykanie z Tobą prawdopodobnie ogranicza się do "wyczekiwania" kiedy pójdziesz z nim do łóżka. Udaje grzecznego że poczeka itd ale ciągle myśli o tym. Problem w tym czy widzi inne aspekty i planuje przyszłość, czy kiedy myśli o Tobie nie ma w głowie tylko seksu? Być moze bardzo go pociągasz fizycznie ale nic po za tym... Ważne żeby nie ograniczał się tylko do wyczekiwań na seks. Bo przecież to powinien być miły dodatek do udanego związku a nie jego podstawa. Może porozmawiaj z nim?

szczesliwa mama co w tym dziwnego? jestem dorosła, mam też ochotę na seks ale uważam że to trochę za szybko co w tym złego?

mirella on twierdzi że nie o to mu chodzi ale wierz tu facetowi:-) troche nie powiem, ale mnie tą propozycja zaszokował. Nie miałabym nic rpzeciwko gdyby to był miesiąc znajmosci czy dwa ale po 2 tyg dwa razy rozpoczynał juz ten temat

ale jakiej ty sie spodziewasz odp ? w temacie jest ... "Czy on chce mnie tylko wykorzytać...?????" - nie nie chce cie wykorzystac bo jestes dorosla i masz ochote na ten sex czy to zaproszenie na SEX? - tak ! a jak chcesz odp. na to 2 pyt.. to juz sama sobie odp !

Gość bnh54
AJ KOBITKI, KOBITKI.... Facet próbuje różnych podstępów zeby sobie zaliczyć a wy tu dywagujecie. Facet to facet zawsze myśli kroczem. A na żone se i tak znajdzie taka ktora go nie pociaga.

Daj spokój, nie słuchaj tych idiotów. Nie znam kolesia, ale może po prostu chce Ci zaimponować, zabierając Cię w jakieś ciekawe miejsce, chce spędzić z Tobą miło czas. Nie bierzcie wspólnego pokoju skoro obawiasz się seksu. Jedź i baw się dobrze, jednak takich zbliżeń unikaj jak ognia. Na pewno bardzo go to zaintryguje i będzie bardziej się starał.

To teraz zmianiam pytanie: Czy wobec tego warto z kims takim się dalej spotykać? Jak pokierowac taka znajmością?

Na pewno liczy na zbliżenie, ale jeśli do niego nie dojdzie, koleś uzna, że nie jesteś łatwa. ;) W przeciwnym razie, jest zwykłym idiotą.

Gość kalenji
Chcesz tylko seksu - jedź. Chcesz czegoś powazniejszego to sprawdź iel wytryzma czy dalej nie bedzie sugerowal sytuacji zeby isc z toba do lozka. Jesli bedzie ro rozejrzyj sie za innym modelem , jesli nie tzn ze moze i mu zalezy. Ale cos mi sie watpi jesli od poczatku chodzi mu po glowie sex.

Czy wobec tego warto z kims takim się dalej spotykać? -warto bo facet jest przynajmniej szczery Jak pokierowac taka znajmością? - powiedz mu o swoich obawach i bedziesz juz wiedziala czy jest sens dalszej znajomosci ...

Gość kalenji
a co z tego ze mu powie? JAk mu bardfzo zalezy na jej zaliczeniu to i tak sciemni ze to nie o to chodzi i poczeka;) Wiecie to takie typy facta. Wyczekuja, wyczekuja aby upolowac zdobycz.

on póki co nawet nie próbował się do mnie zbliżyć, jakiś tylko pocałunek był, zachowuje sie naprawdę w porządku i z taktem. No ale ten wyjazd po 2 tygodniach mnie troche zbił z tropu:-(

Gość moze to tylko
dobra mina do zlej gry :)