Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to odbierać

Czy on chce mnie tylko wykorzytać...?????czy to zaproszenie na SEX?

Polecane posty

to wez mu powiedz ze nie jedziesz bo masz inne plany - a potem sama zobaczysz czy stuacja sie rozwinie i jak... albo po prostu jak chcesz jechac to jedz... eh - przeciez cie nie zgwałci ... jak zobaczysz ze jest nachalny to wrocisz do domu i juz

Nie mów mu o obawach bo wyjdziesz na desperatkę. Jedź, baw sie dobrze, ale nie dpouszczaj do intymnych sytuacji. Wiadomo, ze kolesiowi z początku zawsze chodzi o to by zaliczyć. Postawa kobiety decyduje o tym jak to się potoczy.

Chyba, że po prostu nie chcesz jechać, to powiedz, że bardzo chętnie ale masz już inne plany i może innym razem. ;)

Gość a może tak??
Powiedz ze mozesz jechac ale oswiadcz ze sexu nie bedzie i trzymaj sie tego (nawet jak pojedziesz, zeby widzial ze jestes stanowcza). Zobaczysz czy chęć na wyjazd mu nagle minie. Czy dalej bedzie taki chetny do tego wyjazdu.

kiiidmanka juz mu powiedziałam że dla mnie to za wczesnie i że nic z tego, on to rozumie. Nie wiem z jednej strony widac że mu bardzo na mnie zależy ale taki tekst to w sumie chyba przegięcie.

Gość terefereduperele
ja to mysle ze to taki typ ktory poluje na zdobycze nieprzecietne. Takie trudno dostepne. Takie ich najbardziej kreca. Jara ich to ze zdobili niby taka stanowcza i ciezko dostepna laleczke. Wiesz moze powęszych czy na boku jakas inna nie jest tak mamiona.

No dobrze wszytscy tu macie takie podejscie jak ja , ale czy jest jakakolwiek szansa że to normalny facet któremu naprawde na mnie zależy i że jednak wcale mu nie chodzi o seks?:-D czy bez szans?:-D

Gość bluza męska
a skąd my mamy to wiedzieć? to Ty się z nim spotykasz, a nie my i powinnaś mniej więcej się orientować co mu chodzi po głowie. ja ze swoim facetem pojechałam na weekend już po tygodniu i żadnego nalegania na nic ani "wiadomego kończenia się" nie było, jedynie dobra zabawa i wspólne spędzanie czasu. to Ty decydujesz na co sobie pozwalasz, skoro zaakceptował to, że nie jesteś gotowa i nie porusza tematu to chyba znaczy, że nie liczy tylko na Twoją doopę, gdyby tak było to nadal by nalegał albo zerwał kontakt. nie oceniaj gościa po tym co Ci mówią kafeterianie 🖐️

Jasne, kiedyś do mnie zalecał się facet który po tygodniu znajomości zaproponował mi wyjazd do Krakowa i gość szalał na moim punkcie bo trudno było mnie zdobyć.

A może to akurat ja tylko tak na niego działam?:-) może się zakochał od pierwszego wejrzenia?Może bardzo długo nie miał żadnej kobiety? wiem wiem łudze się tylko :-P

Gość łoo matkooo
mysl racjonalnie kobieto!

co racja to racja:-(

Ja bym raczej powiedziała, że urzekłaś gościa swoją urodą, potem charyzmą, chce Cię bliżej poznać, zaimponować Ci, dobrze się bawić i ogólnie miło spędzić czas. Wiadomo, że facet to facet i na pewwwno zależy ma na seksie. :D Ale sztuką jest nie dopuścić do tego po tak krókim czasie. :D Wtedy faceci szaleją na punkcie kobiety jeśli ona odpowiednio się z nim obchodzi.

Powiem tak. :D nie rób nic wbrew sobie, śmiej się dużo bądź sobą i go nie zamęczaj :D a no i przede wszystkim nie myśl od razu że to miłość do grobowej deski

zobaczymy, ja na żaden urlop z nim nie jadę i rpzetrzymam go wlasnie dlatego że tak wypalił z tym wyjazdem:-P

no i w czym problem??chcesz ludzi z forum pytać czy powinnaś kolesiowi pozwolić się bzyknąć?rób co chcesz,dorosła jesteś.jedź i się bzykaj,jedź i się nie bzykaj albo nie jedź i się nie bzykaj.do wyboru-do koloru.